ANNONS

Blir så trött …

/

Ibland (okej ofta) blir jag så trött på klimatet på sociala medier. Sammanhang som ska ge styrka eller bara glädje blir bisarra krav och hårda ord.

Ibland är kritik på sin plats. Sällan är massiv megakritik på sin plats men där hamnar allt ändå.

Och när folk slutar följa eller blir upprörda a la ”det trodde jag inte om dig” för att en person lyssnar på en podd som de själva inte gillar … ja då vill jag stänga ner skiten.

Men så har jag de allra bästa diskussionerna med insta-vänner. Kloka, nyanserade snack som ger nya perspektiv och djupare kunskap. Nej jag vill inte stänga ner.

Jag vill bara be folk att sansa sig. Att läsa en bok, tidning, se en film, följa nån på insta eller lyssna på podd av folk med andra åsikter än du är inte att ta ställning för the dark side. Jisses, ska vi bara lyssna på folk som alltid tycker exakt lika? Då blir det fattigt vill jag lova. Och farligt.

9
42

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00