ANNONS

Horoskop vecka 51, 2013

/

Om den första halvan av december var lugn, kan vi mot slutet av veckan nu börja notera vissa förändringar. Det kommer snart att börja spraka på stjärnhimlen. Vi tar det i tur och ordning och börjar med det bästa.

Mingla som i en saga

I början på veckan, tisdagen den 17 december, har vi en fullmåne i Tvillingarnas tecken. Tvillingarna styr det tredje, kommunikativa huset. De älskar att tala och utmanas mentalt. Möten, föreläsningar och webinars är verkligen en Tvillings egen version av himmelriket.  Eftersom betoningen är att samlas och mingla för att mötas mentalt kan fullmånens energier bjuda på ett socialt 5-stjärnigt event. Ge energin +/- fyra dagar. (13-21 december) för att visa sig. Det som är extra roligt med den här sociala fullmånen är att fantasifulle Neptunus lägger en skimrande slöja över de blå månstrålarna. Effekten blir vacker. Det är mycket möjligt att du får gå på ett event där dekorationerna är som tagna ur en saga, gästerna iförda sina bästa kläder och konversationerna smarta, fyndiga och ytterst stimulerande.

Avslut när det gäller PR, försäljning och marketing

En fullmåne signalerar alltid avslut och kulmination. Med betoning på Tvillingarna är det möjligt att ett projekt gällande, försäljning, PR, marketing och kommunikation såsom skrivande eller föreläsande, nu får ett avslut. Projektet handlar troligen om lokala, närbelägna företag eller affärspartners. De finns i din närhet och agerar på svensk mark. Kanske skriver du ett kontrakt för en bok, ett talaruppdrag eller undervisning eller kanske agerar du presentatör eller moderator för ett event som planerats så långt tillbaka som för sex månader sedan, kring den 8 juni 2013. Alternativt kanske du är missnöjd med hur ett företag skött din produkts PR och/eller försäljning och därför väljer att avsluta samarbetet.

Du bör se resultatet av fullmånen +/- fyra dagar räknat från den 17 december.

Inga skönhetsingrepp utan Venus!

Apropå det här med skönhet och utseende så kommer här en liten brasklapp. Venus, planeten som bl a styr snyggt utseende tänker ta sig en liten tupplur. Hennes energier kommer med andra ord att gå ned på sparlåga. Startdatum för Venus törnrosasömn är på lördagen den 21 december och väcklarklockan ringer inte förrän den sista januari. Man vill alltid ha Venus med sig om man ska göra någon form av skönhetsingrepp eller mer radikala typer av förändringar i sitt utseende.

Du kan i lugn och ro klippa topparna och fylla på den där hårtoningen vid rötterna men gå inte från långhårig brunett till Twiggy-kort blondin. Om du hade planerat att genomgå plastikkirurgi under den här perioden, bör du vänta tills Venus kan vara med dig till 100% igen. Risken är helt enkelt att den där botoxsprutan, bröstoperationen eller läppförstoringen blir något du ångrar eller att resultatet, ve och fasa, inte blir som du hoppats.

Om du hade planerat att köpa något oerhört vackert och lyxigt (förlovningsringar!) snabba dig då att få ditt inköp gjort innan den 17 december. Din personliga shoppingassistent Venus håller på att somna och kommer verka trött från och med 5 dagar innan hon helt sluter ögonen. Risken finns att hon inte visar dig de lyxigaste produkterna för att hon är så dråsig.

Bästa sättet att använda vecka 51

De riktiga fyrverkerierna på stjärnhimlen startar på julafton/juldagen. Att ha utnyttjat vecka 51 till att komma ned i varv en aning bäddar för mer tålamod och medkänsla när Uranus, Mars, Pluto, Solen och Merkurius bestämmer sig för att spela ett tufft spel. Jag har fått många kommentarer från min omgivning som redan nu anmärker på att ”alla hugger när det inte passar”. Jag är beredd att hålla med. Krigiske Mars i diplomatiske Vågen är en explosiv kombination som vrålar rakt ut när han blir irriterad. Energin påverkar oss alla och vi är benägna att skrika tillbaka om vi blir irriterade.

Shoppa tidigt i veckan (ni har ju även idag, söndag den 15 december, på er), praktisera djupandning om någon gnäller på dig eller omgivningen och försök att göra som uttrycket råder: ”Vandra ett månvarv i hans/hennes mockasiner innan du dömer indianen”. Medkänsla är det starkaste kortet för att dämpa oro och konflikter som riskerar att blossa upp kring julhelgen.

Ha en underbar vecka!

5
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00