ANNONS
PersonuppgifterCookies

Pluto i Vattumannen – vi har redan fått viss träning

/

Pluto mars-juni

Viktiga planeter byter tecken i år-Saturnus läromästaren och Pluto transformationsexperten.

De senaste två åren har Saturnus transiterat Vattumannens tecken, samma tecken som Pluto börjar resa igenom. Det hinner bara gå några dagar mellan att Saturnus lämnar Vattumannen, den 7 mars, tills dess att Pluto flyttar in där, den 23 mars.

Saturnus är känd för att ge oss utmaningar och livsläxor gällande det område i horoskopet som den berör.

Många undrar vilka förändringar som väntar under det kommande året. Ett sätt att se på saken är att se tillbaka på vilka utmaningar vi har haft med Saturnus i Vattumannen sedan den 20 mars 2020, fram tills nu. Vid den tiden tackade vårdpersonalen för de grupper av invånare i Sverige som applåderade från sina fönster, som tack för insatser på sjukhus och vårdinrättningar. En rätt symbolisk bild för ”att stå samman, trots isolering”.

Från en positiv synvinkel så har vi redan fått en förtida träning i hur vi hanterar eliminering av allt som vi inte behöver. En klok syn på hur vi agerar som grupp, som kollektiv, har fått oss uppmärksamma på att nu mer än någonsin behöver vi stå enade för att uppnå det vi önskar.

Arbetet med att använda teknik och sociala medier på ett annat sätt, är redan aktiverat av Saturnus. Med Pluto, som är mer intensiv i sitt sätt att angripa ett problem, går vi in i transiten redo att ta tjuren vid hornen. Vi kan få se nya grupper som formas och kämpar för en bättre värld, gungningar i techvärlden och frågor kring säkerhet kopplade till sociala plattformar samt nya sammanslutningar för pengar och krediter, poppa upp på nyhetssiter under 2023 och kommande år.

Saturnus har redan gjort sitt bästa gällande att få oss att skala ned gällande sociala kontakter. Det skedde som ett resultat av covidrestriktionerna.

Med transformative Pluto kan vi få ytterligare övning i att göra om våra sociala cirklar, hur vi möter andra och hur vi kan ta tillbaka kontroll och maktkamp inom sammanslutningar. Vår egen hälsa,, Pluto styr över virus, blir direkt kopplade till de vi umgås med. Något som vi redan fått träning i, kan nå en ny nivå när Pluto tar över rodret i Vattumannen.

Plutos besök i Vattumannen under mars- juni 2023 är endast en första titt in i de förändringar som väntar gällande teknik, forskning, gruppens styrka kontra de ensamt styrande samt internetvärlden. Medicinsk hjälp kan komma att finnas i ultravioletta strålar, ljus och gaser av olika slag. Medtech kommer ta stora steg framåt. Kroppsdelar som är icke-mänskliga kan bli det nya vanliga under kommande 20 år.

I våra privata liv kommer Pluto visa oss var det finns kontrollbehov, maktfrågor och behov av att bryta ned för att bygga upp något nytt. Plutos process är långsam men under 2023 och 2024 kan vi få känna av Pluto energi starkare än någonsin då Stenbockens 29:2 grad, den s k krispunkten, aktiveras av och till. Plutos uppdrag i Stenbockens tecken når sitt avslut. Till del kan detta antyda en stor ekonomisk tillgångskris på värdslig nivå. Med Pluto i Vattumannen blir det mänsklighetens uppdrag att sätta samarbete framför egot, för ett högre gott. Vi behöver alla arbeta på samma nivå och med samma vision för förändring, för att det ska lyckas.

I förra veckan skrev jag att jag ska skriva Pluto-horoskop för stjärntecken. Jag återkommer om dem. Tills vidare finner ni mitt inlägg om de stora förändringar som väntar när Pluto transiterar Vattumannen. 

Känner du till vilket livsområde som Pluto kommer transitera under de kommande åren? Och vilket livsområde som Pluto styr i ditt horoskop?

Då kan du redan nu ha en idé om vilka förändringar som kan börja visa sig i ditt liv med Pluto i Vattumannen under perioden mars-juni 2023.

