ANNONS

Pyssel pyssel pyssel

/

Vi är ju lite krassliga så alla är hemma just nu. Eller ja, nu mår alla utom Mattias bra faktiskt. Vad gör man hemma då? Ni andra som ”jobbar” hemifrån, vad gör ni?

Jag jobbar ju liksom alltid hemifrån. Innan Nou hade jag lätt med disciplinen hemma. Fick verkligen mycket gjort när det behövdes. Efter Nou… lite svårare. Men jag har börjat hitta mina sätt. En grej som jag tror jag nämnt men som kanske kan hjälpa nån som försöker få saker gjorda just nu är att – om det går – skippa det som kräver mycket tankeverksamhet under en lite längre tid. Typ längre mejl eller texter. Jag gör alltid det när alla sover. Försökt göra det vid andra tidpunkter men det gåååår inte. Alltid nåt som avbryter och då tar det så mycket energi att hitta tillbaka och börja om.

Ibland KAN det gå att få en längre stund på toan. Men ja, oftast har man ju två tusen barn som vrålar utanför dörren. Men ibland så …

Men det var inte det jag skulle blogga om! Jag skulle blogga om det vi gör när vi är hemma. Topplistan kommer här:

1. Pyssla!

Toarullepyssel

Följer ni Kreativa Karin på Insta? Jag vill pyssla dygnet runt när jag kollar hennes konto!!

2. Fruktpyssel

Relativt ny grej i vår familj men kul! I dag gjorde vi lite mindre avancerade, skulle säga LAGOM.

3. Baka

Det bästa: nu bakar de själva!!

4. TILLÄGG: färgläggning

Måste lägga till detta: vi skriver ut och färglägger en hel del här hemma. Idag såg jag att böckerna om Nina-författaren Emi Guner och illustratören Loka Kanarp bjussar på färgläggningsbilder från böckerna! Så fint!

Kolla inlägget här!

Vad gör ni i dessa halvisolerade tider? Tipsa loss please!!

16
43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00