ANNONS

Gör det jämställt!

/

Reklam för bok!

I våras satt jag med växande mage och tecknade i full fart, till ett projekt som jag kom i kontakt med för ganska längesedan. Som sedan hamnade på vänt för min del, då det arbetades med för fullt på annat håll, och till sist kom tillbaka till mig, redo att bildsättas! En bok om jämställdhet i skolvärlden.

Det var så otroligt roligt uppdrag! Det upplägg jag tycker om mest: jag får en text, jag har fått höra önskemål och tankar och sedan får jag sitta ner och ösa ur mig idéer på egen gand. Jag tror jag hade förslag på över trettio illustrationer, mer eller mindre bra idéer haha, sedan bollade vi fram och tillbaka och till sist satte jag pennan på pappret och började teckna. Några månader senare var det en fysisk bok som jag kunde bläddra i! Magi!
Boken heter Gör det jämställt – praktiskt jämställdhetsarbete i förskola, skola och fritidshem.

Skulle alltså mest se det som en bok att ha i skola, förskola och fritidshem, men den är inspirerande även för privatpersoner. Men jobbar du inom skolvärlden eller känner någon som gör det, så tipsa gärna! Den är enkel att ta till sig, belyser beteenden och tipsar i form av verktyg och metoder. Här kan man läsa mer om boken.

Här är några av bilderna jag gjort:

4

12

05

11
75

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00