ANNONS

Horoskop vecka 13, 2015

/

Glitter, glamour, kärlek och lyx

Veckan startar med skönhetens planet Venus och drömske Neptunus vals över stjärnhimlen på måndagen den 23 mars. En av årets mycket få men oerhört glamorösa måndagar. Helgen färgades av dessa två planeters planer på att ses och om du inte redan har haft en supermysig, romantisk eller på annat sätt underbar helg, kan måndagen bli din femstjärniga dag/kväll. Boka in en date, ät en mysig middag eller se en bra konsert eller utställning idag. Stjärnorna lovar att det blir vackert och med en känsla av lyx i luften.

Dags att sluta gunga

På onsdagen den 25 mars möts Solen och Saturnus. Solen befinner sig i Väduren (framåt, framåt, kamrater!) och Saturnus bor just nu i Skyttens tecken. Ett möte med kunder eller klienter inom din bransch kan ge ett mycket gott resultat som lovar att hålla långt in i framtiden. Eftersom Saturnus älskar alla former av lugn och stabilitet är detta dagen som verkligen med fördel bör användas för att teckna ett kontrakt som ger dig en känsla av att ”vad skönt, nu när allt hamnat på plats kan jag slappna av”. Stabilitet efter en gungig tid, kan man säga.

Vi påverkas fortfarande av solfömörkelsenÖverlag påverkas vi fortfarande av förmörkelsens energier den 20 mars, under vecka 13. Vilket livsområde som förmörkelsen berörde för de olika stjärntecknen kunde ni läsa om i mitt inlägg den 20 mars. Ge er själva tid att kontemplera och andas er igenom saker som malt i huvudet. Nu har ni en fin chans att sätta nya frön som ser ut att få blomma ut om cirka ett halvår, till fullmånen i Fiskarna den 29 augusti. Det kan bli en oerhört spännande tid de kommande sex månaderna då förra veckans händelser på stjärnhimlen signalerade att det ligger en oerhörd handlingskraft och energi i luften just nu.

Vi vill framåt och vi SKA framåt. I augusti hämtar vi hem resultaten av våra satsningar nu.

Gott Nytt Astrologiskt År- Vi är på startbanan nu!

De flesta av oss har i efterdyningarna av Pluto och Uranus kvadratur, som pågår till och med slutet av mars månad, fullkomligt fullt upp med att komma på fötter och bli sams med den underliggande känslan av ”något måste för fasicken förändras NU”. Se jobbigheter som utmaningar och minns att Solen nu äntligen trätt in i Vädurens tecken. Detta signalerar det astrologiska nyåret. Vi har en enorm energireserv att använda för allt som vi behöver och önskar komma tillrätta med. Nu kan vi bara komma framåt, vidare och uppåt! Härligt, eller hur?

Jag önskar er en givande och härlig vecka!

Kramar

Helena

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00