ANNONS

Flerveckorshoroskop 15 juni- 5 juli, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 24-26, 2021

kristaller

TAROT för vecka 24- Vad väntar i kärlekslivet enligt korten?

Stjärnläget 15/6- 5/7

Väduren 21/3- 20/4

Nu är rätt tid att sätta familjen och hemmet framför annat. Din hälsa kan behöva lite extra uppmärksamhet. Ta dig tiden att sakta ned och prioritera att tänka positivt. Undvik konflikter den 3-4/7.

Kärlek: Din kärleksplanet besöker området i ditt horoskop som styr över nöjen och lättsamhet. Singlar flirtar och kan ha engångsträffar med personer som du attraheras av. Väduren vill ha roligt och släppa kraven. För stadgade är det en period som kan kännas som att återuppleva nyförälskelse. En härlig semester eller tid på egen hand vore helt rätt.

Bäst just nu: Du är poppis bland dina vänner och tar ett positivt beslut gällande ditt arbete den 24/6.

Oxen 21/4-21/5

Även om karriären är ett stort tema för dig under året så är sommaren lugnare. Du kan lägga plikter åt sidan och istället koncentrera dig på känslor och familjerelationer. Minnen från dåtiden kan krypa fram oftare än vanligt. Om du vill satsa sommaren på en renovering så är juni och juli ett bra val av tid.

Kärlek: Följ med flödet och låt kärleken utveckla sig i egen takt. Det kan bli lite av ett äventyr att inte försöka styra romantiken. Behovet av att känna samhörighet och trygghet med din partner är stort. Mysiga hemmaträffar slår en traditionell date om du är singel. Tacka ja till en middagsinbjudan.

Bäst just nu: Situationen kring en ekonomisk fråga kan ha känts oklar men lättar upp efter den 21/6. Du öppnar dig för ett nytt spännande kapitel i livet den 24/6.

Tvillingarna 22/5-21/6

Vad gör man när livet sveper iväg med en? Du kan behöva landa lite i början av perioden. Dy är redo för en ny start. Prioritera dig själv och att hitta din nya stil.

Kärlek: Du utstrålar något nytt. Som om du förändrat något viktigt i livet. Du njuter av att visa upp ditt nya jag och effekten blir att du attraherar nya personer. Efter den 20/6 gör du bäst i att sakta ned i kärlekslivet. En relation behöver tid att utvecklas och, kanske, utvärderas innan du vet vad du vill framöver. Använd de kommande månaderna till att se var förbättringar kan eller behöver göras.

Bäst just nu: Det flyter verkligen i ekonomin. Du är snabbtänkt och påhittig. Ju mer du använder din förmåga att kommunicera med andra, desto bättre blir resultatet. Studier går lätt som en dans och får framgångsrika resultat.

Kräftan 22/6-23/7

En spirituell insikt eller uppvaknande startar perioden. Kanske finns det något nytt sätt för dig att se på livet. Samtidigt verkar du behöva ta ett nytt grepp om det finansiella. Trots dessa lite djupare funderingar så ser juni och juli ut att bli lyckliga och fulla av härliga upplevelser.

Kärlek: Din utstrålning är fantastiskt. Andra noterar dig och dras till dig för din lyckade stil. Du lägger tid på din kropp. Inget är så attraktivt som någon som älskar och tar hand om sig själv.

Bäst just nu: Du upplever ditt årliga astrologiska nyår efter den 21/6. Det är en tid då du unnar dig mer och mår bra. Guld klär dig väl så kanske köper du plagg i den färgen eller satsar på ett smycke.

Lejonet 24/7-23/8

I början av perioden kan en vän ge dig oväntade nyheter. Ta dig tiden att finnas där lite extra för hen. Din reslust når höga nivåer. Bästa boten är att ta in nya perspektiv på alla sätt möjliga. Varför inte resa i en god bok eller fundera över att börja studera till hösten?

