ANNONS

Det är ju värre att EVENTUELLT kritiseras än att bli pissad på

/

Fick ett FB-inlägg skickat till mig av en kompis. Vi hade haft en lång lunch med mycket snack om synen på sex och porr och glidit över på sexköp. Ett lite för snällt ord för att bestämma sig för att äga en annan persons kropp tycker jag. Sex bygger ju på samtycke. Det handlar väl mer om ”misshandelsköp/våldtäktsköp”.

Simon Häggström skriver alltså ett inlägg på internationella mansdagen, om en intervju han gjort med en människohandlare. Människohandlaren berättar om männen som ville köpa ”hans tjejer”. Hur köparna helst ville ha analsex och någon de fick pissa på. Det var önskemålen.
Många ville också ha rollspel där tjejerna skulle spela en 14årig dotter som sedan inte skulle vilja ha sex och mannen skulle våldta henne.

VAD ÄR DET FÖR FEL???

Detta var vanliga önskemål! Vem önskar smärtsamt penetrera och pissa på en människa som uppenbart inte samtycker? Det är ju inte en relation där de tillsammans kommit fram till att de vill prova olika sexuella experiment. Det är en man som köper rättigheter till en kvinnas kropp.

FY FAN.

Men vet ni vad som blev FÖR mycket i detta (okej det var redan för mycket, men det tog tyvärr inte stopp). Kommentarsfältet. Såklart.  Att det PÅ RIKTIGT dyker upp kränkta män, som tycker att inlägget inte borde publicerats på Internationella mansdagen, för då borde man hylla män som får ta skit alla andra 364 dagar om året.

VEM TAR SKIT?! Veeeeeem tar skit?! Den som kritiseras eller den bli pissad på och sexuellt utnyttjad?

Jag blir så jävla arg.

Det var inte bara EN person som tyckte det var dåligt att skriva om det där. Många skulle in och påpeka att #inteallamän och den taffliga tajmingen.

Tror ni att de männen som tyckte man skulle hylla män denna dag hade gjort en massa hyllningar? Lyft manspersoner i deras närhet som de tyckte slåss för bra saker osv. Jag vet ju självklart inte, men jag skulle tippa på: NEJ.

Det var till och med en snubbe som tyckte att man skulle in och läsa om kvinnorna som åker till Gambia och ”köper hem” unga män. Det är såklart en viktig grej i sig. Men 1) kolla omfattningen, JÄMFÖR och 2) ta den debatten och den striden själv då, i ett annat forum!

Att ens första och enda reaktion på ett inlägg som vittnar om vidriga övergrepp är ”sluta gnäll på män” säger så jävla mycket. Det säger ALLT om deras kvinnosyn. Och om hur jävla lågt kvinnor värderas.

GAH! Nu ska jag djupandas, hämta barn. Och innerligt hoppas att de får växa upp till en helt ny generation män.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00