ANNONS

”Är jag verkligen Stenbock?”

/

Jag fick en fråga här på bloggen nyligen. Personen ifråga sa sig vara Stenbock men undrade om hon var det fortfarande då de datum jag angett som Stenbockens datum, inte stämde in på henne.

Solen rör sig in i de olika tecknen med lite skillnad varje år. Därför kan det ibland skifta en aning från en astrosida till en annan när man tittar på datum för de olika soltecknen. Det bästa och enklaste sättet för att ta reda på om man verkligen är Stenbockens tecken, eller något annat tecken för det, är att knappa in sina uppgifter på t ex www.astro.com.  Det tecken som Solen stod i när man föddes är också det soltecken man lyder under.

Fortsatt glad Trettondag

Helena

8
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00