ANNONS

Glömde visst rubrik …

/

Jag ska ansöka om en ny hjärna tror jag. Ni vet att jag tappade bort min plånbok? Och sedan glömde den när jag åkte och handlade och åkte hem och stress- och panikletade och så hade jag den med mig?

Nej jag ska inte BARA blogga om när jag tappar bort min plånbok … eeeeller? Vi gör det EN GÅNG TILL va?

Idag åkte jag för att ta kort i en fotoautomat. Nej ni har inte råkat klicka in på ett inlägg från 1993, det FINNS automater. Detta efter två underkända egentagna foton till nytt körkort.

Så jag åkte till Tyresö centrum och hoppade in i automaten och klickade fram till moment betalning. Gissa om jag hade plånbok? Nej är korrekt svar. Ah just ja jag plockade upp den i bilen, den ligger nog kvar.

Det gjorde den. Fast utanför bilen, på marken. Alltså herregud. Min hjärna. Dags att köpa ny. Lär ej få mycket för att byta in denna dock så det blir väl dyrt…

Fotoautomat på egen hand:

Ps: tänk att jag glömde skriva rubrik på just detta inlägg också. Skriver ansökan om ny hjärna NU.

11
61

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00