ANNONS

Årshoroskop 2021: Jungfrun

/

Årshoroskop 2021 för Jungfrun

Tidigare publicerade årshoroskop finner du HÄR

Zodiac Sign, Virgin, Horoscope, Design, Astrology

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Läs årshoroskopen för både ditt Sol- samt ascendenttecken, för bästa tolkning för dig personligen.

Osäker på om du har ascendenten i Jungfrun? Här visar jag dig hur du tar fram ditt ascendenttecken.

Kärlek och socialt liv

Det väntar dig ett väldigt socialt år. Det är som en pågående uppåtgående spiral. Under 2021 är det superfokus på ditt sociala liv och kärleksrelationer. Under 2022 blir det ännu mer!

Jungfrun kommer sätta dessa områden framför andra. Du är fokuserad, lägger ned tid och energi på att få det som du vill.

Under alla partyn, bjudningar, firanden och fina middagar som Jungfrun bjuds på under 2021 så kommer det finnas många möjligheter att träffa en ny person. Stadgade kommer bli vana vid ett mycket mer hektiskt socialt liv.

Det är mycket möjligt att det är en form spirituell vibb eller andligt intresse som för Jungfrun samman med en ny person, eller ger en ny dimension till ett stadgat förhållande. Faktum är att Jungfrun behöver en gemensam grund för det spirituella med en kärlekspartner. Singlar såväl som stadgade. Seanser, spirituella mässor och meditationsgrupper- kärleken frodas kring dessa platser och händelser.

Andra intresseområden som kan förena Jungfrusinglar med en ny kärlekspartner är musik, poesi, skrivande, filmande och vårdande förmågor (sköterskor och läkare).

Under perioden mitten av maj- slutet av juli är högre utbildning och framgång något som attraherar extra mycket.  Jungfruns behov av att känna sig trygg och uppnå en familjekänsla med sin partner, är extra stor under dessa månader. Jungfrun kommer vara extra noga med att kärleksrelationen vilar på samma värderingar gällande familj, boende och tankar kring att skaffa/ha barn och familj. Denna trend kommer prägla hela 2022. Perioden mitten av maj- slutet juli är som en liten tjuvkik in i 2022 på det sättet.

Lyckliga kärleksmöjligheter väntar under maj-juli i närhet av hem och familjen. Inte ute på restauranger och barer. En familjemedlem, möjligen en mamma/modersfigur, kan ge viktiga kärleksråd eller initiera en blinddate för Jungfrun och det kan bli väldigt lyckat!

Under perioden maj- juli så kan Jungfruns familj växa på ett flertal olika sätt. En ny partner till en familjemedlem kan leda till antalet i familjen utökas. En graviditet eller personer som känns som fmilj, kan göra samma sak. Känslan är att familjen och hemmet blomstrar under maj- juli.

Karriär och ekonomi

Det är helt klart att kärleksliv och social kalender står högst på Jungfruns intresseområde för 2021. Pengar tycks inte driva dig. Jag tolkar det som att Jungfruns ekonomiska situation kommer att fortgå som den är. Status quo bevaras.

Under 2021 kommer dock turplaneten, Jupiter, att befinna sig i Jungfruns sjätte hus. (Det är endast under perioden mitten av maj- slutet av juli som Jupiter flyttar ut där för ett kort tag.) Det sjätte huset styr över arbete, dagliga plikter och effektivitet.

Under 2021 kan ett, men troligen två, bra jobbmöjligheter dyka upp. Det är troligen ett arbete med liknande arbetsuppgifter och liknande lön, men på ett nytt ställe. Om Jungfrun tar arbetet så kommer det inte innebär mer status eller högre lön, utan snarare en chans till nya arbetsuppgifter och variation. Det är Jungfruns förmåga att hantera de små detaljerna och särskilda system för bättre effektivitet (möjligen rent tekniskt, såsom kunskap inom viss mjukvara, appar, content management eller automatisering online) som öppnar dörrarna till ett nytt arbete.

