ANNONS

Klassiker … borde man ha lärt sig?

/

Igår hade barnen en total utedag! Svinkallt men de hade så kul! Var ute typ hela dagen. Idag vägde de upp det hela med att vara nästan 100% inne. Jag vet inte hur ni känner men jag känner mig som en så dålig förälder när vi är inomhus! Det kryddas ju med att det blir extra mycket skärm och tv när de är inne.

Så till slut krävde jag att alla skulle UUUUUT! Det tog bara 200 år innan alla var klädda och klara.

Väl ute var det friskt och soligt – ljuvligt väder! Vi promenerade i 5 minuter. Sedan började ett av barnen hoppa lite konstigt och böja knäna lite … Är du kissnödig? Jaa …

Okej vi vänder. Tur att vi inte hunnit hela vägen till lotten! Och så får vi ju lite extra promenad, sa den klämkäcka modern.

Hem, kläder av, kissa, kläder på, och så ut igen. Ah ljuuuuvligt! Ner till lotten. Preciiiiiis innan vi kliver genom grinden:

Barn nummer 2: Jag borde också gått på toa förut… jag är bajsnödig.

Vi gick ett varv runt lotten och hela vägen hem igen.

Ni kanske kan vara på baksidan och leka? Försökte den inte så klämkäcka mamman.

Vad ska vi leka dåååå? Gnälldes det högljutt.

Det vet väl inte jag. Jag tänkte inte vara med!! Fräste den inte ett dugg klämkäcka mamman.

Så slutade det hela med att barnen gick in. Och gjorde vad de behövde. Och stannade inne. Medan mor och bebis fick en liten promenad själva. Tack tack.

Man kan ju tycka att man borde ha lärt sig att alla ska gå på toa innan man gör NÅGONTING ALLS. Men jag har ju bara varit mor i snart 8 år. Allt kan inte gå blixtsnabbt att lära sig.

En annan lösning om man glömt gå på toa. Kiss i naturen. Med en överraskning så klart. Annars är det ju inte kul…

5
71

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00