ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Skorpionen

/

Kärleksafton innanför hemmets väggar?

Självsäkre Mars befinner sig i Skorpionens femte hus sedan den 12 januari. Fram till och med den 19 februari kommer han se till att höja kärlekstemperaturen rejält. Eftersom Mars befinner sig i Fiskarnas tecken som styr över det tolfte huset, alias det dolda huset, kan det pågå rena rama orgierna innanför radhusdörrarna. Oh la la!

Gör det lätt för dig och din partner- BERÄTTA vad du önskar

Den 25 februari slår sig Neptunus och Solen sig samman. De båda befinner sig i Fiskarnas tecken i ditt hus som styr kärleksaffärer. Solen är rättfram och talar om för drömska Neptunus vad han önskar i kärlek och detsamma råder han dig att göra. Om det är något särskilt du drömmer om eller vill göra med din kärlekspartner så berätta det för honom eller henne istället för att leka gissningsleken.

Vem är du att kritisera?

Den 16 mars är det dags att ta dig en titt på hur du kommunicerar och hur du kritiserar i ett förhållande. Är det dags att släppa pekpinnarna och istället försöka att se livet från den ljusare sidan?

Stora förändringar som väntar

Du kommer fundera mycket över relationer och frågor kring vad som enligt dig bör ingå i en relation och vad man kan förvänta sig av den man har en relation med. När det är dags för solförmörkelse den 20 mars kommer allt att landa och du ser världen med nya ögon. En förmörkelse i ditt femte hus lovar att skaka om grundvalarna i ditt kärleksliv och oavsett du tror att du är redo för det eller inte så kommer du se att beslut tas i kärleken. Det femte huset styr fertilitet så en sak som kan bidra till förändringar i ditt kärleksliv är en oväntad graviditet. Många Skorpioner kommer också att ha möjligheter till graviditet under de kommande två åren. Förmörkelser jobbar med överraskningseffekten så ett plus på stickan kan komma som en blixt från klar himmel. Om du inte är redo att bli förälder vet du med andra ord vad du bör göra.

Luften darrar av energier av brådska och attraktion

Den 31 mars flyttar energiske Mars in i ditt hus för äktenskap och seriösa relationer. Mars har alltid bråttom och tycker att ”det är ingen idé att vänta- det borde ha gjorts redan i går”. När Mars passerar i ditt sjunde hus kanske du känner att det finns någon form av brådska med att tillkännagöra ett förhållande, gifta dig eller bara satsa till 100 % på att dejta. Låt dig inte stressas om du inte är lika säker på att säga ”ja” som din partner vill att du ska vara. Andra kommer också att dras till dig mer än vanligt, du har det där lilla extra som får de runt i kring dig att titta efter dig. Den här energin hänger kvar i luften ända fram till i maj- frågan är bara vad du gör med den?

Glad tisdag kära Skorpion!

Kramar

Helena

PS Min astrologi/selfempowermentbok Happytown går nu att förbeställa för 129 kr hos Adlibris.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00