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för måndag 6 februari, 2023

/

Tarotkortens ledtrådar till vad som väntar under måndagen

Välj ett kort och bläddra ned för rättvända kort och måndagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 6-12 februari

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken-så här blir det nya året

Datum för den stora TURDAGEN 2023

Kärlekshoroskop för perioden 27 januari-20 februari

MISSA INTE- 3 dagars utmaning för att sätta och nå mål under 2023

Mars har vänt framåt! Läs var stjärntecknen kan märka av att takten i livet ökar!

Aktuellt nu: När retrograda planeter vänder framåt- gör detta!

Saturnus i Fiskarna 2023-2026- så här utmanas stjärntecknen.

Exakta datum för Saturnus i Fiskarna

Från vänster:

Expectation:

Du väntar, som kvinnan på bilden. Det du väntar och hoppas på, behöver tid för att förverkligas. Generellt förknippas väntetiden med 3 månader. Du behöver idka tålamod och invänta att andra, utomstående, agerar. Du är beroende av att andra gör något. Först då kan du nå ditt mål. Idag ska du sakta ned och tänka över det du önskar. Du kan inte tvinga fram händelser. Släpp och begrunda livssituationen istället. Din önskan kommer uppfyllas tids nog.

Wealthy Man:

Idag kan du vara gäst på en särskilt fin fest. Personerna du möter kan leva ett liv i lyx och flärd, eller festen ge den känslan. En man kan korsa din väg. Han är framgångsrik med massor av kontakter och är någon som ”alla” ser som ett riktigt kap. Han kan vara en son, en pojkvän eller en make. Det är hans entreprenörsaktiga energi och lyxiga livsstil som utmärker sig.

Lovers:

Ditt hjärta klappar i takt med någon annans. Kortet antyder en harmonisk kärleksrelation där respekt och trohet regerar. En väldigt varm vänskap, alternativt en glad och lycklig känsla kring en samarbetspartner, är också möjlig. Fokus är på en mycket lyckad tvåsamhet där bägge personer kompletterar varandra för det gemensammas bästa.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Flerveckorshoroskop 6-26 februari 2023

/

Horoskop för de tre kommande veckorna

Horoskop för perioden 6–26/2

Väduren 21/3–20/4

Takten i livet ökar och du får lättare att uppnå det du önskar. Det är en social tid i livet och du möter vänner och nya ansikten. Det är en bra tid för att lära dig mer om ett intresse.

Kärlek: Du omvärderar kärlekslivet och kanske upplever att allt tycks stå en aning stilla. Efter den 21/2 blir livet mycket mer romantiskt och på dina villkor. Vädurens partner vill göra allt för att du ska vara lycklig. Singlar kan möta en ny person.

Bäst just nu:  Oväntade pengar dyker upp den 14–16/2. Nymånen den 20/2 ger dig chansen att göra upp med det förflutna. En bra tid för att inleda en läkande resa eller förlåtelseprocess.

Oxen 21/4–21/5

Inkomsterna ökar efter den 11/2. Den 21–23 har du en bra magkänsla som leder dig väl i ekonomiska frågor. Efter en inledande tid av mycket händelser i karriären kommer du efter den 20/2 att ge dig in i nya cirklar av vänner. Kanske blomstrar ett nytt intresse.

Kärlek:  Du stannar upp och funderar kanske över vilken riktning du vill ta. Efter den 18/2 blir du mer intresserad av din egen frihet och kanske behöver mer egentid. Är du singel kan du hitta kärleken i en vän eller via gemensamma bekanta. Det kan klicka med en person som du bara varit kompis med tidigare.

Bäst just nu: Positiva händelser i din ekonomi väntar den 10–11/2. En partner eller nära vän kanske hjälper dig med pengar eller kontakter i arbete.

Tvillingarna 22/5–21/6

Energiske mars i ditt tecken kan skapa både fixar-anda och stress. Nu kan du behöva tänka lite mer på vila. Din karriärzon är aktiv och du kommer behöva hitta andrum för att orka med plikterna. Den 20/2 är en särskilt stark karriärdag. En nystart i form av ett nytt arbete eller befordran, väntar dig.

Kärlek: Det råder lycka och harmoni. Den stadgade verkar nöjd med sitt romantiska liv. Singlar kan finna kärleken online eller när de engagerar sig i gruppaktiviteter. Du och din kärlekspartner samarbetar i ekonomi. Det flyter fint, särskilt runt den 20/2. En av er goda nyheter om pengar då.

