ANNONS
PersonuppgifterCookies

Var så god att färglägga, både stora och små

/

Halloj! Har sett att flera illustratörer lagt upp linjebilder för nedladdning så man kan färglägga. Just nu minns jag bara Majas bok (kolla hennes! Så fina!) men jag vet att det varit fler.

Jag har länge tänkt att jag ska sätta ihop en färgläggningsbok med mina bilder. Men det har ännu inte blivit av … MEN! Nu kan ni i alla fall få några att ladda ner och skriva ut!

Jag tänker mig att de 5 första är till föräldrarna som behöver terapia genom att fylla i färger och mönster.

Och de 5 sista är som föräldrarna kan ge barnen när de behöver skicka ett mejl eller tänka klart en hel tanke. De fem sista är från Peppes fantastiska bok Ett himla tjat om hästar.

Gör såhär för att ladda ner i bäst format. Högerklicka på bilden och välj: öppna i nytt fönster/ny flik. När bilden dyker upp kan du ibland få upp ett förstoringsglas när du drar över den med musen, klicka då på den så får du full storlek. Sedan är det bara att skriva ut!
Beroende på skrivare så kan man vilja ha den maxad, eller så blir den för stor. Men jag hoppas ni hittar lämplig storlek!

Som ni ser är det ibland små anteckningar (trodde jag klippte bort alla) eller lite gula nyanser, det är för att detta är de bilder jag scannat in. Innan jag gjort vissa justeringar. Jag har dessutom ett lätt gultonat papper när jag tecknar vilket blir förvirrande för scannern så den scannar in lite gulfläckigt. Men det tycker jag bara blir fint när jag färglägger så jag brukar inte vilja ta bort det.

HOPPAS NI SKA GILLA!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00