ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Jungfrun

/

Kritik, kritik

Merkurius styr Jungfruns tecken och under perioden 21 januari- 11 februari har han tagit sig en tupplur. Hans energier har med andra ord varit långt ifrån på topp. När han nu befunnit sig retro i ditt sjätte hus har det troligen snurrat runt en hel del tankar såsom ”han är så himla bra men jag vet inte hur jag ska kunna leva med att han inte tycker om att bära skärp till jeansen”. Ja, du hör, det petas och kritiseras. Kanske helt i onödan. Den goda nyheten är att Merkurius nu vaknar upp till sitt vanliga rappa jag och du kan gå framåt istället för att fastna i de små, kritiska detaljerna.

Härliga kärlekstider

Vackra Venus befinner sig i ditt kärlekshus och hon stannar där ända fram till och med den 20 mars. Det sjunde huset är ett socialt hus så nu kan kärleken dyka upp på event och familjära tillställningar såsom bröllop eller dop. Likaså kan du, om du befinner dig i en relation, uppleva det som om din partner och du firar smekmånad på nytt. Kärleken känns varm, trygg och härlig och du vet vad du har.

Intimt sammankopplade

Den 20 februari möts stjärnhimlens kärlekspar, Mars och Venus, i ditt åttonde hus. Detta hus är förknippat med sex och begär men också gemensamma tillgångar. Är det dags att slå dina påsar ihop med din partner, kanske för att ni väntar barn? Par i äktenskap har en fin chans att ordna upp den gemensamma ekonomin och se över skulder och banklån. Passion står också på agendan!

Lockas du av någon som känns helt tvärtemot allt det du normalt gillar?

Den 3 mars slår sig optimisten Jupiter sig samman med Uranus. Jupiter befinner sig i ett hus som förespråkar en aning skuggarbete, det tolfte huset. Vad man än gör föredrar man att göra lite i skymundan eller rent av i hemlighet. Med Uranus som blinkar från det åttonde huset mot Jupiter i det tolfte kanske passion bakom dolda väggar blir det som präglar den 3 mars. Dags att ta in på hotell med en ny kärlek eller är det Uranus som lockar dig till en på något sätt ovanlig person? När jag säger ovanlig menar jag någon som du i vanliga fall inte alls skulle överväga att inleda något med, för att personen ifråga kanske redan är upptagen. Gift rent av.

Du är tydlig med vad du vill ha

En fullmåne i ditt eget tecken den 5 mars ger dig en chans att berätta för världen vad du önskar dig. Kanske har du funderat över den frågan det senaste halvåret men först nu kommit fram till vad som verkligen är viktigt för dig. Nu är det dags att göra verklighet av det du önskar dig. Månen hjälper dig att berätta hur du känner och vad du önskar i kärlekslivet, men också rent generellt.

Mer ansvar i familjelivet

Saturnus kommer att gå ner i retroläge från och med den 14 mars. Han befinner sig i ditt fjärde hus där hemmet och familjelivet finns. Under perioden fram till och med den 14 juni kan det bli tal om att tänka över familjens åsikter och tankar kring hur du lever eller hur ditt hem ser ut. Kommer de tala med dig en aning för högt om vad de tycker om din partner, ditt hem eller det du definierar som familjeliv? Ditt ansvar i din familj kan bli större för att du måste ta hand om ett barn som blivit sjukt, en förälder som behöver extra hjälp eller en boendesituation som kräver att du agerar moget och vuxet. Efter den 14 juni har du läget under kontroll och vet hur du ska hantera situationen.

Trygghet vs frihet

Den 16 mars möts Pluto och Uranus för sista gången på många år. Sedan 2012 har dessa tu testat dig rejält. Pluto befinner sig i ditt kärlekshus och Uranus i ditt åttonde hus. Att hitta en balans mellan begär, pengar och lycklig kärlek har varit en utmaning. Att ha det tryggt och säkert med sin partner samtidigt som man upplever passion- är den ekvationen möjlig? Nu ställs frågan återigen på sin spets och du får en chans att komma tillrätta med vilken del som är viktigast för dig. Jag hoppas att du hittar den lösning som gör dig lyckligast.

Stora förändringar i ditt kärleksliv

Den 20 mars är det dags för en solförmörkelse som kommer bringa med sig förändringar i ditt kärleksliv. Om något inom dig sagt att du skulle vilja få till en förändring i ditt äktenskap eller relation så är det nu en sådan kan komma. Dags att hastigt se till att säga ”ja” eller flytta ihop? Förmörkelser sätter fart, så håll i hatten! Förmörkelser är stjärnornas sätt att bringa förändring där vi inte själva vågar eller får fart och även om det kan skaka om en del när de säger sitt, sker detta för ditt bästa i slutändan. Det är bara det att du kanske inte ser det så med en gång. Men det kommer att komma en dag då du ser tillbaka och säger, ” vilken tur att det blev precis sådär- även om det var intensivt när det hände”. Gör dig redo för att vända blad!

Glad torsdag kära Jungfru!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00