ANNONS

Tips och råd som kanske inte blev helt bra …

/

Jag minns när jag var gravid för andra gången och en kompis var gravid för första. Jag hade ju fortfarande första graviditeten ganska färskt i minnet och under den var jag ”pluggisen”. Jag plöjde ALLT som fanns om förlossning och graviditet. Och det gjorde mig trygg inför förlossningen.

Såklart tipsade jag då min kompis om att göra samma. Tex titta på En unge i minuten.

Dagen efter ringde hon mig och typ grät. FY FAN DET VERKAR HEEEEEMSKT ATT FÖDA!!!!

Eh jaha … oj ja du tolkade det så ja … eh ok. Nej men du kanske INTE ska kolla på alla dessa andra program och kanske inte läsa alla de här länkarna jag buffrat upp med då …

En annan kompis frågade mig oroligt om det gjorde helt hemskt ont att föda. Neeeej då, sa jag. Och utvecklade väl svaret lite. Hon ringde efteråt och ba: VAD SA DU?? Det var FRUKTANSVÄRT!!!! Gjorde så sjukt ont!!!!

Eh ja alltså ok jo det känns ju… jo men det gör det…

Note to self: viktigt att poängtera att allt kanske inte gäller för alla…

Har ni gett råd och tips som visade sig kanske inte vara helt lyckade? Pleeeease dela med er!!!

Pluggisarna, som jag

9
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00