ANNONS

När man ber barnen att packa …

/

När vi hälsade på min syster i Italien berättade hon om en situation som blev en illustration (om än med påhittade karaktärer i den tecknade versionen):

Skrattade SÅ mycket åt denna berättelse och mindes den gången jag sa åt barnen att packa ryggsäckarna som skulle vara handbagage själva. Tänkte verkligen att de skulle ta med det som de ville leka med. Men när jag steg in mitt under packandet insåg jag att de klivit in i rummet och ”fått syn” på alla saker och liksom ”WOW JAG HAR EN SÅDAN HÄR! Och en sådan HÄR!!” Och vräkt ner allt i väskan. Typ två saker från dockskåpet, lite kulor, en plastburk, två random gosedjur, en trasig robot … ja ni hajar.Jag höll senare på att göra samma sak när vi skulle packa kläder till en annan kortresa. Insåg att vi antagligen skulle komma fram med tre tyllkjolar, ett par benvärmare och en baddräkt. Och inga underkläder eller tröjor.Så då gjorde jag denna:
Och de fick kryssa av. Det gick riktigt bra! Med lite hjälp …

1
86

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00