Kärlek: Tiden efter den 27/6 är en underbar kärlekstid. Du strålar av må-bra-vibbar och tar ut svängarna precis på det sätt som du älskar: du umgås mer och ser till att göra livet till mer av en fest än under resten av året. Juli 2021 kan bli en mycket speciell månad för ditt romantiska liv.

Bäst just nu: Du är smidigare och snabbare. Det är en bra tid för att tona musklerna eller på andra sätt utmana kroppen. Härliga kärleksdagar är 23/6 och 5/7.

Jungfrun 24/8-23/9

Du fylls med livsenergi och kraft. I juli kanske det är så mycket att du till och med känner dig rastlös. Samtidigt tycks tempot i livet sakta ned i juli. Ägna tiden åt att fila färdigt på sådant som blivit liggande eller att göra lite mentalt avslutande arbete kring relationer och situationer som inte längre ger dig glädje.

Kärlek: En relation testas i början av perioden. Var redo att vara flexibel. Händelser i ditt kärleksliv kommer sakta ned en aning. Det sker fortfarande saker men romantik behöver mer tid för att utvecklas och utvärderas. Fredagen 25/6 är väldigt positiv för kärlek och umgänge. Passa på att gå på date eller träffa vänner.

Bäst just nu: 2-27/6 och särskilt den 22-23/6 för med sig goda nyheter och möjligheter om pengar och inkomster. Om du har ett arbetsprojekt som behöver slutföras så får du extra kraft att bli färdig med det i juni eller juli.

Vågen 24/9-23/10

Med actionplaneten Mars i ditt elfte hus blir det superfart i ditt sociala liv. Antingen du sköter det via skärmar och sociala medier eller genom träffar ute i sommaren så kommer du troligen ha en fulltecknad social agenda. Du har verkligen saknat det här.

Kärlek: Romantiken flödar när du ägnar dig åt ett intresse. Bekanta och vänner som gillar samma musik och underhållning som du, kan plötsligt attrahera dig. Singlar träffa kärleken genom musikintresse eller kreativa aktiviteter.

Bäst just nu: Kärlekshändelser den 23-26/6 fylls av varma och härliga känslor. Du kan få chansen att gå på en tillställning dekorerad med glitter och glamour.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan behöva odla ditt tålamod när sommaren startar och världens tempo tycks sakta ned. Händelserna precis i starten på perioden ställer frågor kring gemensam ekonomi, eller en psykologisk process, på sin spets. Du behöver tänka i nya banor där.

Kärlek: I slutet av juni bestämmer du dig för att prioritera kärlekslivet. Du söker efter långsiktig stabilitet. Samtal med en partner handlar om att planera för framtiden. Singlar prioriterar personer som har samma livsmål och önskningar som de själva. Resten sållas effektivt bort. Midsommarhelgen är laddad med sex och flirt.

Bäst just nu: Trots att det är sommar så växlar tempot upp i ditt arbete. Du lägger mycket av din fokus på att leva upp till dina plikter. Det har inte varit sådan fart på två år. Du kan ta ett nytt steg i karriären genom en ny befattning eller anställning.

Skytten 23/11-22/12

Din kropp mår superbra av renligt leverne i juni och juli. Du kan vara känslig för viss typ av medicin eller överreagera på drinkar och vin under sommaren. Praktisera en hälsosam livsstil.

Kärlek: Du utstrålar mer av en utomvärldslig magi kring dig. Utomstående ser dig som någon som besitter en särskild kraft eller förmåga som gör dig mer spännande.

Din kärlekspartner tar gärna med dig på arbetsevent. Singlar kan också märka att kärleksmöjligheter dyker upp via arbetskontakter och kollegor. Tiden efter den 22/6 för med sig mer klarhet gällande en relation. Du kan agera gällande förändringar om du har känt att något behöver förändras i relationen.

Bäst just nu: En god nyhet i familjen eller gällande ditt boende dyker upp den 22-25/6. Positiva förändringar kan överraska dig den 5/7.

