ANNONS

Sommarhoroskop 2022

/

Så blir juni, juli och augusti för stjärntecknen

sommarhorosskop 2022

Missa inte:

Dagens budskap från TAROT

Veckohoroskop för den 23-29 maj

Väduren 21/3- 20/4

Sommaren: Sommaren 2022 ger dig en riktig superboost i hälsa och livsenergi. Du uppnår massor och känner dig stolt och självsäker. Kanske lockas du av tanken på att utbilda dig till hösten. Om du bär på en längtan att få sätta dig ned och skriva, kan du få extra fart vid tangenterna i början av juli. Månaden juli är annars en perfekt tid för att umgås med familjen, pyssla med hus eller trädgård eller andra familjeaktiviteter. Augusti ger dig en underbar tid för att släppa loss och satsa på nöje och kärlek.

Romantik och sex: Kärlekslivet präglas av stabilitet till i juni. Kärlek visas genom gåvor och ekonomisk trygghet hos en partner attraherar singlar. Från och med den 23/6 och till och med mitten av juli kan en ny kärlekspartner finnas närmare än du tror, i grannskapet eller på en kort resa inom landet. De första 12 dagarna i augusti kan det bli en större utmaning att hålla humöret på topp. Mitten av augusti är en toppentid för flirt, sex och semester.

Extra härliga dagar: Ett oväntat tillskott i kassan kan dyka upp den 10-11/6. I juli fokuserar på hemmet och familjen. Mer harmoni och närhet väntar med dina närmaste. Du når en klarhet i en arbetssituation den 27/8.

Oxen 21/4-21/5

Sommaren: Tänk om det kändes som om pengar jagade dig? Precis så kan det vara i juni. Det bådar så gott för semestertiderna. I juni kan du unna dig lite extra fina kläder eller välförtjänt skönhetsbehandling. Du får en stor dos av energi i juli. Du är sugen på att testa något nytt såsom en sport eller kroppslig utmaning. Det lär inte råda brist på möten med vänner och chanser att läsa böcker. Du tar alla chanser till socialt liv som du kan hitta i juli. I augusti lägger du fokus på hemmet och familjen. Se det som att du laddar de emotionella batterierna och skapar en stabil grund för resten av året. Allt lugn gynnar din hälsa enormt.

Romantik och sex: Under hela juni och halva juli har du stort stöd av kärleksplaneten. Singlar kan förvänta sig flera möjligheter att gå på dejt och stadgade upplever en sällsam harmoni i relationen. Se dock upp för lite kärleksdiskussion den 1-2/7, då känslorna snabbt kan hetta. Du kan få en mycket fin gåva eller göra en lyckad resa i juli.

Extra härliga dagar: En oväntad karriärchans dyker upp precis i början av sommaren, den 10-11/6. Under juni och halva juni väntar chanser till att vara med på fester och träffar med vänner. Ett eller flera bröllop kan stå på din agenda. Lyckliga du som får uppleva en så tursam period under en så stor del av sommaren. Du utstrålar ”det” och känner flödet i livet. I augusti går du in i en nostalgisk tid. Passa på att besöka en plats från barndomen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Sommaren: Du har solen vid din sida i juni. Det är din tid på året och du utstrålar välmående och kraft. Träning ger väldigt fina resultat. Vid midsommar satsar du på dig själv och kanske belönar dig med några fina semesterplagg, då dina inkomster också får sig en extra knuff framåt. Livet i augusti kan kännas lugnt men du tar samtidigt rediga kliv framåt. Du gör det du älskar i augusti: besöker utställningar, minglar med vänner, syskon och släkt samt sticker iväg på weekendresor inom landet. Den 22-24/8 tar du dig en funderar på vad du vill uppnå inför den stundande hösten.

Romantik och sex: Kärleksmöjligheterna frodas i dina vänskapscirklar. Du kan falla för en person som redan känner eller som är en vän till en vän. Onlinedating kan bli riktigt lyckad för singeln i början av sommaren.  Ett viktigt kärleksbeslut väntar 14 /6. En väldigt sexig vibration dagarna innan midsommar. Alla känslor är lite ”all over the place”. En härlig känsla uppstår i kärlekslivet den 22-23/7. Gör utrymme i kalendern för tid med din älskling eller för att gå på dejt. Om du står inför ett viktigt kärleksbeslut- försök att fatta det innan den 28/7. Därefter behöver kärlek mer tid och utvärdering.

