ANNONS

Roliga saker som hänt

/

Louise, vad har egentligen hänt för skoj i veckan?

Nej men kul att få frågan, nu ska jag berätta.

1. Bokrelease och Hanna

Jag var på bokrelease för Ann Söderlund och Sanna Lundells kokbok Söndagsmiddag – riddarna runt det operfekta bordet. Jag var helt ärligt lite skeptisk, inte pga Ann o Sanna för de är toppen, men tänkte att en kokbok…? Men den är superfin!! Verkligen! Blev pepp på flera av recepten och tyckte om hur de blandat sjukt fina proffsfoton med privata bilder. Förstår att de är stolta över den!

Nou var med såklart och jag försökte vara lik henne:

Och lära henne hur man är en blogg-bebis, men hon vägrar:

Sedan höll nån tal och Nou tröttnade och skrek ”SLUTA BABBLAAAA!!!!” och jag fick slänga fram bröna i panik. Skylde mig dock. Eller helt ärligt var det Lisa som ville slippa mitt fejja.

Roligast på hela release var Hanna som 1. Satt på någons väska och försökte sedan skämta om det men skämtet gick inte riktigt hem (läs här). 2. Bloggade och skrev:

Så sjukt roligt!! Speciellt som jag inte fattade att hon skämtade först pga smygrolig. Smygrolig kan va bästa sättet att va rolig!

Sedan bjussade hon på denna lugg-incident och jag älskart! Plus påmindes om vilket meck det är med lugg… jag som nästan hade bestämt mig för att lugga mig vid nästa frisörbesök.

2. Hårig lunch och Lisa

Lisa bjöd med mig på lunchevent med Aspire Brands. Mycket fokus på hårprodukter. Kränkande för Nou.

Lisa tyckte jag påminde om Arne Weise. Eh tack… tror jag?

(Satt såklart i banan-hållning och kom på mig själv. Sträck på dig mer! sa Lisa, men det gick inte. Detta var maxläge)

Vi fick en svinbra goodiebag. Kolla, jag ställde upp allting tjuuusigt:

Är mest pepp på oljan där till höger. Till sminkborttagning. Den luktar sååååå gott. Även curls-sprayen är jag pepp på! Sedan hade de som pads man kan stryka på håret när det är frissigt, kan ju va lämpligt när amningshåret blir ett faktum (de som ligger där framför, märke Ikoo) Men de hade sådana pads för fett hår, istället för sånt där puder eller torrschampo. Såna vill jag testa. Men de kom ej med i bagen.

Lisa och jag försökte trösta hårlösa Nou med ett pannband med öron. Hon blev inte gladare.

Nu inser jag också vad Lisa menat när hon sagt att hon alltid kommer att stå bakom mig/ha min rygg.

Om ni ser mjölkrester i Nous mungipor så är det för att hon pga kränkt la ca 4 mega-kräk under eventet. Jag fick bära henne framtill för att dölja fläckarna på min tröja och till sist ta på jacka.

När ska dessa megaspyor upphöra? När jag slutar gå på hår-event?

3. Kort citat

Märta plockade fram till middagen och frågade mig vilken öl som var laktosfri.

Okej inser att detta var roligt i stunden och kanske inte superskoj återberättat. Men det får stå kvar ändå.

3
58

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00