ANNONS
PersonuppgifterCookies

Cusp-tecken: Att vara född mellan två stjärntecken

/

I förra veckan fick jag en fråga i en av kommentarerna om vad det innebär om man är född mellan två tecken. Jag har tidigare tagit upp frågan samt svaret HÄR.

Säg att man är Vattuman men född väldigt nära Fiskarnas tecken. Hur påverkas man då? Det tecken där Solen står i vid ens födelse är det starkaste, d v s Vattumannens, men man har troligen starka drag från Fiskarnas tecken också. Detta gör de s k cusp-tecknen till oerhört flexibla varelser, då de har lite av två tecken i sig samtidigt.

Här hittar du mer information om cusptecknen

En sida som jag tycker är underhållande, främst för att de med så mycket text beskriver de olika blandningarna av stjärntecken, är DENNA. Om du är född +/- 5 dagar från slutet/början av ett nytt tecken hittar du matnyttig information om hur det kan påverka dig.

Glad måndag på er allihopa!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00