Extra härliga dagar: Satsa på en härlig fest eller träff med dina närmaste precis när sommaren startar, den 14/6. En väldigt fin karriärnyhet gör dig glad mitt i sommaren, den 16-17/7. Den festliga nymånen den 28/7 perfekt för att mixa och mingla med vänner och bekanta. En kärleksaffär kan få sin start vid denna tid.

Kräftan 22/6-23/7

Sommaren: När sommaren startar befinner du dig i en ambivalent känsla mellan karriärmål och vad som känns rätt för dig. Du hittar dina svar genom att vända dig inåt. Precis innan midsommar träder du in i din tid på året.

Det är som ett lyckans fönster öppnas för dig och du känner dig plötsligt på topphumör. Juli och augusti ger dig flöde, kärleks och socialt liv på ett bräde. Inte illa.

Romantik och sex: Njut av kärlekslivet, som det är. Du verkar väldigt nöjd i romantiken i juni. För singlar kanske utvecklingen inte går så snabbt, men det behöver inte vara tokigt. Det ger dig tid att tänka och känna efter vad du vill. I juli väntar dagar av glamour och ren och skär tur. Kärlekslivet börjar leverera på riktigt efter den 18/7. Det bästa är fortsatt att bara njuta av allt det goda utan att planera framåt för mycket. Juli är utan tvekan den bästa perioden för ditt kärleksliv under sommaren.

Extra härliga dagar: En passionerad återförening med en före detta partner, eller en början på en intensiv hemlig kärleksaffär- vad är det som sker kring den 21/6? Du utstrålar en energi som är närmast magisk, den 5-19/7.  Nymånen den 28/7 ger dig en härlig kick av välmående och en stark känsla av nyfunnen trygghet. Du får en superkick gällande kommunikation och vänskapscirklar under juli och större delen av augusti. Kanske kokar du och en väninna ihop planer på ett samarbete till hösten?

Lejonet 24/7-23/8

Sommaren: Månaden juni känns som ett friskhetspiller för dig. Du summerar det du har lyckats med och siktar mot nya livsdrömmar. Många Lejon kommer resa i juni. Under de tre första veckorna i juli går du ner i en mer lugn och spirituell period. En mycket bra tid för att tillbringa med dina närmaste och återknyta med personer som du inte har sett på ett tag. Din tid på året dominerar från och med den 23/7. Livet känns festligare och fyllt av roliga händelser. Du känner dig mer som DU.

Romantik och sex: Dagarna innan midsommar kan det hetta till mellan dig och en person i din bransch.

Under den andra halvan av augusti väntar flera möjligheter för singlar att träffa en ny person. Det sociala livet blomstrar och du är poppis och efterfrågade vid middagar och trädgårdsfester. Stadgade Lejon kommer besöka fler partyn och middagar med sin älskling.

Extra härliga dagar: Du kan få en sanndröm om pengar den 5-9/7.  Lyckan ler mot dig den 28/7 då Universum ger dig en fantastisk nystart. I slutet av juli börjar det verkligen stråla om dig. Du är i ditt esse- flera veckor in i augusti. I år tycks du få allt serverat på silverfat i din födelsedagstid: kärlek, goda ekonomiska nyheter och en stor dos välmående och glädje.

Jungfrun 24/8-23/9

Sommaren: Arbetstakten börjar lugna sig lite till midsommar. Då går du in i en starkt social månad då du antagligen har ett fullbokat schema för att träffa kompisar och ge mer tid till hobbies och intressen. Dagarna runt den 23/7 ändras skiftet från socialt till starkt spirituellt. Dags att titta inåt för att planera framåt. Vid nymånen i ditt tecken den 28/7 är du redo för en personlig nystart.

Romantik och sex: Våren kan ha bjudit dig på fina kärleksmöjligheter. Nu går livet in i en ny fas. Under sommarmånaderna fokuserar du på en transformation som går ut på att våga släppa in någon annan. På riktigt. Du blir ärligare med dina känslor och är redo att dela allt med den du älskar. Singlar attraheras av vänner och bekanta dagarna från och med midsommartid. I augusti gör du bäst i att inte lägga för mycket vikt vid om du och din partner inte delar alla tankar och åsikter. Det är okej.