Stenbocken 23/12-20/1

Du startar perioden med mängder av tankar, i olika riktningar. Vid sådana tillfällen är det bäst att sakta ned och försöka bena ut vad som är viktigast att fokusera på. Till en början kan det visa sig att det är din arbetssituation och välmående.

Kärlek: Du har turen att få uppleva din bästa tid för kärlek och varmt umgänge med vänner under sommaren. Starten sker den 21/6 och kommer ge dig en mysig midsommar och kommande veckor. Om du är singel som söker kärleken så kan juni och juli föra med sig en person som står ut från resten. Någon med stor potential då ni delar samma önskningar inför framtiden.

Bäst just nu: En mycket tursam fullmåne i ditt eget tecken den 24/6 ger dig chansen att summera vad du har åstadkommit hittills och vilka mål du ska sikta in dig på under det kommande året.

Vattumannen 21/1-18/2

Du inleder perioden med att prioritera din hälsa och välmående. Samtal med vänner, promenader och ökade intryck får dig att må bra.

Kärlek: Du kan få reda på en hemlighet i början av perioden. Det som kommer fram gör det lättare för dig att ta romantiska beslut. Dina behov i kärlek skiftar snabbt. Om du är singel kan en person intressera dig ena veckan och en annan i nästa. Efter den 21/6 är känslomässig trygghet och lugn det som lockar dig mest. Det viktigaste i relationer är att hålla en känslomässig balans.

Bäst just nu: Vänner visar sin omtanke på ett värmande sätt den 23/6. Kärlek och romantik överraskar dig positivt på måndagen den 5/7.

Fiskarna 19/2-20/3

Med ditt femte hus för glädje och nöjen aktivt väntar en glädjefylld tid från och med den 21/6. Du kommer kunna leva ut mer och få stor glädje av att kunna umgås med barn och ägna dig åt intressen som du känner passionerat för.

Kärlek: Vissa perioder är till för att njuta och inte se så allvarligt på saker. Kärleksaffärer och tillfälliga förbindelser kan ge dig en mysig start på sommaren. Stadgade släpper måsten och plikter och dansar, skrattar och unnar sig livets goda. Hemmafester och bjudningar kommer bli många. Ett flirtigt meddelande kan ta dig med storm den 5/7.

Bäst just nu: Efter den 21/6 blir kommunikationen med en romantisk partner mycket lättare. Om du har upplevt en tröghet i samtal eller kanske en fnurra på tråden, reder det ut sig. Midsommar bjuder på en särskilt vacker upplevelse både gällande omgivning och romantik.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop 14-20 juni, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 24, 2021

TAROTKORT, LÄGGNING FÖR KÄRLEKSLIVET 14-20 JUNI

Väduren 21/3- 20/4

Vad behöver du ändra på i livet? Se på ett nytt sätt? Den här veckan ställs det gamla mot det nya. Även om förändring kan vara läskigt finns allt att vinna på att tänka i nya banor. På söndagen börjar Jupiter backa. Under kommande fyra månader kan du se över nya sätt att följa spirituella intressen och samarbeten med andra. I oktober kommer du fått viktiga insikter och kanske upptäckt en ny livsplan på din färd mot en av dina drömmar i livet.

Oxen 21/4-21/5

Bara ordet förändring kan få dig att vrida obekvämt på dig. Men, nu kommer den överhängande känslan av att det är dags att göra något nytt, inte släppa dig. Det som främst berörs är din karriär och dina livsambitioner. Gamla drömmar och mål kan ersättas av nya när du ”går med på” att förändring är det enda beständiga. Under tiden fram till och med i mitten av oktober kanske tankarna går i olika riktningar. Men sedan klarnar det.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare backar. Förmörkelsen den 10 juni gav dig en nystart i livet och kanske handlade den om en andra chans med någon eller något från ditt förflutna. Anamma tanken på att du endast kan vinna något nytt, genom att först släppa och förlåta det som varit. Om du gör det kan den här veckan ge dig en spännande början. Din kärleksplanet börjar sin retrograda tid, på söndagen. Kärlekslivet kommer fortfarande tuffa på, men inte lika snabbt som vanligt. Avvakta med viktiga beslut och ge dig och en partner lite mer tid och tålamod. En person från det förflutna kan dyka upp nu och under tiden till och med den 18 oktober. Släpper du in hen?

