ANNONS

Multitasking gone wrong…?

/

Är inne i en period med LITE för mycket att göra, för att uttrycka mig milt. Det betyder att jag allt för ofta försöker göra saker samtidigt, vilket alla vet inte är en lyckad grej. Men eftersom det flyger runt tusen pinpongbollar mitt huvud så försöker jag fånga dem när de dyker upp.

Detta resulterade i att jag stod med byxorna neddragna till knäna och sms:ade häromdagen. Jag kom liksom på att jag hade glömt att svara på ett sms precis när jag skulle byta byxor. Vad gör man då? Tar man först av sig byxor, på med nya och sedan susar? Nej man SLÄPPER ALLT inklusive byxorna och kastar sig över telefonen och börjar sms:a.

Fick liksom syn på mig själv utifrån efter en stunds sms:ande och tänkte att det är tur att ingen ser mig. Då märkte jag att gardinerna inte var helt fördragna. Så jag kan mycket väl ha stått med bralla halvt nere, en telefon i handen och precis då hamnat i en passerande grannes synfält.

Stackars granne. Jag tror hen i så fall tänkte: wow, vad hon kan den där. Både klä av sig och sms:a samtidigt.

Ja det tror jag.

Absolut.

Somnbrist4.jpg

Det farligaste med multitasking är ju alla de saker som blir avbrutna och därför aldrig avslutade … Typ påklädning.

0
67

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00