ANNONS

Vad skulle barn nummer fyra heta? Och fem …?!

/

Lyssnar ni på julkalendern på radio? Jag ÄLSKAR ju att lyssna på böcker, sagor, JULKALENDER och är så glad att barnen äntligen verkar känna samma! Varje kväll lyssnar vi. Den är rolig!

När jag var liten lyssnade jag på Hjältar och monster på himlavalvet och ritade. Nu lyssnar jag på Invandrarna av Vilhelm Moberg och ritar.

Men nu skulle jag ju inte skriva om det utan om bebisnamn. En kompis kom ju på att våra barn har fem, fyra och tre bokstäver i namnen. Sedan insåg jag att Mattias har sju och jag sex. Vilket betyder att barn nummer fyra får heta Bo eller Li. Och barn fem får heta L? Sedan går det ju inte mer. Så vi får nöja oss med fem barn helt enkelt. Attans tänker Mattias.

Barn nummer tre – Nou. (Kul förresten att ha två barn som heter Nou och Bo)

Nu ska jag dricka te och äta macka. Kvällsmacka är livet. LIVET!!!!

12
82

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00