Jungfruns karriärplanet, Merkurius, kommer befinna sig retrograd tre gånger under 2021. Under dessa tidsperioder så kan Jungfrun tänka över sina karriärval och kanske känna sig en aning förvirrade. Merkurius energier är inte till Jungfruns fördel när det gäller nya kliv i karriären. Dock är det bra tider för att överväga och justera karriärplaneringen. Finjustera det som redan inletts. Se över projekt som behöver färdigställas och finsplipas. Utanför dessa perioder så är det sedan fritt fram att ta nya kliv.

Merkurius kommer befinna sig retrograd under tiderna:

30 januari- 21 februari

29 maj-22 juni

27 september-18 oktober

En solförmörkelse som äger rum den 10 juni aktiverar Jungfruns karriärhus. Förmörkelser är kända för att öka takten och föra med sig ny, tidigare okänd, information. En chef eller nya lagar, regler eller bestämmelser i Jungfruns bransch, kan komma med nyheter som skakar om och skapar en känsla av drama. Det är som om alla reglerna för karriären, hastigt förändras. Agera så flexiblet som möjligt och häng med i det som sker.

En stadgad kärlekspartner till Jungfrun kommer också uppleva hastiga karriärförändringar, den 26 maj respektive den 4 december.

Hälsa

Tillsammans med arbete så är hälsa också ett område som berörs av Jupiter under större delen av 2021. Jungfrun är av naturen noga med sin hälsa och att rena kroppen från gifter.

Under 2021 kommer Jungfrun lägga mycket tid på att ta hans om sig lite extra.  Utan överdrifter- läs: undvik risken i att bli hypokondrisk, så kan lite extra omhändertagande av skelett, ben, tänder, hud och hår samt lever, höfter och lår, bli aktuellt under 2021. Massage av nacke och hals kan släppa på spänningar som satt sig i dessa områden.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop 19-25 oktober, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 43, 2020

Breeze, Summer, Girl, Model, Mountains, Vacation, Bliss

Väduren 21/3- 20/4

Lägg tid på att finslipa ett projekt eller plan, på måndagen. Men avvakta med att inleda något nytt. Kärlekslivet är spännande och fullt av goda överraskningar under veckan. Se särskilt vad som sker på måndagen och fredagen-lördagen. Onsdagen är vrålpassionerade och transformerande, till det bättre. Du kan känna hur du kommer närmare en stadgad partner, eller, om du är singel, springa rakt in i en ny spännande person. På söndagen kläcker du bra idéer och kommunicerar klart och tydligt gällande hem- och familjelivet.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare, möter Jupiter och Saturnus under veckan som kommer. Så mycket godhet som kommer till dig. Möjligheterna som du väntat på, tycks nu inom ditt räckhåll. Markera särskilt måndagen och fredagen-lördagen som mycket positiva dagar för att ta kliv mot dina personliga drömmar och önskemål. Kärlekslivet kan verkligen få en skjuts framåt och uppåt! På söndagen kan du få ett kärleksmeddelande, eller själv uttrycka hur du känner, med den största klarhet. Kanske är det en tidigare kärlekspartner som du får/har kontakt med. En andra chans?

Tvillingarna 22/5-21/6

När din styrare, Merkurius, backar så är det en god tid för att se över dina livsmål och riktningen i livet. Oväntade nyheter i arbete kan dyka upp på tisdagen. Kanske kommer dold information fram i ljuset. Fram emot slutet av veckan kommer allt att klarna och reda ut sig. På söndagen är du glasklar, mentalt, och kommunicerar dina önskemål supertydligt. Långsiktiga planering för hem/familjeliv och pengar ser ut att ligga i planen för vad som sker under helgen.

Kräftan 22/6-23/7

Solen flyttar in ditt femte hus för kreativet, fertilitet/barn/graviditet och nöjesliv, på torsdagen.  Om veckan startar med lite stress mellan karriär och kärleksliv, så kommer slutet av veckan att kännas så mycket härligare.  Härlig samvaro med vänner eller en kortare resa kan förgylla din helg. Ett spännande sms, samtal eller mail glädjer dig på söndagen.