Kräftan 22/6-23/7

Mars har precis flyttat in i ditt inkomsthus. Under kommande veckor kan du förvänta dig mycket händelser och aktivitet kring hur du tjänar pengar och hur du kan bygga en trygg ekonomi. Pengar kan vara en stressande faktor men kan också komma till dig lättare genom att du fokuserar på att arbeta med sådant som du älskar att göra. Det är blandade energier men händer grejer, det gör det! Din arbets- och hälsoplanet, Jupiter, backar från och med söndagen. Under kommande fyra månader kanske du överväger att släppa en hälsoplan eller ett arbete, för en annan väg.

Lejonet 24/7-23/8Ett tryggt arbete mellan 9-5 eller följa drömmen om ett fritt liv? Jag tror du kan vackla i dina tankar kring vad som är rätt. Frågan hur du kan hålla balansen mellan det du vill ge din familj och vad du kan åstadkomma arbetsmässigt kan vara något som känns extra aktuellt för dig. Med Jupiter retrograd kan en tidigare kärleksflirt dyka upp och ge dig ljuva upplevelser. Personen kan vara någon från ett annat land eller med en bakgrund som är helt annorlunda från din egen. I mitten av oktober kommer du veta om du vill satsa på hen eller om det bara får förblir en chans att återuppleva det förflutna för ett kort tag.


Jungfrun 24/8-23/9

Det du önskar dig, särskilt i arbetet, kanske inte är riktigt lika lätt att ge uttryck för nu när Merkurius backar. Undvik viktiga jobbmöten, skriva kontrakt och att skicka iväg ansökningar tills efter den 22 juni. Fundera över om det finns alternativa jobbmöjligheter för dig. Något som du kanske inte har tänkt på som en möjlighet tidigare? Det kan dyka upp sådana nyheter eller möjligheter. Din familjeplanet backar från och med söndagen. Under kommande fyra månader kan du få att göra med att kombinera dagliga måsten med att ta hand om familjen och ditt boende. Hur kan du hålla alla nöjda och bli lycklig själv samtidigt? Ha tålamod.

Vågen 24/9-23/10

Vänner och gemenskap med personer som älskar att dansa, sjunga och uppträda träder in i ditt liv som en virvelvind. Kanske kan du äntligen planera för att besöka en teater igen? Gå på en mindre spelning? Träffa en grupp av vänner som du inte sett på väldigt länge? Hur du njuter och har roligt kräver en ny plan, men den är inte omöjlig. Tänk innovativt och du kan snart möta din cirkel av vänner igen. Flera vänner och tidigare grannar från ditt förflutna dyker upp igen när Jupiter beger sig retrograd på söndagen. Synka era scheman och planera något kul!

Skorpionen 24/10-22/11Du får väldigt mycket fart gällande karriären. Trots att vi går mot sommarledighet så är arbete och ambitioner aktiverade i ditt horoskop. Anledningen är actionplaneten, Mars, som rör sig genom ditt tionde hus för arbete. Under kommande veckor kanske du ger allt för att ägna dig åt ett ämne som du verklien brinner för, antingen det är för att boosta ditt självförtroende eller förbättr din CV.

Din ekonomiska planet, Jupiter, börjar backa på söndagen. Se de kommande fyra månaderna som en bra tid för att se över din ekonomi. Kan du göra om något i din budget för att behålla mer och bygga ett tryggt sparande för framtiden? I mitten av oktober har du utvärderat läget och fått koll.


