ANNONS

Tips för sömnlösa nätter?

/

Jodå, så en reklam dök upp i flödet. Med tips för sömnlösa nätter! Känns ju aningen passande när man är småbarnsförälder!! (För jag tror inte det var FÖR sömnlösa nätter. Om det var det så kan jag komma med massor av tips… )

I alla fall. Vad kan tipset ha handlat om då?

Om avslappningsövningar? Få kroppen att varva ner? Motverka stress som kan skapa sömnlöshet?

Eller om jämställt föräldraskap kanske? Hur man kan dela mer på allt?

Eller om hjärnan, hur den påverkas av sömnlöshet och vad man ska fokusera på? Hur man kan göra för att må bättre?

NEJ! Såklart inte! Inlägget var ju ett sånt där anpassat till målgrupp, och målgruppen var jag – en kvinna! Så reklamen var för ett serum och en concealer. Jag skulle alltså inte sova bättre. Jag skulle bara veta hur jag undviker att visa rynkor och mörka ringar under ögonen – orsakade av sömnbrist. Såklart! Trodde jag det skulle handla om min insida? Om mitt mående? Pff! First thing first. Utsidan.

Ps: om du sminkar dig ska det inte synas! Då blir det provocerande.

2
92

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00