Extra härliga dagar: Ekonomin ger dig fina nyheter den 6-7/7.  Romantiskt härliga dagar väntar den 16-17/7. Något blommar ut. Ditt spirituella arbete med dig själv blir synligt för världen i slutet av augusti. Då väntar din tid på året. September ser ut att bli väldigt vacker i år.

Vågen 24/9-23/10

Sommaren: Vilket skifte! Ditt sociala liv och ditt romantiska liv har fått en sådan otrolig fart sedan i maj. Du använder troligen redan de första veckorna i juni till en tidig sommarresa. Sommaren till trots så kommer du tänka och planera en del för arbete under juli månad. Du kan få en riktig fin nyhet om pengar i slutet av juli. Därefter är du redo för ett maxat schema med vänner och kärlekspartner.

Romantik och sex: Du är väldigt självsäker och drar dig inte för att visa dina känslor. Här finns ingen tid att spilla! Den som vill ta emot din kärlek får en passionerad person vid sin sida. Annars borstar du av dig och vänder blicken mot andra möjligheter. Dagarna innan midsommar är extra passionerade. Du är det stjärntecken som välsignats med sanna kärleksmöjligheter under sommaren. Under 2022 startar du en seriös relation, eller satsar allt du har på den du redan är tillsammans med. Relationer med utmaningar kan läka under denna tid.

Extra härliga dagar: Lyckliga nyheter om pengar väntar den 20-21/6. Slutet av juli och augusti bubblar av kul fester, träffar med vänner och event då du kan leva ut dina intressen. Och, ja, kärleken strålar mot dig under hela sommaren.

Skorpionen 24/10-22/11

Sommaren: Planeterna för stark hälsa befinner sig i perfekt position för att ge dig en god start av sommaren. När midsommar kommer har stressen runnit av dig, kanske för att du satsat på en detox på flera plan. Skorpionen packar troligen resväska i mitten av sommaren. Slutet av juni eller juli vore perfekt, då törstar du efter nya vyer och erfarenheter.

Romantik och sex: Kärleken bjuder på oväntade händelser den 10-11/6. Häng med i flödet. Den sexuella gnistan får fart i den sista veckan i juni och ger dig en riktig passionerad månad i juli.

Kärleken kan dyka upp på ställen där du inte trodde att det var möjligt. Singlar: håll ögon och sinnet öppna! Din största utmaning under sommaren blir att inte vara för kritiskt mot din partner. Klarar du det kan det hända mycket härligt i både kärlek och socialt liv.

Extra härliga dagar: En sexig flirt eller romans kan inledas den 20-21/7. Goda nyheter om ekonomi och karriär väntar den 30-31/7. Du har aspekterna för en kärleksaffär den 5-7/8 samt den 17-18/8.

Skytten 23/11-22/12

Sommaren: Du värmer upp med en mycket social och festlig tid i juni. Därefter är det som om energierna triggas och bara blir intensivare. Du är redo att skifta skinn, antingen det handlar om relationer eller att göra dig av med saker kväver din energi. När slutet av juli kommer har du avhandlat det mesta i personlig transformationsväg och packar nöjt din resväska.

Romantik och sex: Du sätter din partners behov framför dina egna i juni. En relation som känts som den stått på vänt, kan få fart igen när sommaren startar. Singlar får flera möjligheter att träffa en ny person i juni. Vid midsommar aktiveras ditt åttonde hus för passion och åtrå.  Det kan ge dig en sexigare juli då du är beredd att satsa allt i kärlekslivet.  Energierna den 5-19/7 är HETA. I slutet av juli kanske du flirtar med en person från ett annat land.

Extra härliga dagar: Om du vill använda sommaren till att tona kroppens muskler ska du använda dig av juli och början av augusti. Den 30-31/7 är utmärkta dagar för att resa. Kärlekslivet är lyckligt och harmoniskt den 4-26/8. En tjuvkik av det som väntar. Resten av året 2022 är en mycket speciell kärleksperiod för dig. Mycket kommer ske. Kanske snabbare än du tror.

