ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bästa snabbmaten?

/

Sådana här dagar/helger/veckor, när det är LITE för mycket att göra och lite för lite tid, så är det väldigt bra med snabba rätter. Men jag hamnar lätt i att göra samma mat hela tiden. Så nu tänkte jag dela med mig av mina favvisar och så får ni göra detsamma, okej?

  1. Renskavsteriaki. Koka ris, stek renskav (finns i frysdisk), häll på teryakisås och lite vatten. Rosta sesamfrön och hacka salladslök.
  2. Tortellini i buljong. Äts som en soppa. Låter inte så gott men det ÄR det! Koka tortellini, häll över buljong, riv massa parmesan.
  3. Lax och rödbetor. Köp färdigkokta rödbetor. Lägg i form tillsammans med lax i portionsbitar. Smula fetaost över alltihop. In i ugnen ca 20 min.
  4. Broccoligratäng. Stek bacon, och förkoka lite broccoli. Blanda crème fraiche och dijonsenap. Lägg allt i en ugnsäker form. Ha i ugnen tills det ser klart ut.
  5. Korv med bröd. Köp nån smarrig korv, surkål, rostad lök och nån majonäs, så känns det inte så pjåkigt!

Vad är era favoriter när det kommer till snabba recept?

hellhour
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00