Skytten 23/11-22/12

Du kan nyligen ha inlett ett nytt samarbete eller en ny början i ditt kärleksliv. Det råder en känslan av behov av att tänka på nya sätt att kommunicera. Med din styrareplanet, Jupiter, retrograd från och med söndagen så kanske du vill se över sätt att modifiera dina framtidsplaner. Din bostadssituation kan vara ett område som behöver lite tålamod och utvärdering. I mitten av oktober kommer du ha samlat intryck och kunskap för att kunna göra en ändring i din plan, om du kommer fram till att det behövs. Om du har förlorat kontakten med en familjemedlem kan ni höra av varandra igen, förlåta och gå vidare tillsammans, under kommande månader.

Stenbocken 23/12-20/1

Förmörkelsen den 10 juni öppnade för nya möjligheter till uppdrag, projekt eller en anställning. Om du sökte ett nytt arbete kan du ha fått ett erbjudande som varit mycket likt det du byter från, fast med annan miljö. Din styrare, Saturnus, möter förnyelsens planet, Uranus, på måndagen. Det är dags att våga tänka nya, alternativa vägar. Följ ditt hjärta och det du brinner för. Det finns faktiskt trygghet att hämta där. Även om det kan kännas läskigt att välja vägar som andra säger ”så kan man väl inte göra och leva”? Men, jo, du kan det.

Vattumannen 21/1-18/2Ditt liv genomgår en omfattande transformation. Det är upp- och-ner och ständig anpassning. Kanske tror du stundtals att du har drabbats av ”otur”. Se det inte så. Du förbereds för ett nytt liv. En ny era.

Det är födslovärkar för att ditt nya liv ska födas. Ju mer du anammar nya sätt att se på livet, desto lättare blir det. Det kan till och med bli riktigt spännande då! Gamla vänner kan dyka in i ditt liv igen under de kommande fyra månaderna. En anledning kan vara att du, eller dom, kan resa igen och att ni får en chans att mötas upp och ta igen det ni missat sedan ni sist sågs. En tidigare samarbetspartner kan dyka upp för egenföretagaren. Kanske finns det något nytt projekt som ni kan ta er an tillsammans igen?


Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen kanske du inte riktigt vet vilken fot du ska stå på. Dina tankar och önskemål tycks krocka med familjen eller dina känslomässiga minnen. Du är nostalgiskt lagd och när det tycks som om världen ”har blivit galen”, kan det vara jobbigt för dig. Den nya tiden, passar den dig? Men jo, din utmärka intution kan leda dig rätt i alla tider. Goda såväl som prövande. Testa att använda den för att hitta nya vägar framåt och du kan förnya livet på ett sätt som passar dig. Din planet för framtidsplanering, Jupiter, går ner i retrograd läge från och med söndagen. Under kommande fyra månader kanske takten i arbete och karriär avtar och framtidsplanering kanske behöver omvärderas. Men i mitten av oktober kommer du ha en ny plan för hur du ska strukturera upp ditt liv långsiktigt. Vilka dina mest prioriterade ambitioner ska vara kommer då kännas klarare.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop vecka 24, 2021

/

Planethändelser den 14-20 juni, 2021

acient-planet-1841699_960_720

TAROTKORT, LÄGGNING FÖR KÄRLEKSLIVET 14-20 JUNI

Kära läsare,

I nästa vecka blir det förhållandevis få planetmöten. Det är alltid skönt efter en vecka med solfmörkelse och Mars och Pluto i opposition till varandra (puh!). Det kan ha känts som om allt rört på sig på oväntade sätt. Och så Merkurius retrograd på det…

Låt oss titta:

Måndag 14 juni

Solen (Tvillingarna) kvadratur Neptunus (Fiskarna), 23 grader

Saturnus R ( Vattumannen) kvadratur Uranus (Oxen), 13 grader

Solens och Neptunus möte:Försöker någon få dig att köpa ett resonemag eller en sak? Var lite vaksam och ställ hellre fler frågor än nödvändigt för att reda ut om du ska lita på det du får höra.

