ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fredagslistan!

/

Marie aka Stilkontot_ gjorde en fredagslista på Instagram som jag tänkte härma. Ja fast med egna svar då! (Tänk ändå vad kul det vore om man härmade svaren också!? Eller okej kanske inte så kul men det lät kul i mitt huvud när jag tänkte det).

Nu kör vi!!

HUMÖR IDAG?

Eh… PMS?

VAD GÖR DU EXAKT JUST NU?

Gav Maja vatten efter att ha nattat Nou och nu ska jag jobba lite.

Bild på min kollega från när jag jobbade förut.

DAGENS PLANER?

Hmm idag var det jobba, jaga Nou, möte, jaga Nou, jobba, skjutsa och hämta barn till/från stallet, fixa fredagsplock, jaga Nou, gå till återvinningen, jaga Nou. Kvällsplaner: Jobba och läsa.

HELGENS PLANER?

Vi ska tydligen städa… Men jag ska också försöka dra iväg med ett av storbarnen och göra nåt på tumanhand. Synd om det skulle krocka med städningen men det är sånt man får ta bara…

VAD SER DU MEST FRAM EMOT I HELGEN?

Den där tumanhand-tiden och att läsa bok! Fick hem en massa böcker som jag fick i födelsedagspresent av mina föräldrar så jag ska dyka in i någon ny. Alltid lite jobbigt att börja en ny tycker jag, för då har man släppt den gamla och om man gillade den så är det liksom som att man ska lära känna nya människor istället för att hänga med dem man vill hänga med. Men sedan blir det ju snabbt bra, om man valt bra bok!

Böckerna jag fick. Försök att fota gick sisso. Men till slut funkade det.

VAD VAR DET ROLIGASTE SOM HÄNDE I VECKAN?

Hmm kanske när jag spelade in podd med Hanna och Lina Hedlund. Skrattade så sjukt mycket!

VECKANS FUNDERING?

Undra hur det känns att sitta ner…?

VAD GJORDE DU FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN?

Typ exakt samma som idag! Jobbade och hängde med den här, som då var lite mindre i storleken och aningen mer stilla!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00