ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Oxen

/

Din egen familj är din bästa kärlekscoach i juli. Den 1 juli möts turgossen Jupiter och kärlekens planet, Venus, i ditt familjehus. Det kan bli dags att flytta samman, köpa ett nytt hus eller finna kärleken via din familjs kontakter. Du kommer troligen anamma nya livsperspektiv i juli månad. Det är som om du rensar i ditt liv och tar bladet ifrån munnen. Fatta dock inga viktiga kärleksbeslut under perioden 25 juli- 6 september. Då befinner sig Venus i retroläge, en period som astrologer anser vara lite av ett lågenergiläge. Venus i retrogradläge innebär att du mår bra av att en liten tripp nedför minnenas allé. En relation som du en gång hade kanske behöver få sig en översyn, eller andra chans och du behöver vända dig inåt, fundera och läka sådant som gjort ont.

Bästa datum i månaden: 1 juli- då kan din mammas kärleksråd visa sig guld värda. Eller är det någon i ditt grannskap som plötsligt får ditt hjärta att ticka lite snabbare?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00