ANNONS

Septemberhoroskop 2014- Tvillingarna

/

Ditt fjärde hus får besök av Solen från och med slutet av augusti. All fokus ligger på familjelivet, hemmet och det känslomässiga lugnet. Att tänka i känslomässiga banor, snarare än intellektuella, står sedan på schemat ända fram till den 23 september. Det kan kännas en aning ovant för Tvillingarna som hellre talar om mentala utmaningar.

Jupiter flyttade ut ur ditt inkomsthus i mitten på juli. Istället för att expandera ditt bankkonto vill han nu ge dig riktig fart vad gäller kommunikationer, informationsutbyte, kurser och att skriva. Och han vill hjälpa dig här i ett helt år framöver!  Jupiter älskar allt som är en aning överdrivet, stort och lyxigt. Kanske har du redan sneglat åt en ny typ av bil eller funderat på att uppgradera ditt pendlarkort så att du åker bekvämare. Att flyga businessclass och se till att ha ett loungekort på flygplatser vore helt i linje med Jupiters förkärlek för att resa med klass.

Månen styr Tvillingarnas inkomsthus. I samband med fullmånen den 9 september och nymånen den 24 september kan du få goda nyheter gällande din ekonomi och/eller dina tillgångar. Fullmånen äger rum i ditt tionde hus. En löneförhöjning, en ny klient eller en högre status kan komma att dig mer på bankkontot. Du når ett avslut för något projekt som du inledde för ett halvår sedan. När nymånen den 24 september kommer är du återigen beredd att satsa, men den här gången gör du det på roliga saker. Inkomster för en hobby eller något kreativt arbete är fullt möjligt. Alternativt lägger du ned en summa pengar på att ge dig själv en bonus, något du verkligen njuter av att göra, som en resa eller att gå på konsert eller en teaterföreställning.

Från och med den 23 september är du mer än intresserad än vanligt av att roa dig faktiskt. Möjligheter till en hel del flirtande finns också med i bilden! Kalas, kreativitet och skoj står på Tvillingarnas agenda. Det ser ut att bli en rolig start på hösten för Tvillingarna för de här tendenserna håller i sig ända fram till i slutet av oktober.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00