ANNONS
PersonuppgifterCookies

Istället för abortförbud

/

Läser om totala abortförbud. Blir så arg att jag kokar.

Sedan tänker jag: men detta har man ju redan provat. Och vet ni, aborterna går inte ner även om förbud införs. Så är det verkligen så himla pro life med abortförbud? Nej. Inte alls. Det enda resultatet är att en massa kvinnor/livmoderbärare utsätts för livsfara och riskerar att få sina liv förstörda.

Så vad är då lösningen? Jag har den! Det är givetvis inte jag som kommit på denna strålande lösning, men jag har tänkt på den länge och kommit fram till att varför det är den bästa lösningen. Varsågoda!

Den enda rimliga lösningen är … trumvirvel …obligatorisk vasektomi. Knipsa alla!

Nej men oroa er inte för framtida önskade barn – man får ju bara frysa in några omgångar sperma! Och det går ju att ångra med en chans på 30-50% att det blir bra. Men bäst känns ändå infrysning.

Tänk så bra? Inga barn skulle behöva komma till världen oönskade. Ingen skulle behöva gå igenom en ofrivillig graviditet och förlossning. Så himla pro life på riktigt!!

Jag förstår faktiskt inte varför detta inte är lagförslag som klubbas igenom! Det vore ju det mest logiska?

Va? Förlåt vad sa du, mannen där längst bak? Känns det knepigt att andra skulle bestämma över din kropp? Utsätta den för risker? Att det kanske skulle få konsekvenser av något slag? Nej men bekymra dig inte om det, vi skiter i din kropp, vi fokuserar på de ofödda barnen! Knips knips! För livet!

Bild jag gjorde för RFSU när Trump återinförde Global gag rule.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00