ANNONS

Stjärntecknen i kärlek och på date

/

Imorse handlade det om nätdejting på TV4 Nyhetsmorgon. Det samtalades en hel del om att man ska vara generös med att berätta om sig själv, för att det ska bli lättare för den intresserade att utläsa om det är intressant att kontakta personen ifråga.

För den som snart ska gå på dejt, kanske är hemligt intresserad av någon eller inte förstår personen den dejtar så kanske stjärnorna kan vägleda en aning. Att fråga om när personen man träffar fyller är är ju en enkel sak, kanske står det t o m i profilen på dejtingsidan. Med informationen om vilket soltecken personen för ditt intresse är född i kan du sedan få idéer på passande samtalsämnen men också få en ökad förståelse för personens beteende.

Väduren:

Vädurar är impulsivt folk som gillar jakten mer än ”jaha, så var vi ihop då”. Blir du för klängig och efterhängsen för snabbt, kommer denne person att tycka att spänningen snabbt drogs ned från 150% till 22%. Ha ett eget liv, fullt schema och ring inte mer än nöden kräver. Det håller Vädurens intresse på topp. Ska ni göra något tillsammans; sporta så att svetten lackar. Och förebered dig på att få din första kyss mitt i löparbacken!

Oxen:Oxen satsar hela sitt hjärta, ja, faktiskt hela sin själ i konsten att förföra när det känns rätt. Gör inte Oxen besviken genom att inte ge mer än ett seriöst förhållande tillbaka. Oxar är kärleksfulla och öser allt av det bästa över sin partner. Oxar kan titta ut över dejtingscenen en bra stund innan de bestämmer sig för att göra entré. Trots all förkärlek för sensualism, vackra hotell och omgivningar är det en hel del praktiska aspeketer som Oxen dryftar med sig själv, eller sin vänner, innan han/hon tar steget. Visa att du är en stabil person som Oxen kan luta sig på.

För en dejt föreslå en utställning som hyllar det vackra och det sensuella; mat, foto, skrivande och konst är alltid bra ämnen att starta med.

Tvillingarna:

Förbered dig på full fart när det gäller att konversera på din första dejt med en Tvilling. Tvillingar söker efter en parhäst som kan bolla tillbaka hans/hennes kommentarer med egna tankvärda observationer. Tala om den senaste bästsäljande boken, en ny film eller kurser inom kommunikation och skrivande så får du en glad Tvilling bredvid dig. Tvillingar är genunint intresserade av vad andra har att säga, vilket gör dem till utmärkta personer att gå på date med. Tvillingar står för dualiet. Kanske jämför han dig och en annan innan han bestämmer sig. Håll ögonen öppna!

Kräftan:

Kräftan kan verka hård och onåbar. Den manlige Kräftan visar sina ömhetsbetygelser på gammaldagsvis; röda rosor, kärlekskort och restaurangbesök med tända ljus. Rena drömmen för en sann romantiker. Det finns tendenser till svartsjuka och skulle du ge honom minsta antydan till att du inte ger honom all din uppmärksamhet, drar han sig in i sitt skal och ur ditt liv. Kräftan tål inte att avvisas. Det är inte hans stil. Kräftor är drömska och blir snabbt förälskade. Kanske får du höra meningar som ”tänk om vi skulle bege oss till den där ön som jag har drömt om att ta min drömkvinna i hela livet”. Det är uppenbart när Kräftan flirtar. Är du redo?

Lejonet:Lejonet är stolt, kungligt i sin framtoning och vackert. Lejonen bär alltid sitt huvud högt och nedlåter sig inte till dumheter. Lejonen har ett stort hjärta och de är kända för att snabbt förälska sig. Dock kan de lika snabbt få syn på nästa föremål för flirt och glömma den första förälskelsen. Att hålla ett Lejons känslor på en ständig nivå av nyförälskelse hade varit det bästa tricket för att lyckas.

Lejonet vill uppleva rus och passion. Att få samtala om film, teater och underhållning får ett Lejon på gott humör. Får Lejonet själv en chans att glänsa blir det ännu lite bättre. Den som förstår ett Lejons behov av uppmärksamhet och behov av kärlek och omvårdnad får en varm omtänksam partner tillbaka.

Jungfrun:

Renhet, disciplin och detox är ledorden för Jungfruns tecken. En Jungfru har inte alltid lätt för att uttrycka sig i kärlek. Låt inte det stoppa dig. Starta med att tala om att det var riktigt spännande att han/hon tog med dig på en juicebar och bjöd dig på ditt livs första gurkjuice. Jungfrun äter väl och tar hand om sin kropp som om den verkligen vore hans/hennes tempel. Häng på och var öppen för att göra detsamma om du vill leva med Jungfrun. I hemlighet kan Jungfrun drömma om att vara lite mer vild och galen, men det händer bara inte. En jungfru behöver tid- har du den?