Stenbocken 23/12-20/1

Sommaren: Familjelivet har seglat upp som ditt viktigaste livsområde.

Det väntar dig så fina möjligheter och upplevelser med dina närmaste och i ditt hem. Kanske köper Stenbocken ett semesterhus utomlands under sommaren. Energierna är höga i augusti. Dina livsgåvor kommer till sin rätt och du mår toppen. Du ser ut att möta den tidigare hösten med att starta en riktig hälsosatsning eller möjligen ett nytt arbete.

Romantik och sex: Dagarna innan midsommar aktiveras ditt kärleksliv. Det är fyllt av både romantik och erotik. Det är inte samma sak. Du har tur. Pengar och framgång attraherar singlar och under juli kan den rätte dyka upp. Stadgade klär upp sig och får flera inbjudningar till lyxigare fester och tillställningar. Den 30-31/7 kan Stenbocken få en väldigt fin present av sin partner eller nye kärlek.

Extra härliga dagar: Kvicka nyheter i ärenden som rör ditt hem och din familj väntar i juni. Skriv ett kontrakt den 20/6. De härliga festerna och glammiga känslan kring kärlek och socialt liv ger dig en avundsvärd tid i slutet av juni och nästan hela juli.

Vattumannen 21/1-18/2

Sommaren: Livet är en fest när sommaren startar. Kanske inser du att du har varit lite för allvarlig och släpper loss. Shoppa, gå på fester och bjudningar, flirta- vad som än gör att du känner livet i dig. Under juli fokuserar du på sommarträning och att må bra. Nyttiga drinkar och gröna smoothies står på bordet och du mår toppen av att ta hand om dig.

Romantik och sex: Ju mer du släpper kontrollfreaket inom dig, desto roligare får du. Okej, du behöver en smart person vid din sida men annars har du alla förutsättningar för en riktigt flirtig inledning på sommaren. I slutet av juni och i juli kan en läkare eller person som arbetar inom hälsa, svepa iväg med singeln. En sommarromans med en kollega är faktisk möjlig också.

Din vackraste kärlekstid på året väntar efter den 23/7 och en månad därefter. En perfekt avslutning på sommaren.

Extra härliga dagar: Nyheter om ett extra tillskott i kassan gör dig på gott humör den 16-17/7. Din karisma och utstrålning vet inga gränser i slutet av juli. Det är en strålande period för socialt liv och romantik. Kärlekslivet är särskilt lyckligt den 30-31/7. Den 1-2/8 känner du stor närhet tillsammans med ett syskon. Passa på att boka in en träff tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Sommaren: Din ekonomi har verkligen smällt till, på ett positivt sätt. Du kanske inleder sommaren med en reflektion kring hur du ska hantera pengar och ägande men det strida flödet av pengar, fortsätter. Fiskarnas sommar domineras av Jupiters tur i familjelivet. Relationer blir varmare och större och lyckligare förutsättningar infinner sig. I slutet av sommaren, den sista veckan av augusti, ser du ut att satsa dina pengar på din familj. Kanske vill du bygga ut ditt hem eller hjälpa ett barn eller släktning som har det tufft med ekonomin.

Romantik och sex: Kärleksfnurror reder ut sig i juni. Du kommer märka att en klarhet gällande romantiska beslut infinner sig nästan med en gång när månaden startar.  Singlar söker efter en emotionellt kompatibel partner. Gemensamma familjevärderingar är viktiga. Nymånen den 29/6 aktiverar din flirtiga och fertila zon. Stjärnorna ger dig chansen att vända blad och inleda en ny relation eller blir gravid. I juli går kärlekslivet som tåget och ännu bättre blir det efter den 23/8. Då startar en månad full av kul umgänge och harmoni med din partner.