Bäst just nu: Vem visste att kärleken och det sociala livet kunde visa dig lyckans land? Singel eller stadgad, använd tiden efter den 21/2 till att gå ut och mingla med vänner och bekanta. Det kommer bli kul!

Kräftan 22/6–23/7

Det händer massor i din karriär. När du trodde att det inte kunde ske mer, kommer den 21/2 och ytterligare nya chanser och möjligheter dyker upp. Resor och studier kan bli aktuella den 20/2. Du kan få chansen att resa med en partner under veckorna närmast efter detta datum.

Kärlek: Du befinner dig i en starkt passionerad och erotisk tid fram till och med den 18/2. En relation kan fördjupas och en ny romans kan ta dig med storm. Vid nymånen den 20/2 är du redo för ett nytt steg i relationen. Nya vindar blåser i ditt romantiska liv.

Bäst just nu: Dina inkomster börjar öka efter den 18/2, ett välkommet besked eftersom det ser ut som du precis tagit på dig mer ansvar.

Lejonet 24/7–23/8

Äntligen rör det på sig. Du uppskattar verkligen känslan av att komma framåt. Du tar troligen på dig mer arbete den 15–16/2. Din roll på arbetet kan förändras eller ett nytt arbete bli aktuellt dagarna efter den 20/2.

Kärlek: Du befinner dig i din årliga topp för romantik och socialt liv. Använd tiden fram till och med den 18/2 för att möta nya personer och för att lägga tid på kärlek. Nymånen den 20/2 startar en ny trend för närhet och sexualitet för dig. En passionerad romans kan spira för singeln.

Bäst just nu: Du har grönt ljus för att resa utomlands om du vill. Din ekonomiska planet rör sig framåt och du har ekonomin under kontroll.

Jungfrun 24/8–23/9

Du kan behöva mer tid för vila och återhämtning efter den 18/2. Det är en bra tid för att prova en alternativ väg för bättring såsom healing eller meditation. Unna dig mer tid med dina närmaste för att balansera upp mot mycket arbete.

Kärlek: Du går in i en vacker period den 18/2. Det romantiska livet blir varmare och mer harmoniskt. För singeln kan det betyda ett möte med en ny person med samma önskningar inför framtiden, som du. Vid nymånen den 20/2 släpper många frågetecken eller känslor av ”stopp” som tidigare kan ha präglat kärlekslivet.

Bäst just nu: Ett gott ekonomiskt råd kan kännas som en gåva från ovan den 14–16/2. De svar du har sökt efter i kärlek, dyker upp efter den 20/2. En nystart väntar i kärlekslivet.

Vågen 24/9–23/10

De utmaningar som du har dragits med i hälsa, trötthet eller sjukdom, släpper sitt grepp om dig. Du slappnar av och roar dig. Dina barn eller en kreativ hobby kan vara anledningen till denna otroliga höjning av livsglädje och kraft.

Kärlek: Turplaneten Jupiter reser genom ditt kärlekshus och ger dig en underbar tid av möjligheter att finna den rätte, eller återställa harmonin i en relation. Du är redo att testa något nytt. En resa till utlandet eller en dejt med en person från en helt annorlunda bakgrund kan ge ännu mer krydda till ditt kärleksliv. Den 19–21/2 är särskilt positiva för romantik.

Bäst just nu:  Du är populär i sociala kretsar och kan bli bjuden på flera fester eller firanden. Ett nytt steg i arbetet väntar den 20/2. En bra tid för att söka ett nytt arbete eller lägga upp en plan för att komma i form.

Skorpionen 24/10–22/11

I periodens början lägger du all din kraft på familjen och hemmet. Du prioriterar att hitta känslomässig balans. Kanske lägger du tid på att vårda minnen eller läka gamla sår. Den 18/2 startar en rolig period då du är redo att ge dig ut i nöjesliv, flirta och ha skoj.

Kärlek: Vem har sagt att det måste vara så himla seriöst hela tiden? Nu vill du ha njutning för stunden och ha roligt. Sexlivet kan bli hetare och lusten att bara ge dig hän är viktigare än gemensamma framtidsplaner. Det råder en känsla av förälskelse i horoskopet efter den 18/2.