Vågen:

Vågen är social som få och älskar att få ordna middagar, fester och tillställningar där han eller hon får stå och glänsa i centrum. Vågen har oftast full koll på bäst etikett för olika tillfällen- när får man börja äta innan värdinnan på stora middagar och dresscode- Vågen har svaren på de frågorna. Vågen har ett litet problem: de älskar att tala om sig själva. Om du ledsnar på detta, se till att byta ämne till något som tar fokus från Vågens samtalsämne. Atmosfär och trender intresserar alltid en skönhetsälskande Våg. Att börja tala om ditt senaste mode-fynd, en vackert inredd restaurang eller en nyöppnad boutique i ditt kvarter får Vågen på gott humör. Vill du fånga Vågen; kläd dig vackert, tala ett vårdat språk  och städa ditt hem in i minsta detalj innan du bjuder in honom/henne.

Skorpionen:

Skorpionerna är intensiva och passionerade varelser. De har rykte om sig att vara både svartsjuka och kontrollerande och att spela psykologiska spel. Deras behov av att veta allt om vad du gör när ni inte ses grundar sig snarare i  ett behov för Skorpionen att få veta om du verkligen är honom/henne trogen känslomässigt när ni inte ses. Skorpionens översvallande och mycket snabba reaktioner i kärlek kan bli för mycket för en del, medan andra älskar blommor, smycken och drama redan till frukost. Lockas du av en Skorpionen och vill säga något klokt, sikta alltid på det inre, det som inte syns. Många Skorpioner är duktiga läkare, utredare och andligt intresserade. Allt där man får gräva och utreda för att finna sanningen berör dem djupt.

Skytten:

Skytten är nyfiken på ALLT vilket gör att de är oerhört lättpratade. Fråga en Skytt om deras liv, arbete, tankar om framtiden och åsikter om den senaste dieten och de kommer ha något att säga om allting. Kom bara ihåg att inte börja försöka gräva i deras privatliv, de märker det direkt och kan ursäkta sig för att gå till toaletten. I själva verket springer de i hemlighet mot utgången med intentionen att inte alls prata vidare med dig, aldrig någonsin faktiskt. Frihet är det viktigaste som finns för en Skytt. Är du beredd på att ha en partner som reser och har ett stort eget liv, samtidigt som ni är tillsammans, har du hittat helt rätt. Annars får du troligtvis ge dig till tåls rejält innan du, kanske, lirkat med din Skytt och fått honom/henne på andra tankar.

Stenbocken:Stenbockar älskar humor, det lyfter deras melankoliska inställning. Stenbockar är i allra högsta grad känslomänniskor, sådana som gråter till draman på TV och berättelser om barn och djur, men de föredrar att skydda sig genom att inte visa den sidan först.

Stenbockens intresse för konst, drama och film gör att de dras till personer som också tycker om att skapa och som är påhittiga. Stenockar är kända som riktiga strebers som arbetar mycket för att nå sina drömmars topp. Var beredd på ett förhållande med en workaholic. Praktiska gåvor såsom kläder eller spännande böcker är bäst om du vill ge din Stenbock något han/hon uppskattar. En Stenbock är alltid i tid- slösa inte hans/hennes tid genom att inte göra detsamma.

Vattumannen:

Vattumannen har många järn i elden; ett stort umgänge och många hobbies är det vanliga för detta tecken.  Vattumän att smarta men också en aning misstänksamma. Detta är inte ett tecken man bara sveper iväg med utan att först ha genomgått en rigorös säkerhetskontroll. Vattumannen vill ha en rolig, innovativ person vid sin sida. Här ska finnas utrymme för att riva upp rötterna var och vartannat år, antingen det är via en total homemakeover eller via en konkret ändring av adress. Att saker och ting förblir desamma tråkar ut dessa smarta människor. Är du redo att leva sida vid sida av någon som ständigt söker förändring och utveckling?

Fiskarna:Starta en konversation om andlighet, fantasi eller vackra sagor och du har Fisken med dig. Fiskarna lever mer i sina drömmar än i verkligheten. Det är ju så mycket vackrare där. Fiskarna är födda till riktiga Florence Nightingales, berätta för Fisken om dina sorger och han/hon lyssnar som om det vara hans/hennes egna. Minns dock att inte ta detta för givet. Många är de Fiskar som bara blev en axel att gråta på. Fiskarna vill öppna upp sig för dig, att dela känslor och sina vackra fantasier och drömmar med dig är det bästa de vet. Fråga dem om deras åsikter och planer för framtiden och de kommer blir överlycklig att själva få bli de som talar.

Var beredd på en liten tur tillbaka i Fiskarnas dåtid, den är i alla högsta grad viktig för dem och de återkommer ständigt till barndom och tidigare livsupplevelser. Glöm aldrig en födelsedag eller namnsdag- det är närmast livsviktigt för Fiskarna.

Lycka till på dejten!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00