ANNONS

Kärlekslivet med Venus i Vågen

/

Venus i Vågen 28 oktober- 21 november, 2020

Couple, Kiss, Together, Kissing, Romance, Tenderness

Kära läsare,

Idag flyttar Venus i sitt hemmatecken, Vågen. Venus och Vågen ihop för med sig mer harmoni i kärleks- och nära relationer. Träffar med andra mer vackra, njutbara (kanske tack vare särskilt fint dekorerade bord eller inredning) och mjuka i sin energi.

Det är en härlig tid för kärlekslivet, särskilt för Vågen, som nu får uppleva hur det verkligen flödar på gällande kärlek och lätthet i livet.

Här nedan följer min lathund till hur detta påverkar stjärntecknens kärleksliv. Läs gärna för både ditt sol- och ascendenttecken.

Väduren 21/3- 20/4

Venus befinner sig i ditt seriösa kärlekshus och kommer hjälpa dig att stärka din kärleksrelation. Ni blir mer sammansvetsade och får en varm, härlig känsla i relationen. Det kan bli som en bekräftelse på att du är i rätt relation, om du har haft funderingar på annat… Singlar kan under denna period träffa någon som har allt det som du önskar av en framtida partner. Någon som vill förbinda sig och satsa precis som du. Personen kan ha ett mycket aktivt socialt liv med mycket vänner och saker på gång. Kul!

Oxen 21/4-21/5

Kärlek kommer handla mycket om att må bra och att känna att du och din partner har ”koll på läget”. Det låter kanske inte som den mest sexiga upplevelsen, men för dig, här och nu, är det rätt. Det är en stor trygghet att veta att ni kan jobba som ett team och hjälpa varandra i vardagen. Det är också mycket möjligt att du och din kärlek lägger upp en plan för hur ni ska må bra fysiskt. Nu kanske ni startar på gym tillsammans eller bestämmer er för att börja laga vegetariskt några gånger i veckan. Singel? Då kan den här perioden föra med sig ett möte med en person som möjligen finns i din arbetsmiljö eller på ditt gym eller annan plats där du tar hand om din hälsa och din kropp.

Tvillingarna 22/5-21/6

Perioden nu och till och med den 21 november  kan mycket väl bli en av de härligaste och mest flirtiga du upplever under året. Venus i ditt kärlekshus är kittlande! Nu kan du hitta tillbaka till nyförälskekänslan med din partner och ha mer sex och närhet med varandra igen. Det kanske är en resa som gör att ni hamnar i rätt, avslappnat tillstånd för att SE varandra på nytt. Om du är singel kan det blir flirtigt med fler än en person. One-night-stands eller bara låta dig svepas med. En seriös relation kan inledas, även om den till en början kan verka mer som en härlig flirt eller något som bara känns som vansinnesattraktion. Härligt!

Kräftan 22/6-23/7

Dina åsikter och värderingar i livet hamnar främst när du och din partner talar med varandra. Du vill ha en säker plats och ordning och reda. Men också guldkant på tillvaron. Nu kan det bli mer hemmakvällar och pyssel. En kärlekskväll på soffan eller i trädgården snarare än att ge er iväg ut eller på kalas. Konversationerna kommer bli öppna, känslosamma och gå ut på att skapa trygghet. Om ni dejtat ett tag kanske det är nu som ni börjar tala om att flytta ihop eller bilda familj. För singlar som söker efter kärleken så kan familjen och hemmet visa sig vara den bästa datingzonen. Familjehändelser såsom bröllop, dop eller inflyttningsfester kan ge dig en chans att flirta och kanske träffa någon ny. Lyssna också till kärleksråd från din familj, särskilt din mamma eller mamma-figurer i ditt liv.