Bäst just nu: Ett romantiskt möte den 14–19/2 kan kännas särskilt speciellt. En nöjesresa till en plats vid havet eller en sjö kan vara precis det som lockar dig efter den 20/2. Sång, dans och kreativitet kan få ta mer utrymme i ditt arbete därefter.

Skytten 23/11–22/12

Du hanterar troligen mycket information, mail och fakta. Kanske läser du in dig på nya kunskaper eller går en kurs. Efter den 18/2 blir ditt hem det område som du lägger ned din kraft på. Den 20/2 tar du nya steg avseende boendet eller prioriterar känslomässig balans.

Kärlek: Innan den 18/2 kan det klicka mellan dig och en person du har kontakt med gällande pengar. När du går till banken eller besöker en rådgivare i ekonomi. Efter den 18/2 finns kärleksmöjligheter via dina vänner och eller online. Stadgade kan önska sig mer frihet medan singlar kan falla för en vän.

Bäst just nu:  Din ekonomi går framåt och uppåt. Nyheterna dagarna 15–17/2 är positiva för ditt ägande. Om du behöver klara ut en ekonomisk fråga gällande ditt hem eller ditt familjeliv väntar klarhet veckorna efter den 20/2.

Stenbocken 23/12–20/1

Du känner dig bekväm i den du är och står trygg i dina värderingar. Tiden innan den 18/2 är bra för att satsa tid och kraft på att öka dina intäkter. Intresset för att studera och kommunicera blir starkare efter den 20/2. En bra tid för att gå en kurs eller skriva på ett manus eller uppsats.

Kärlek: Du är självständig och behöver inte så mycket bekräftelse från andra. Dina bästa kärleksdagar finns efter den 20/2. Kärlekslivet blir mer passionerat och sexlusten ökar. Detta kan leda till ökad närhet med en partner eller chansen till starten av en intensiv kärleksaffär.

Bäst just nu:  Dina ansträngningar på arbetet ger dig ekonomiska resultat. Arbetschanser kan finnas med ett internationellt företag. Under starten av året finns goda chanser till ett större eller bättre boende. Efter den 20/2 tar du dig an ditt hem och privatliv med den största seriositet. Familjen kan växa.

Vattumannen 21/1–18/2

Du tar extra hand om dig och unnar dig kanske något med extra guldkant. Se perioden innan den 18/2 som en chans att belöna din kropp för allt den gör för dig. Unna dig en skönhetsbehandling eller välgörande träning. Du går in i en stark period för ekonomi och ägande efter den 18/2. En bra tid för att göra upp din årliga budget väntar veckorna efter nymånen den 20/2.

Kärlek: Din må-bra-topp attraherar intresserade blickar. Singeln kan få erbjudanden om dejter eller kärleksförklaringar från flera olika personer. Stadgade njuter av att få bekräftelse på att partnern är mån om att Vattumannen är lycklig och mår bra.

Bäst just nu: Kärlekslyckan! En familjemedlem kan komma med viktiga ekonomisk hjälp den 14–16/2. Din intuition är klockren när det gäller pengafrågor och ägande dagarna efter den 20/2. Studenter och kommunikatörer har flöde efter den 21/2.

Fiskarna 19/2–20/3

Du inleder perioden med ett stort fokus på andlighet och behov av ensam tid. Ditt drömliv kan vara väldigt aktivt. Du kan uppleva förnimmelser eller andra övernaturliga händelser. Efter den 18/2 lägger du kraft och omtanke på dig själv genom att äta, träna och klä dig som du mår bra.

Kärlek: Du har en närmast magnetisk dragningskraft med Venus i ditt eget tecken. Tiden fram till och med den 20/2 kan ge singeln ett möte med en ny person. Du är framåt och självsäker med andra. Sociala händelser med mycket folk, är där kärleksmöjligheterna finns. Stadgade mår bra av att utforska spiritualitet tillsammans. Behovet av mentalt utbyte tillsammans, är viktigt.

Bäst just nu: Spirituella event eller tillställningar inspirerar dig och kan leda till träffen med en ny kärlek eller nya vänner. Nymånen den 20/2 ger dig årets personliga nystart. Dagen är särskilt positiv för utvecklingen av din relation till dina vänner och bekanta. Din hälsa och välmående kommer bara bli starkare och bättre under veckorna som följer därefter.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00