ANNONS

Höj ribban för provokation

/

Igår (tror jag) la Lady Dahmer upp en bild där hon berättar om McDonalds-maten hon just ätit och uppmanar alla att äta samma.

Man förstår ju att detta görs för att provocera. Vilket är märkligt. Nej inte att hon gör det, utan att det provocerar! Tjocka ska ju helst inte äta. Och äter de ska de absolut inte äta något som inte kan bli redovisat i näringsämnestabell och hamna på minimal nivå kalorier.

Och alltså på riktigt, folk går igång. Hur kan man uppmana till att äta sådant?

Seeeeeeriöst? Jag orkar ej. För det första ”uppmana”. Som om folk inte har någon som helst makt eller kontroll över sig själva. Folk ba släppte allt och sprang till McD efter att bilden publicerades. Dessutom, att förfasas ifall folk skulle ha gjort det. Hjälp! Folk åt på McDonalds!

Eh. Folk ÄTER på McDonalds. Ställ er utanför en McDonalds och bli provocerade vettja! Eller HÖJ NIVÅN för vad ni provoceras av! Till något rimligt!!

Nu kan man ju tänka att jag borde höja samma ribba och inte bli så jäkla provocerad av människor som blir provocerade. Och det har man såklart alldeles rätt i. Jag ska försöka. Men just nu är jag gravt provocerad. Folk måste skärpa sig. Gah ja okej jag med.

10
152

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00