ANNONS

Sura listan

/

Såg denna på Alla våra liggs Instagram och ville härmas.

Obehagligaste jag vet:

Smask. Får rys av bara tanken och blir lätt aggressiv i sällskap med smaskare.

Men också att råka hyvla en nagel på rivjärnet! Gaaaah! Ilar när jag skriver det.

Absolut inte min killtyp:

Självgoda utan humor.

Det skriker jag när jag blir arg:

Helvetesjävlaskit!!!!

Blir arg på:

När folk påstår att feminismen gått för långt. #inteallamän-män som har svårt att gå utanför sin egen lilla bubbla och inbillar sig att precis allt handlar om dem, men inte på ett ”jag borde ta mer ansvar”-sätt utan på ett ”det är så synd om mig”-sätt. USCH!!

Sämsta bok jag läst:

Jag har två böcker som jag inte lyckats avsluta (om man inte räknar sista sidorna i tredje boken av Sagan om ringen – den gillade jag ju ändå). Den ena är I love dick, som jag försökte mig på i somras, men till slut gav upp. Den andra är en bok som heter typ Förvandling eller Förändring eller nåt, som jag köpte pga snygg framsida (en gravidmage med svartvita ränder) men som också vunnit ”lyssnarnas pris” eller nåt. Jag försökte två gånger med typ flera års mellanrum, men det gick bara inte.

Något som får mig att byta radiokanal:

Ofta Ring P1 pga blir så arg. Men om jag någongång lyssnar på en sådan där reklam-radiokanal med förhoppningen att de ska spela en låt så jag och barnen kan ha disco men istället får vi lyssna på mysiga, käcka programledare med extremt mycket internskämt så byter jag ännu snabbare …

Sist jag ville ta till knytnävarna:

När jag skrev det här inlägget kanske?

Sämsta serien/filmen jag nyligen sett:

Hmmm svårt… men jo den där Hotell med Alicia Vikander. Det var inte min favorit, som barnen säger 90% av gångerna jag ber dem att i alla fall smaka maten.

Fulaste plagg jag vet:

Oj alltså kläder är jag ju så dålig på… beror nog på vem som bär det? Om någon är extremt obekväm i sina kläder så blir det sällan tjusigt. Men sällan jag blir upprörd över klädsel. Vad jag kan komma på nu i alla fall. Plötsligt kanske jag sitter där och blir aggressiv över någons jacka eller bralla! Jag återkommer i så fall!

Äckligaste drycken:

Köpte nån sådan där aloevera-vatten, eller vad det nu var. Som att dricka socker fast äckligt.

Kan inte ni dela med er av i alla fall några av punkterna?? Så kul att läsa vad folk blir ilskna på!

27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00