ANNONS

Jag stör mig! x12

/

Okej list-dag idag! Hittade hos Hanna igen, för där letade jag pga bra listor! Men, jag läste inte Hannas svar för då blir jag så påverkad. Ska läsa efteråt och gräma mig över alla bra saker hon kom på som inte jag kom på!

1. Vad är det absolut störigaste du vet?

Områdesgrupper på Fejjan. Som att samla precis alla ”gnälliga gubbar” (fast det är alla möjliga åldrar och kön) på en och samma plats och säga: lätta ditt hjärta! (Ändå ert visst mått underhållningsvärde …)

2. Vad tror du andra personer stör sig på med dig?

Att jag inte lyssnar och avbryter när jag eldar upp mig i diskussion.

3. Störigaste personlighetstypen på fest?

Den som ska se ut som att den egentligen hade nåt bättre för sig men hamnade där. Ni vet, ögonbrynen upphöjda, ögonlocken halvvägs ner och total vägran att le.

4. Någonting du stör dig på i kommunaltrafiken?

Busschaufförer som kör som den jag åkte med idag – rally. Gasa gasa gasaaaa – bromsaaaa- gasaaaa! Alla på bussen klänger sig fast. Idag fångade jag faktiskt en barnvagns som i en kurva med denna chaufför tippade framåt. Jag fick tag i suffletten och med hjälp av en annan fick vi stopp på den innan barnet smackade i golvet. Sjukt!!

5. Störigaste personen på kontoret?

Kanske inte störigast, men ganska störig ändå: den som plötsligt tar sig en rast och börjar prata om ditten och datten fast ingen annan tagit rast och man försöker skriva mejl/ringa/tänka men det går ej pga ”bla bla bla”. Okej den är ju jag ibland inser jag. Eller var. Jag jobbar ju ensam nu… tur.

6. Störigaste personen på internet?

De som ska hitta fel hos folk som gör nåt bra. Som just nu med Greta. Skitnöjda personer som ba: ”det VAR inte miljövänligare att åka båten för besättningen måste flyga!”

Man ba: mm ni hade ju absolut inte gnällt om Greta hade flugit. (Då hade de skrivit en segersång och dansat hela natten).

Men vad ÄR det för folk?! ”Haha kolla Greta gör feeeeel! Greta gjorde feeeeel!!!” (Vilket inte ens är helt konstaterat.)

Tänk att man kan bli så nööööjd när en person som slåss för någonting visar sig inte vara felfri. Då känner de sann glädje.

7. Det mest irriterande ljudet?

Smask. Så klassisk men ack så irri. Jag får irritationsrysningar längs med ryggraden och upp i nacken… gaaah!

8. En grej du stör dig på med dig själv?

När jag påbörjar tre hundra saker samtidigt. Resulterar för ofta i att jag tror att jag tvättat men i själva verket har jag bara lagt in smutstvätt i maskinen…

9. Det störigaste en person kan göra på dejt?

Berätta om tillfällen hen varit rolig och skratta åt det.

10. Det störigaste en person kan göra i ett förhållande?

Nu råkade jag se Hannas svar och det var såklart det bästa, håller med henne helt. Nämligen: att vara snål! Usch!

11. Någonting du stör dig på men som du vet är löjligt och du borde sluta bry dig?

Idioter i kommentarsfält. Se punkt 1.

12. Är det störigt att störa sig på grejer?

Ja kanske. I alla fall fel saker. Men är det inte nästan ännu mer störigt att inte störa sig? Blir ju som en von oben klapp på huvudet, ett lugna ner dig till oss ilskna jävlar.

4
83

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00