Saturnus och Uranus möte: Detta är ett unikt planetmöte som äger rum tre gånger under 2021. Det är kort och gott symbolen för ”gammalt som möter nytt”.

På ett större plan så kan det bli dags för ett beslut om vad som för lämnas i det förgånga.

Vilka system att styra och utöva makt och befogenheter är föråldrade och behöver lämna utrymme för nya tankar och idéer. Var behöver vi moderniserar våra samhällen i sin struktur.

På det personliga planet ställs vi inför samma typ av frågeställning: Var behöver vi tänka i nya banor? Finns det något nytt som vi fnyser åt, fastän vi borde omfamna det istället?

Det får mig att tänka på en tv-intervju med Alexander Bard för + 20 år sedan. När han hävdade att i framtiden behöver vi inte ha bibliotek, Vi kommer läsa elektroniskt istället. Programledarna vred på sig obekvämt och såg ut som om de hälften flinade åt tanken, hälften köpte den. Det senare med viss oro.

Så är det nu. Vad är det vi kanske behöver ta in i våra liv? Vad kan vi lämna bakom oss? Vad får oss att skruva på oss? Vad håller vi hellre tryggt fast vid, fast utvecklingen går framåt?

Uranus styr över nya vägar, ny forskning, ny teknik, nya sätt att arbeta.

Hur berörs du? Titta i ditt horoskop och se vilka livsområden som Saturnus och Uranus befinner sig i, då kan du få en ledtråd till var innovationens vindar blåsar i ditt liv.

Söndagen 20 juni

Jupiter retrograd, Fiskarnas tecken, grad 2

Pågår till och med den 18 oktober, då Jupiter vänder framåt på grad 22 i Vattumannen

Sedan mitten av maj har vi fått en liten försmak av vad Jupiter i Fiskarna kommer att innebära för oss under 2022. Vi har sett framsteg inom vaccination och utvecklande av nya mediciner och samarbeten internationellt. Världen har fått lite mer hopp om återhämtning när Jupiter har rest genom Fiskarna.

Jupiter kommer fortsätta att befinna sig i Fiskarnas tecken till och med den 28 juli. Men planetens kraft blir inte lika stark.

Som alltid när en planet befinner sig retrograd gynnas att att man saktar ned, avvaktar och ser över nästa steg.

Det är som att befinna sig på en vandring och når en platå där man tittar bakåt och summerar att alla är med, att allt man behöver fortfarande är där och ser till att den fortsatta vandringen är väl förberedd.

Kanske behöver en läckande vattenflaska fyllas på eller lagas, skor plåstras om, matsäck intas, motivationen peppas upp…

Precis så är det med retrograda planeter. Använd tiden till att fånga upp läget och förbered för ny avfärd när Jupiter, eller vilken planet det än är som backar, börjar röra sig framåt igen.

Jupiter är den internationella planeten och när den backar gynnar det att besöka en plats vid vatten (Fiskarna) som man tidigare har varit vid.

Kolla med de rekommendationer som finns och se över vaccinkrav, karantän och försäkringsregler. Kanske kan du återbesöka en kär plats i utlandet under sommaren?

Från och med igår, fredag den 11 juni, kommer Mars befinna sig i Lejonets tecken. Det kan bli liv i luckan, roligare och mer festligt med denna transit. Lejonet är gamblerns tecken. Den som chansar både på casinon, i kärleksaffärer och gällande sina passionerade hobbies.

Vad vore livet utan lite risk?

Det kan bli härligt och svindlande på samma gång!

När Venus den 27 juni gör Mars sällskap i samma tecken går kärlekslivet mot ett underbart datum: konjunktionen den 12 juli. En dag då kärlek, glamour och lycka svämmar över!

Jag önskar er alla en fortsatt fin helg och en härlig kommande vecka.

Kramar,

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00