ANNONS

4 tips vid akut behov av egentid

/

Det kan ju vara lite intensivt såhär i semestertider och ”ledighet”… Kanske har du ett behov av en paus på två eller FYRTIOtvå minuter.

Här ger jag dig bästa knepen för att sno åt sig lite egentid…

1 Klassikern


Antingen kan du förlänga ett helt vanligt kissbesök. Eller så fejkar du hela vägen. Ingen vill egentligen undersöka huruvida du verkligen talar sanning eller ej …

2 Miljöhjälten


Hemma lägger sig burkar, kuvert, papper och flaskor på hög. Detta är inte hållbart! Nu MÅSTE allt bort. Och ja, det KAN ta lite tid att få bort alla lock, rensa ut de inplastade tidningarna och klistriga kuverten eller att skruva av alla lock på kryddburkarna. Men hey, det är ju inte så att du gör det för DIN skull liksom.

3 Rävsovet

Detta kan bli en rejäl maktkamp. Men alltså, om du ändå ligger där och är vaken, vad spelar det DÅ för roll egentligen? Då kan du lika gärna gå upp. Jag sover ju?

4 Träning


Träning är livsviktigt! Och ingen kan ju snuva en på ett sunt liv. Se bara på alla som ger sig ut på timslånga cyklingspass, springer lopp eller kör någon typ av bootcamp. Ingen verkar någonsin kunna förneka en partner detta! Och en VIKTIG poäng när du ger dig ut på träningspasset: mental träning räknas också!

4
86

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00