Lejonet 24/7-23/8

Goda nyheter i karriär väntar dig på måndagen. Även om du känt dig som om du befinner sig i ”stopp-läge” sedan en tid tillbaka så verkar det i alla som att det rör på sig, på något sätt. Med Solen i ditt fjärde hus för hem och familjeliv, från och med torsdagen, så väntar en månad då helst fokuserar på livet där hemma. Myser ner tid. Fokuserar på känslor och minnen. Kontemplerar en flyttmöjlighet. Till helgen, fre-sön, kan du få en strålande idé/nyhet och planera för en långsiktig lösning både för pengar, hem och karriär.

Jungfrun 24/8-23/9

 Nej, det är inte en tid för att rusa framåt med nya idéer just nu. Men, du har allt att vinna på att se över dina planer i livet. Kanske behöver du göra en liten ändring? Mycket ny information och möten med vänner och bekanta väntar dig från och med torsdagen. Varför inte köpa en spännande bok eller gå en inspirerande sprituell workshop, under de kommande veckorna? På söndagen möts din styrare med Solen- en dag så din intellektuella och kommunikativa förmåga är på topp. Behöver du prata ut med någon? Använd då söndagen, helt klart till din fördel!

Vågen 24/9-23/10

Förra veckan var knepig, stressig och full av oväntade ändringar och knas med teknik.  Ditt tålamod testades till max. På måndagen möts din styrare, Venus, med lyckoplaneten, Jupiter och allt vänder. Till det bättre. Du finner en mer harmonisk känsla och lugn gällande hem och plikter. Det är rent av läkande för dig. Helgen bjuder dig på en chans att göra upp en framtidsplan som ger dig ännu mer lugn i bröstet. Detta lovar gott och verkar realistiskt, tänker du troligen. Det rör något som har att göra med ditt boende och familjerelationer. Ett meddelande/mail/samtal som rör en hemlighet väntar på söndagen.

Skorpionen 24/10-22/11

Du får alla chanser till en härlig kärleksvecka- på dina villkor! På onsdagen möter din styrare, Pluto, kärleksplaneten, Venus. Passion och het åtrå kan blossa upp supersnabbt. För dig i en stadgad relation så kan ett nytt steg i relationen leda till att du upplever att ni kommer närmare varanda än någonsin. Från och med torsdagen kommer Solen lysa upp ditt eget stjärntecken. Det är din tid på året. Vad vill du göra under det kommande året? Nu är en bra tid på att ta reda på det och sedan planera för hur du gör det rent praktiskt. På söndagen kan du få en riktig snilleblixt eller få ett meddelande eller nyheter som inspirerar och ger dig nya idéer.

Skytten 23/11-22/12

När din styrare, Jupiter, möter den lilla turplaneten, Venus, brukar det vänta dig goda nyheter och möjligheter. Så sker på måndagen. Goda nyheter gällande pengar och karriär glittrar för dig på måndagen. Till helgen kan du bli bjuden på ett kul party där inget har sparats på. Det är också möjligt att du får nys på en ny möjlighet att nå en av dina högt flygande ambitioner och att du hittar en väg för att lyckas. På söndagen tycks tankarna och idéerna mala runt för fullt och du kan komma på något riktigt smart.

Stenbocken 23/12-20/1

Turplaneten, Jupiter, signalerar till kärleksplaneten, Venus, på måndagen. Ett meddelande från en person från utlandet, eller en internationell relation kan ta fart. På onsdagen tar du ett utvecklande kliv i arbetet. Det du gör, eller inser att du kan göra, leder till att du känner dig mer i linje med dina mål och önskan om att nå högre, mer och bättre i livet.  En resa, eller internationell kontakt kan ha något med saken att göra. Mängder av vänner och nya kontakter kommer strömma in i ditt liv under kommande veckor. Lördagen är toppen för dig. Du mår så himla bra och känner dig på RÄTT väg!

Vattumannen 21/1-18/2

Vad är det du planerar för gällande pengar och delat ägandeskap, på måndagen? Något ser ut att gå i lås men du verkar ligga väldigt lågt med det. Alternativt får du reda på en hemlighet på i början av veckan. Från och med torsdagen så lyser Solen upp ditt karriärshus. Det väntar dig hektiska veckor med mycket fokus framtidsplanering och karriäraktivitet. En nyhet eller kommunikation gällande just arbete väntar dig på söndagen, alternativt, på måndagen den 26 oktober.

