ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Tvillingarna

/

Din personliga tränare i kärlek

Läromästaren Saturnus flyttade in i Tvillingarnas kärlekshus i slutet av 2014. Under en period av drygt två år kommer Tvillingarna att manas på av Saturnus och ledorden är klara och tydliga: ”ordning, ansvar och struktur”. De är kanske inte de mest romantiska ord du kan tänka dig, eller hur? Men tillsammans kan du och Saturnus skapa ett helt nytt kärleksliv. Saturnus kommer troligen att utsätta dig för utmaningar. Brister och problem i ett förhållande håller Saturnus gärna upp i luften så att du tydligt kan se vad problemet består i. Genom att sedan ta ansvar för det hela kan situationen räddas eller redas ut. Saturnus är en aning allvarlig i sin framtoning och det kan smitta av sig på dig i kärleklivet. Det talas om allvarliga teman i hemmet och med din partner och den som letar efter en kvick lösning i kärlek bör inte leta i Tvillingens hem.

För Tvillingar som är singlar kommer Saturnus troligen följa med dig på date. Han kommer viska i ditt öra ”tänk efter nu, är detta verkligen vad du vill ha?”. Du kan vara kärleksfull och galet kär men livet är inte bara en lek. Fördelen med den här nyktra attityden är att du troligen satsar på en partner som verkligen uppfyller dina önskemål. Du spiller inte tid på fel person bara för att det är roligt att flirta. Se de kommande två åren som en chans till att växa och lära dig mycket om relationer och hur du mår bäst i dem. Då har du guldår att vänta. Strejkar du och vill ha en genväg till superlyckan, utan att själv ta ditt ansvar för att det ska bli så, kommer Saturnus utmana dig på duell. Undvik det, kära Tvilling.

Om du är gammal nog för att ha haft ett kärleksliv under åren 1985-1988 kan du titta bakåt vad som hände dig då- det var sist Saturnus besökte ditt kärlekshus. Temat går nu igen.

Roligt event eller flirt via nätet?

Den 20 februari möts Venus och Mars. De är stjärnhimlens kärlekspar och det kommer slå gnistor om dem i ditt elfte hus. Internet, onlinedejting, teknikprylar, appar, nätverk och sociala kontakter kan verkligen sätta fart på ditt kärleksliv. Får du via sociala medier höra talas om ett party eller ett event under helgen som verkar roligt- se då till att gå! Kanske finns den du faller pladask för där. Likaså kan du och din partner, om du redan befinner dig i en relation, ha en underbar helg om ni är ute och cirkulerar.

Från och med den 14 mars sätter Saturnus sig på bakhasorna och han vill tänka på det som har varit. Gamla kärlekar eller frågor som, kanske, varit ett problem, kommer upp till ytan för utvärdering. Under perioden 14 mars- 14 juni ska du undvika viktiga beslut i kärlek och istället satsa på att känna inåt och fundera över ditt kärleksliv lite extra. I lagom tid till midsommar är du sedan redo att göra något av det du har kommit fram till. Saturnus är den naturlige styraren av det tionde huset. Här finner man de stora ambitionerna och livsmålen och huset förknippas ofta med de ”på toppen”. De som kan och har många års erfarenhet. Ta gärna hjälp av en kunnig vän, en relationsterapeut eller rådgivare om du känner att du behöver vägledning i kärlekslivet eller om du och din partner behöver hjälp att arbeta er igenom något. Saturnus hjälper er.

Frihet och kontroll

Den 16 mars möts Uranus och Pluto i en kvadratur för den sista gången på länge. De har varit i luven på varandra sedan 2012 och utmanat dig i hur du finner en balans mellan svartsjuka, kontroll och behovet att känna sig fri som en fågel. Nu når testet sin kulmination och du kommer inte att behöva vara med om en liknande prövning på många, många år igen. Puh, så skönt! I samband med den 16 mars är det mycket möjligt att du sätter ned foten samtidigt som du vrålar, ”Nej, inte en sekund till i ett förhållande som gör att jag känner mig instängd och kapar min mänskliga rätt till frihet”. Det kan bli livligt, för krigarplaneten Mars, lägger sig också i Pluto och Uranus möte. Det gör att det hela kan kännas en aning ”explosionsartat”. Om du vet med dig att du länge tryckt tillbaka något i din relation eller sättet du har kärleksrelationer på, se då till att förbereda dig en aning mentalt. Lägg upp en konstruktiv plan som du kan presentera för din partner eller en alternativ färdväg om du känner att du kanske inte vill fortsätta med honom/henne. Då blir ett eventuellt utbrott mer konstruktivt.

Ja, att det är fart i ditt kärleksliv under vårvintern- det kan man lugnt säga!

April bär med sig stora händelser för ditt kärleksliv men också fina aspekter så håll andan uppe.

Glad tisdag kära Tvilling!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

1
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00