ANNONS

Veckan på stories

/

Kollar ni instastories? Jag kollar där mer och mer. Kanske för att jag ogillar insta-algoritmen som gör att samma konton och till och med samma inlägg dyker upp om och om igen. Och gamla inlägg. Okej okej, ska ej gå igång på det igen!

Hur som. Jag lägger en del på stories och kom på att jag kunde dela det här också. Var så goda, förra veckan på stories:

Ja men erkänn lite läskig bild??

Gick och slängde soporna den 27 juni. Kom hem och hade fått sms från Mattias:

Linn delade denna bild, hahaha:

Nou vill absolut säga nåt. Snart. Sån härskarteknik?! Plus: min manikyr. Samma som på förlossningen som flera av er säkerligen noterat. Naglar att avundas.

Roligaste på Instagram. Jag kan kolla på dem om och om igen. Men helst inte när jag nattar Nou för jag skrattar så jag väcker henne. På riktigt. Visade sedan Mattias. Samma som jag redan kollat och skrattade ÄNNU mer. Okej nu är förväntningarna tillräckligt höga. Var så goda att följa Agnes Lindström.

0
41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00