Lejonet 24/7-23/8

Lejonen är bra på att flirta! Ni kan träda in i ett rum på ett nästan filmiskt sätt och få alla att vända er efter er. Med Venus i ert kommunikativa hus kan era ord, både i tal och skrift, fatta eld: Flirtiga sms, mail och samtal! Stadgade kan bestämma sig för en weekendresa och få en underbar upplevelse. Ett känsla av mentalt utbyte som ger dig glädje i din relation, är en annan variant av hur du kan uppleva Venus inverkan i ditt liv. Om du är singel räds du inte att börja prata med någon du aldrig sett förut och du får andra att öppna sig och prata tillbaka också. Journalister, lärare, författare, grannar och föreläsare kan finnas bland de personer som du har intressanta, och flirtiga, samtal eller chattkonversationer med under de kommande veckorna.

Jungfrun 24/8-23/9

Du kommer känna dig säker och trygg i att be om det du vill. Med Venus i ditt andra hus för dina personliga värderingar handlar de kommande veckorna om att låta dina önskemål få utrymme i relationen. På samma sätt som din partner kan visa sig öppen för att tillmötesgå dina önskemål så kommer du också vara generös mot din älskling. Nu kanske du köper en vacker present till din partner, bara för att du älskar honom/henne så mycket. Om du är singel attraheras du av tryggheten i ett ordnat liv där allt är under kontroll. En fastighetsmäklare eller någon som hanterar pengar, investeringar eller mark kan få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Vågen 24/9-23/10

Grattis! Nu är det din tur att ha Venus i ditt eget tecken. Det kommer kännas underbart med mer flirt och tur i ditt liv. Nu kommer du troligen att spendera lite mer på dig själv. Dags för nya höstkläder eller besök hos frisören? Allt denna självkärlek kommer naturligtvis att märkas utåt och både singlar och stadgade kommer få uppskattande blickar. Stadgade kan få bekräftelse på att din partner är redo att göra allt för att du ska må bra och känna dig sedd. För singlar kan perioden bjuda på ett möte med den som kanske blir din nya partner. Venus i Vågen är ett klassiskt tecken på att kärleken träder in i livet för Vågenfödda.

Skorpionen 24/10-22/11

Under den här tiden kan du känna dig lite drömsk, nostalgisk och ”naken”. Du kanske funderar mycket kring kärlek och lite osäkert blickar framåt. Samtidigt är detta en period då kärleken kan storma in i ditt liv med en känsla av att ni känt varandra i ett tidigare liv eller att det ni upplever står skrivet i stjärnorna. Det ligger något magiskt i situationen. Och en dos hemligheter. Kanske är det för att ni håller relationen hemlig för omvärlden? Stadgade drar sig undan världen och njuter av kärleken på tu man hand. Samtal om spiritualitet eller konsten att återhämta livskrafterna kan förena er.

Skytten 23/11-22/12

Kärleken finns där du minglar med andra! Med Venus i ditt nätverkande hus kan det pirra till i magen när du går på ett socialt event och träffar personer som delar dina intressen. Kurser, seminarier och onlinevärlden kan ge dig en kärlekschans, även om du inte från början hade en tanke på att träffa någon ny. Skyttar som lever i en fast relation kan önska sig lite mer frihet än vanligt. En klok partner till Skytten kan inse att det bästa sättet att öka närhet och attraktion är att låta Skytten ge sig iväg på sina äventyr, under ansvar. När Skytten sedan kommer hem med masor av nya intryck och upplevelser kan det skapa en ny attraktionskänsla i relationen.

Stenbocken 23/12-20/1

Du och din partner kan visa upp en enad front av att vara paret som har under kontroll: livsstruktur som fungerar, planer för framtiden och lycka. Om du arbetar med din partner kanske ni går på fler jobbevent tillsammans. Likaså kan du, oavsett om ni arbetar ihop eller inte, ta med din partner på konferenser eller liknande. Kärlek och karriär går hand i hand nu. Singlar kan möta kärleken i samband med jobbet. En äldre person som andra ser upp till för hans/hennes framgång kan träda in i ditt liv. Det finns stor respekt för vad personen har åstadkommit.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kommer bli enormt optimistisk och öppna dig för nya erfarenheter under den här perioden. Om du lever i en relation är en utlandsresa eller tal om att förändra ert liv i en ny riktning möjliga varianter på det som sker under de kommande veckorna. Detta är en kul tid då livet kan kännas lite som ett äventyr. Med Venus i ditt internationella hus så kan en ny kärlekspartner komma från ett annat land eller vara någon som du möter på en resa. Du kan känna dig väldigt attraherad och nyfiken då denna nya person tycks ha gjort och rest så mycket i sitt liv. Det finns så mycket du kan lära dig av honom/henne. Möjligen är personen någon som talar flera språk, undervisar, arbetar inom resebranschen, när en författardröm eller arbetar som coach, advokat eller företrädare för rättvisa.