Extra härliga dagar: Du flirtar och roar dig, utan några tankar på framtida planer, den 5-19/7. Bekymmerslösa och roliga dagar som kan bjuda på en tillfällig kärleksaffär för singeln. Stadgade kan återuppleva en känsla av nyförälskelse när de reser och roar sig tillsammans. Ett nytt arbete kan dyka upp mitt i sommaren, den 30-31/7. En topp harmoni i kärlek och socialt liv avlutar sommaren.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Dagens horoskop tisdag 24 maj

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagenshoroskop

Dagens budskap från TAROT- det här väntar dig idag

Veckans horoskop 23-29 maj

De otroligt tursamma aspekterna denna vecka-MISSA INTE DE HÄR TURDAGARNA

*** För första gången sedan 2010/2011: Jupiter i Väduren- Här har du din tur under 2022/2023***

Ta din livstalang till en ny nivå under perioden maj- juli

Ser du änglanummer? Betydelsen av siffrorna

Väduren 21/3- 20/4

Du dundrar fram med kraft. Listor som ska bockas av. Planer som ska inledas. Under de kommande veckorna kör du stenhårt på projekt ”mig, mitt och mina”. En bra tid för att tävla. Se dock upp för risken för gräl och konflikter med andra om du glömmer bort att de runt omkring dig också har önskemål och egna planer.

Oxen 21/4-21/5

Tillåt dig att dra ned på tempot och fokusera inåt, på dig och dina tankar. De kommande 6 veckorna kan ge dig chansen att avsluta vissa tankeprocesser. En form av aggressivt healingarbete kan ta form. Kreativitet och fantasi samt meditation kan hjälpa dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Med Mars i din zon för samarbeten, användandet av internet och vänskapscirklar, kan de kommande veckorna ge dig en riktig kraftskjuts gällande de du umgås med.

Ensam är inte starkast eller smartast. Välj ut medlemmarna till lag Tvillingarna. Satsa på en innovativ livsstil där laptop eller mjukvara är grunden i strategin.

Kräftan 22/6-23/7

En ny era i karriären är på väg att öppnas upp gör dig. Med actionorienterade Mars i ditt tionde hus under de kommande veckorna, samt ett möte med turplaneten Jupiter denna vecka, väntar bekräftelse och drömjobbschanser. Satsa stort och du kan ro hem en befordran eller knipa jobbet alla drömmer om.

Lejonet 24/7-23/8

Om du har känt som om livet saknat krydda och äventyr, kommer de kommande veckorna att peppa upp dig till maxnivåer. Äventyr, resor, nya kunskaper och exotiska destationer, allt som tar dig utanför din vanliga rutt, attraherar dig. Kicka igång ett soloprojekt inom det du älskar eller teama upp med en mentor för att lära dig mer om något du älskar.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu kan vara tiden då du känner en stark gnista tändas inom dig. Du kanske väljer att fokusera den på att satsa allt med en partner, låna pengar för att investera i en fastighet eller gör en djupdykning i ditt inre för att bli kvitt rädslor och blockeringar. De kommande veckorna kan bli starkt transformativa för dig.

Vågen 24/9-23/10

Det kan gå undan i en kärleksrelation eller ett affärssamarbete. Mars kommer resa genom ditt sjunde hus för relationer under de kommande veckorna. Nu är en tid för att ta aktiva beslut. Ett kontrakt kan läggas på ditt bord. Invänta Merkurius framåtläge efter den 3 juni.

Skorpionen 24/10-22/11

In med mer organisation i vardagen! Under de kommande veckorna kan du göra upp listor och ställa in notiser för att få koll på allt från hur många steg du tar per dag till idealiskt antal gröna smoothies per vecka. Hur du använder din tid för att hitta en balans mellan hälsa och dagliga plikter kommer inleda din sommar. Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Nyttigt och disciplinerat som sjutton.

Skytten 23/11-22/12

Du är redo att visa världen hur du känner dig inombords. Det är inte en trött fasad utan en inre eld av kreativitet, flirt och party som vill ut. In med mer glamour och kärleksvänliga miljöer! Under de kommande sex veckorna kan du få chansen att visa din talang för världen. Gör dig redo för din tid i rampljuset. En kärleksaffär kan också utvecklas i snabb takt.

Stenbocken 23/12-20/1

Under vissa tider i livet är det dags att tacka nej till omvärlden och dra sig undan. Det är som att ladda de emotionella batterierna för att sedan kunna träda ut på banan igen. Satsa på att skapa den hemmiljö som stärker dig. Relationer med dina närmaste kan också hamna i starkt fokus. Om det finns någon fnurra på tråden att reda ut med dina närmaste, har du din chans under kommande veckor.

