ANNONS

Kärleksastro 2013. Tvillingarna

/

Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlek på DINA villkor!

Tvillingarna hade ett fantastiskt kärleksår mellan sommaren 2012-2013. Jupiter, den stora turplaneten, är alla Tvillingars kärleksplanet så ni kan ju tänka er fyrverkerierna när han satsade på att leverera kärleksmöjligheter. Trenden ”vi är på väg mot altaret”, har fortsatt även efter sommaren 2013. Perioden sommaren 2013-sommaren 2013 präglades av att kärlek tycktes hitta er. Tvillingarna sken som världsstjärnor i strålkastarljus vilket gjorde att kärlekn sökte upp er. Kärleken var också helt och hållet på Tvillingarnas villkor. Tänk er en genomförälskad herre som är beredd att sätta allt åt sidan för att du skulle vara lycklig. Sådant kan vara svårt att motstå.

Mr Big väntar på dig på investeringsseminarium och banker

Sedan juli 2013 befinner sig Jupiter i Tvillingarnas andra hus, det s k ekonomiska huset.När Jupiter, på uppdrag av Cupid själv, får gå igenom avdelningen för bank, personliga tillgångar (som kunskaper man besitter) och löner,  är detta också det område där kärleken kan dyka upp. Inte bara kommer Tvillingarna ha fantastiska möjligheter att öka sin inkomster framöver, men även att hitta kärleken och kanske ta den ett steg vidare mot altaret. Typiska exempel kan vara att du bestämmer möte med en personlig bankman som får ditt hjärta att klappa lite extra. När du minglar för att göra affärer på seminarium eller investeringsmässor (läs: för att tjäna pengar) kan din egen version av Mr Big /McDreamy höja ett glas och blinka åt dig från andra änden av lokalen. Håll ögonen öppna! Du kommer generellt att göra mycket affärer och finna kärlek genom dina vänner och sociala liv under tiden fram till sommaren 2014.

(Jag bör också nämna att det fanns tendenser till stress i kärleken i augusti- det som inte höll måttet rensades troligen bort då.)

Kom ihåg att alltid ge tillbaka

Kostymer, pengar, rikedom och de som kan hjälpa dig ekonomiskt framstår som galet attraktiva. Detta kan låta både ytligt och nyrikt, men det är en del av cykeln för att överleva. För att du ska skapa pengar men också få ett rikt liv vad gäller det sociala. Minns att aldrig byta kärlek mot pengar och alltid ”pay it forward” när du kan, så är du på den säkra sidan.

Ett härligt, fantastiskt socialt och kärleksfullt år, kära Tvilling! Det är bara att gratulera!

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00