Fiskarna 19/2-20/3

Intensiva tider väntar! Venus i ditt passionerade åttonde hus kan ge dig sex, utlopp för hemliga begär och en känsla av att totalt hänge dig åt din partner. Den här trenden kan också ta sig uttryck på ett mer ”praktiskt” sätt så att du samlar allt ditt mod och bestämmer dig för att slänga dina rädslor för att lita på en person du träffat ett tag. Nu kan det bli tal om att byta nycklar, flytta ihop, skaffa barn eller köpa gemensam egendom. Om du är singel kan en kirurg, psykolog, polis, självhjälpscoach, spirituell vägledare eller utredare få ditt hjärta att slå fortare. Kanske känns ditt kärleksliv som en virvelvind som du inte kan värja dig mot.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Alla årshoroskpen för 2021

/

Årshoroskop 2021- alla stjärntecken

New Year, 2021, Moon, New Year'S Eve, Man, Silhouette

Kära läsare,

Nu finns alla årshoroskop för 2021 på bloggen.

Puh! Vilket race det blev, i alla fall för min del :-)

Ni finner alla årshoroskop 2021 HÄR.

Jag hoppas att ni ska ha nytta av och känner er inspirerade av årshoroskopen för 2021.

Nu ska jag hämta andan lite.

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

2
49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Årshoroskop 2021: Kräftan

/

Årshoroskop 2021 för Kräftan.

Zodiac Sign, Cancer, Horoscope, Design, Astrology

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Läs årshoroskopen för både ditt Sol- samt ascendenttecken, för bästa tolkning för dig personligen.

Osäker på om du har ascendenten i Stenbocken? Här visar jag dig hur du tar fram ditt ascendenttecken.

Karriär och ekonomi

Kräftans hus för karriär och inkomster har varit ett område som har varit rätt tomt på händelser. Förutom de kortsiktiga transiterna så har husen varit tomma.

När 2021 startar så befinner sig Mars i ditt hus för karriär. Den 18-21 januari möter Mars upp med Uranus. Hastiga förändringar i karriären är att vänta. Året startar med en kick, gällande nyheter på jobbet.

När horoskopområden är tomma antyder det att man styr sin uppmärksamhet till andra livsområden. Ofta är man nöjd med hur det är. Kräftan ser nöjd ut med arbete och pengar, på det sättet.

Men, det väntar händelser som kommer förändra förutsättningarna i arbetet.

Två solförmörkelser kommer äga rum i Kräftans sjätte hus för arbete (och hälsa) under 2021. Den 10 juni respektive den 4 december.

Förmörkelser tvingar fram förändring och snabbare utveckling än vi kanske hade tänkt oss från början. Ett exempel är man funderat på att byta jobb inom 2 år. Men så kommer förmörkelsen i ditt sjätte huset och till följd av omständigheterna utanför vår kontroll så måste man byta arbete redan nu.

Förmörkelserna kommer visa Kräftan var den svaga länken gällande arbete och pengar finns. Det kommer bli så uppenbart att något måste förändras, att Kräftan gör det. Den uppfattning som Kräftan hade om ett arbete, hur länge det skulle pågå, vad det skulle inbringa- det förändras när nyheter kommer från en arbets- eller uppdragsgivare.

Den planet som styr över Kräftans pengar och ekonomi, är Solen. Solen rör sig snabbt genom de olika horoskophusen. Beroende på vilka aspekter som Solen får från andra planeter så påverkas Kräftans ekonomi.

