ANNONS

Felhörning

/

Lite som enhörning eller noshörning, fast felhörning. Alltså när man hör fel.

Till exempel låten Every time you go away med Paul Young. Som spelas och spelats förvånansvärt ofta på reklam-radio – jag menar KOM IGEN det finns maaaassor av musik! Sluta spela den!

Jag får den liksom alltid på hjärnan. Det är ju inte kul.

Men! Jag brukar alltid tänka att han sjunger:

Every time you go away you take a piece of MEAT with you.

Det blir ju så otroligt mycket bättre då! Ser det framför mig, hur tjejen drar, med en kotlett under armen. Eller två baconskivor. Eller en julskinka. Beroende på säsong liksom.

En annan rolig felhörning var Losing my religion med REM, där meningen That’s me in the corner hade misstolkats till Lets pee in the corner.

Lite småbarnsliv på den? Får mig att tänka på den period ett av mina barn strävade efter att få bajsa bakom en byrå i sitt rum. Tack och lov sa hon varje gång hon skulle försöka genomföra planen: MAMMA, du får INTE komma in här nu!

Det var så skönt när barnen var lite korkade. De har gått om mig nu tyvärr.

2
73

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00