ANNONS

Pepparkakshus och snällkalender

/

Ja jag skrev pepparkakshus som en möjlig punkt i adventskalendern, men jag kunde inte hålla mig när jag i torsdags passerade en kakburk med minihusen Hanna tipsade om. (Hon BORDE varit sponsrad.)

Eftersom Märtas bästis var med hem och Maja då ibland (oftast) inte får vara med för de vill leka själva, så tänkte jag att pepparkakshus kunde vara en bra grej där alla kunde vara med. Sedan blev det så att Maja fick vara med och leka ändå och de verkade ha svinkul. Men sedan gjorde vi husen ändå!

Som ett litet bullerbyn! Extra allt. Maja gjorde tex en marshmallow-pool…

GLÖMDE ju också, angående adventskalendrar, tipsa om Snällkalendern! Har ni haft den? Märta hade den i skolan förra året och det verkade så fint och bra! Så i år har vi en egen.

1
46

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00