ANNONS
PersonuppgifterCookies

About

Vill du mig något? Mejla på info@louisewinblad.se

Hejhej du!

Välkommen till min blogg!
Här hittar du beskrivningar av kaotiska morgnar och svettiga hell hours, ett krig mot kropphetsen och pressen på kvinnor. Du hittar illustrationer om livet med småbarn, om relationen under småbarnsåren, om kvinnokroppen och om kvinnan i dagens samhälle. En aningen jobbig och alldeles underbar vardag, helt enkelt.
Här hoppas jag att du ska känna dig som hemma. Jag vill att du ska skratta, känna igen dig eller känna lättnad över att INTE känna igen dig. Jag vill att du ska kunna fundera, diskutera och känna någon form av sällskap i din vardag.

Jag hoppas du hittar något du tycker om och att du vill återvända hit ofta!

I november 2013 startade jag min blogg och mitt Instagram-konto för att komma igång med tecknandet och bygga upp en portfolio. Sedan växte både blogg och Instagram, det blev både texter och illustrationer, och väldigt öppet och generöst kommentarsfält tack vare ärliga, härliga läsare.

Sedan dess har jag släppt serieböckerna Hej hej vardag! och Hej igen vardag!, gjort illustrationer till faktaböcker och barnböcker samt släppt böckerna Mammaroll & snippkontroll och Kejsarfödsel – snittkoll och mammaroll tillsammans med Bakingbabies-Mia. Här hittar ni alla mina böcker.

Tillsammans med Knivlisa gör jag små humorfilmer med föräldraskapet och mammarollen i fokus. Vi har sedan 2019 även podden Momsplaining som produceras av Poddagency.

Så många möjligheter den här bloggen har gett mig! Det hade jag inte kunnat föreställa mig och jag är så innerligt tacksam för alla som läser och sprider!

Vem är jag då?
Louise Winblad, boende i Stockholm med man och tre barn – pseudotvillingarna Märta och Maja – födda -12 och -13 och så Nou som föddes 2019. Jag är utbildad illustratör och gymnasielärare. Jobbar som illustratör, poddare och bloggare.

Några korta fakta om mig:
Jag älskar: ost och chokladbollar.
Jag skrattar mest åt: mina barn.
Jag blir arg av: orättvisor.
Jag gråter: mycket mer sedan jag blev mamma.
Jag önskar: fler timmar på dygnet.
Jag blir lycklig av: min familj, bra serier och innerliga samtal.

Vill ni mig något? Mejla på info@louisewinblad.se

Kika gärna in och säg hej på min Instagram: @hejhejvardag 

Följ mig gärna på Facebook: www.facebook.com/hejhejvardag

Här hittar ni mig på Bloglovin’.

Foto Anna Ledin Wirén

Foto Anna Ledin Wirén

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00