Under 2021 finns det tre periode då Kräftans ekonomi särskilt gynnas av Solens möte med tursamme Jupiter:

24-29 januari

22-24 juni

14-16 oktober

Under dessa datum har Kräftan särskild tur i pengar och inkomster. Om du vet att du har ett viktigt möte, såsom en löneförhandling, eller samarbetsmöte, sikta då på att använda något av dessa datum.

Under perioden den 11 juni- 29 juli kommer Mars att besöka Kräftans inkomstområde. Mars för med sig händelser och snabbhet. Under sommaren kommer Kräftans ekonomi vara ett område med både tur (se Solen/Jupiter ovan) och mycket fokus. Kräftan tar till både mod och initiativ för att förbättra sin ekonomiska situation. Inköp av ett hus eller landställe, möjligen utomlands, eller renovering av hemmet är möjlig. Kanske är det dags att uppgradera det där hemma som ger livet lite mer lyx och njutning (pool, ljudsystem, tv).

Kärlek och socialt liv

Om karriären och ekonomin är ett förhållandevis lugnt område under 2021, så är kärleksområdet istället ett väldigt händelserikt område. Det var väldigt viktigt under åren 2018 och 2019 och nu aktiveras det området igen.

Kräftans sjunde hus, kärlekshuset, styrs av Stenbocken och Saturnus. Under 2020 befann sig både Jupiter och Saturnus i detta område. Känslan av konservatism, eller en kärlek med en äldre/framgångsrik person, var väldigt närvarande. Värderingar i kärlekslivet kan ha varit mer gammeldags är nytänkande. Traditioner från förr påverkade kärlekslivet mycket.

Under 2021 kommer både Jupiter och Kräftans kärleksplanet, Saturnus, att befinna sig i det åttonde huset. Det är där passion och intensiva känslor finns. Kärlekslivet kommer att bli mycket mer föränderligt, mer spännande och mer sexigt! Den mer allvarsammma känslan i kärlek, blåser bort av nya vindar.

Stadgade Kräftor kommer få se hur kärlekspartnerns ekonomi får en dos av lycka. Det går bra för din kärlekspartner! Kräftan kommer inte gå lottlös. Kräftan får ta del av överlödet genom partnerns generositet.

Singlar kommer märka hur kärlekslivet tycks triggas igång nästan enbart på en känslan av sexuell energi. Attraktionen till personer med pengar och framgång kommer öka. Datingplatser online, sociala medier och internet/teknik är superkopplad till kärlekslivet. Allt kan starta med ett sms, en kommentar eller en like… Någon som arbetar inom tech-världen, troligen äldre än Kräftan, kan bli en viktig person i kärlekslivet.

Det sociala livet, med vänner, är sedan våren 2019 under transformation. Gamla vänner försvinner, nya kommer. Mycket av vänskap kan underhållas via samtal, Face-time och mail.  Många vänskaper testas och kommer fortsätta att göra så under kommande år också. Anledningen är att Uranus för med sig in massor av nya förändringar i din zon för vänskap och bekanta. Det är spännande och händelserikt men också fullt av drama och oväntade händelser.

Hälsa

Hälsan är god i år. Du har energi och mycket av stress och press som du känt av under 2020- släpper. Överlag är det ett hälsosamt och energifullt år.

I samband med förmörkelserna, den 10 juni samt den 4 december, kan du påminnas om att du kan behöva göra vissa förändringar. De är till Kräftans fördel och gynnar ditt välmående. Ofta antyder det att man kommer igång med något, en diet, träning eller liknande, som man skjutit på.

Kräftans styrarplanet för hälsa, Jupiter, rör sig genom det åttonde huset för kroppslig njutning och rening av kroppen. En detox kan göra mycket gott för din hälsa. Fertilitetsorganen berörs. För mycket sex kan bli, ja, för mycket. Kanske måste du lägga lite band på dig.

Under perioden mitten av maj- slutet av juli besöker Jupiter Fiskarnas tecken. Det är ett mycket spirituellt och läkande tecken. Om du känner dig redo att ta hand om din hälsa genom en holistisk eller spirituell healing, så kan du använda dig av tiden maj- juli.

3
17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00