ANNONS

Spökstaden

/

Det har spökat i våra sinnen under den gångna månaden. Många av er har mailat med berättelser som involverat nära-döden-upplevelser, kirurgi och psykologiska ”jag-har-nått-gränsen”- beslut. Jag är inte förvånad. Med Solen i Skorpionen är just detta de ämnen som varit på tapeten. En partners ekonomi kan också ha dragit oss med in i bankmöten och engagemang, oavsett vi velat eller ej. Lätt motvilliga har vi hängt med. Extremt slitsamt men också väldigt transformerande. Precis som Pluto och Skorpionen vill ha det.

Som jag skrev igår så är vi snart kvitt den här känslan. Solen flyttar på söndag in i Skyttens tecken och vi kan fokusera uppåt och utåt istället. Vi kommer bli lättsammare och mer inriktade på äventyr. Håll ut för det som hemsöker oss på nätterna knuffas snart undan av STORA framtidsdrömmar och kanske en och annan resa som planeras. Inte så tokigt!

Glad torsdag!

Kramar Helena

PS Jag kan inte låta bli att tänka på den här sången apropå dagens inlägg. En gammal goding vid det här laget.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00