Vattumannen 21/1-18/2

Det väntar dig en mycket aktiv period under kommande veckor. Vänner, mingel träffar, kortare resor inom landet, en fullproppad social agenda, möten med syskon och grannar. Papper och dokument att ta ställning till… Det kommer rusa på snabbt för dig ända in i början av juli. Är du redo? Om du har papper att signera, notera att Merkurius vänder framåt (=hjälper dig) efter den 3 juni.

Fiskarna 19/2-20/3

En stark grund är det bästa man kan ha för att bygga vidare på visioner och önskningar. Det är precis det som väntar dig. Planering kring pengar, ägande och din budget kommer ta upp mycket av din tid från och med nu och in i juli. Det är en tid för att fatta personliga beslut där dina moraliska värderingar är avgörande. En ny plan för framtiden växer fram.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Tarot för tisdag 24 maj, 2022

/

Tarotkortens budskap för tisdagen

24 ma 2022


Vad väntar dig idag? Välj ett kort och scrolla ned för ditt budskap från tarot

>>>

>>>

>>>

24 maj 2022

Från vänster:

Drottningen i Svärd:

Drottningen sitter på en tron i sten. Hon är fast besluten i att fatta ett beslut och att finna sanningen. Förändringens vindar blåser i luften omkring henne men hon är alldeles stilla för att kunna väga rättvisan i sin hand.

Drottingen i Svärd är väldigt duktig på att använda huvudet, för att tänka och analysera. Om du har valt det här kortet antyder det att du har drottningen gåvor när det gäller att fundera och utvärdera det aktuella läget. Särskilt bra är detta om du ställs inför ett behov av att fatta ett avgörande beslut. Du har förmågan att tillfälligt koppla bort känslor och istället se krasst och praktiskt på situationen framför dig. Du prioriterar att finna sanningen på alla sätt du kan. Sanningen kan komma via personer som du lyssnar till, eller genom att du samlar all fakta du kan hitta om det du har för handen och sedan avkodar den genom analytiskt tänkande. Du är väldigt ärlig med var du står och du förväntar dig detsamma av omvärlden. Du ger ett pålitligt och ärligt intryck. Om det inte är du som står inför ett beslut kan du, alternativt, bli uppsökt av någon som behöver ditt råd. Drottningen kräver respekt och ärligt agerande. Hon kan upplevas som tuff eller till och med kall men det är genom hennes förmåga att vara disciplinerad och rättvis som folk omkring henne till slut ser att hon menar gott och visar samma respekt som hon får, tillbaka mot dem som korsar hennes väg. Idag kommer du i kontakt med denna kraftfulla energi och kan dra nyttan av den.

Tornet:

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”.

Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigeras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

Knekt i Svärd:

Här kommer en knekt i glittrande rustning galopperande med massor av energi. Det höjda svärdet tyder på att knekten är motiverad och inte låter sitt uppdrag vänta. Det ser ut som det blåser i bakgrunden. Inte ens en begynnande storm kan stoppa knekten. Knektarna representerar snabbhet. Knekten i svärd visar att intellekt och analytisk förmåga är det som driver energin.

Om du har valt det här kortet tyder det på att du är driven av en idé och siktar mot ett viktigt mål. Inget kan stoppa dig nu. Även om du är medveten om att du kommer möta utmaningar längs vägen mot ditt mål, så stoppar det inte dig. Din inställning gör att du kan ta dig igenom,  och runt, alla hinder.

Risken med kortet är du kanske är lite för snabb och kastar dig in i ett projekt eller tanke som du inte har utvärderat tillräckligt noga. Om du känner igen det, ta dig tiden att fokusera på fördelar och nackdelar med det du överväger att ge dig in på, innan du sätter fart.

Kortet kan också tyda på att du idag möter en man eller kvinna med denna beslutsamma energi.

Att möta andra människor som du kan dela tankar och visioner med, gynnar dig. Se om det finns vänner eller en grupp eller nätverk som du kan interagera med. Diskussioner med andra kan ge dig massor av nya intressanta infallsvinklar och motivera dig som sjutton.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00