Fiskarna 19/2-20/3

En kul nyhetet om en fest, firande eller social tillställning, eller faktiskt händelse på måndagen, ger dig en kul inledning på veckan. Coronatristessen kan för en stund kännas väldigt långt borta. Unna dig lite lyx i livet också! En oväntad händelse gällande pengar, fastighet, ägande kan överraska dig på onsdagen. Nya idéer och livsperspektiv kommer in i ditt liv under den kommande månaden. Händelser med en vän eller bekant kanske är det som får dig att vidga dina tankebanor och/eller överväga att våga nya kliv i livet. På söndagen kan ett beslut om en utlandsresa eller studieplan bli aktuell.

0
94

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop vecka 43, 2020

/

Planetaspekter den 19-25 oktober, 2020

Lake, Flowers, Lotus, Water Lilies, Lily Pads, Leaves

Kära läsare,

Vi går in i den näst sista veckan i oktober. Här är vad som väntar oss, enligt stjärnhimlen.

På måndagen den 19 oktober möts Mars retrograd i en kvadratur med Jupiter. Samtidigt så befinner sig kärleksplaneten, Venus, i en fin trigon till Jupiter.

Vad kan vi vänta oss av måndagen?

Här är de bästa tipsen för måndagen den 19 oktober:

  • Lägg ned tid och energi på att arbeta på en ny plan för arbete eller livet. Du kan hitta en ny strategi för hur du ska ta dig närmare ditt mål. Du har mest att vinna på att befinna dig i planeringsläge, snarare än actionläge.
  • Kärlekslivet blomstrar och det kan ske något särskilt roligt när du är tillsammans med vänner och dina närmaste.
  • Passa på att unna dig lite lyx! ( Undvik dock stora impulsiva inköp med tanke på att Merkurius backar just nu)

På tisdagen den 20 oktober möts Merkurius retrograd med Uranus retrograd i en opposition, grad 9. Se upp med kommentarer som bara ”rinner ur munnen”. Hastiga nyheter om förändringar gällande resor eller knas med teknik (telefoner, datorer, tv etc ) kan utmana ditt dagliga schema.

På onsdagen den 21 oktober kan stora och viktiga förändringskliv tas i en kärleksrelation. Venus möter Pluto i en möjligheternas trigon. Nu är en utmärkt dag för att bryta mönster, börja om på nytt och blåsa ny liv i ett förhållande så att det fortsätter att utvecklas. Vackert!

På torsdagen den 22 oktober flyttar Solen in i Skorpionen för sitt årliga besök. Med Skorpionens tid brukar tankar, information och möjligheter kring att utforska sitt inre, besöka ett medium eller ta en seriös titt på pengar och delat ägande, bli märkbart mer uppmärksammat. Se bara vad nyheter och tidningar kommer fokusera på.

Detta är Skorpionens tid för att starta om på nytt. Vad har uppnåtts sedan förra året vid den här tiden? Och vilka mål vill Skorpionen sätta inför det kommande året?

Veckans helg bäddar för att mycket fina löften avges i kärlekslivet. Med Venus och Saturnus i en trigon på lördagen den 24 oktober så kan samtal om bröllop, samboskap, frieri  och bröllop florera. Löften som avges under fredagen 23- söndagen 25 oktober, kan faktiskt hålla för alltid. Tryggt och realistiskt och fullt av kärlek!

Vecka 43 avslutas med att Solen sluter upp med Merkurius retrograd i Skorpionens tecken (grad 3), på söndagen den 25 oktober. Denna söndag är det ingen konst att kommunicera klart och tydligt. Samtidigt kan det som diskuteras ha att göra med ett ämne/fråga/situation som ägt tidigare, och som nu kommer på tal igen. Det är som om orden flyter och det är kristallklart vad du har att säga om saken!

Jag önskar er alla en positiv och härlig vecka!

Kramar

Helena

1
82

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00