ANNONS

Projekt Inre Styrka. Resultat vecka 4.

/

Den här veckans utmaning tycktes till en början ganska enkel: dra ner på slösurfande och användande av telefonen hela tiden. Men det blev faktiskt lite svårare i början än jag hade kunnat företställa mig. Min hand sträckte sig med automatik efter telefonen så fort det blev reklam på TV eller när jag bara satt och funderade över mitt bokmanus. Först efter några dagar med att komma på mig själv med att vara i allra högsta grad uppkopplad, kom jag ihåg att stoppa mig själv.

Resultat:

Sorgligt dåliga inledande dagar. Men nu på den sjätte dagen, har jag lyckats! Ingen telefon innan frukost, ingen telefon på min resa till Nyköping där jag idag höll ett föredrag (ironiskt nog om användandet av internet och digitala medier; e-böcker) och inte heller någon telefon när jag tillät mig själv en liten tupplur på eftermiddagen idag.

Släpp inte taget nu!

Det vore helt meningslöst att ha avvänjt mig för att nu sluta tänka på den saken. Istället tar jag med mig den här utmaningen även in i nästa vecka. Mitt huvud mår helt klart bättre av att inte kolla mail, Face Book och artikeldatabaser bara för ” att inget annat händer i alla fall”.

Var det någon annan som också drog ner på okynnessurfandet den här veckan? Hur gick det för er?

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Nedan en bild från min föreläsning som nätverket Qooola Qvinnor arrangerade i de fina lokalerna på Nyköpingshus Konferens imorse. Jag berättade om min väg från juristkontoret till astrobloggare för Amelia samt hur mina skrivardrömmar ledde mig till att börja ge ut e-böcker på Amazon. Jag berättade hur åhörarna själva, steg-för-steg, också kan skapa och ge ut e-böcker, i Sverige eller på Amazon. En väldigt roligt förmiddag!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00