ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Väduren

/

Jupiter ger dig tur och vill att du ska ut och resa med din kärlek

Väduren har ett härligt år just nu. Sedan slutet av sommaren 2014 har Jupiter befunnit sig i Vädurens flirtiga femte hus. Det pirrar i magen på många Vädurar och plötsligt har allt vad resande heter, blivit mer intressant. Väduren har ända fram till och med den 11 augusti i år chans att resa iväg på en, eller till och med flera, härliga resor med sin partner. För Vädurar som är singlar kan kärleken dyka upp på en resa i utlandet eller gnistor börja slå vid möten med personer som kommer från ett annat land eller från ett liv som är så helt annorlunda ditt eget.

Jupiter befinner sig i februari och mars i retroläge så energierna är inte riktigt lika starka som vanligt men så fort vi kommer till den 8 april är det full fart framåt i kärlekslivet igen.

Starten på en mycket härlig period

Den 20 mars möts Mars, Vädurens styrare och stjärnhimlens motsvarighet till Mr Right, med kärlekens planet, Venus. Och de möts i Vädurens tecken. Wow- det slår gnistor om dig, kära Vädur! Du och kärleken är i balans och det DU vill ha kommer också till dig. Njut!

Venus och Mars möts flera gånger senare i år. Men under helgen 20-22 ska du verkligen satsa på kärlek. Om du är singel kan du möta en person som får dig att känna dig riktigt pirrig och om du befinner dig i en relation kommer ni troligen uppleva vad som känns som en andra smekmånad. Härligt!

Faktum är, markera hela perioden från den 20 februari till den 17 mars med ett stort hjärta i din kalender. Att ha Mars och Venus i sitt eget tecken är som att få checka in på ett 5-stjärnigt kärleksspa!

Överraskande kul

Markera den 3 mars som en härlig dag fylld av goda överraskningar. Jupiter i ditt flirtiga nöjeshus signalerar till Uranus. En överraskningsfest, resa eller bara en galet romantisk dag/kväll kan vänta dig!

Mindre tid för fokus på kärlek, mer tid för dig

Uranus som älskar att kasta fram överraskningar när man minst anar det har gett många Vädurar personliga helomvändningar sedan 2012. Eftersom Uranus befinner sig i ditt eget tecken kan han tillsammans med Pluto ha levererat nyheter som har påverkat din image eller fasad utåt. Du har troligen upplevt en hel del stora livsomvälvande händelser sedan 2012. Fokus har varit på dig och din karriär. Vid Pluto och Uranus sista möte, den 16 mars, kanske du inte har så mycket tid att lägga på kärlek och privatliv, det kommer vara full fart kring dig och ditt arbetliv/karriär. Dags att byta jobb eller starta en personlig make-over? Det kommer tumla om och förändringar som legat i pipen kommer troligen kulminera.

I början på april väntar dig också stora förändringar i ditt kärleksliv!

Glad torsdag, kära Vädur!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00