ANNONS

Tema tips!

/

Jag fick en önskan om blogginlägg på tema tips. Ni vet, de där kanske inte helt önskvärda tipsen… En gång i denna bloggs begynnelse körde jag en temavecka med dessa tips. Jag tänkte passa på att köra en repris med dem. Först ut är ”tips från en annan generation”. Har ni fått ett sånt någon gång? Berätta!!!

skriktips

Man märker ganska tydligt hur det går trender även inom omhändertagandet av barn. Något som var regel när våra föräldrar fick oss är big no no nu.  Det leder till en del tips som man kan ha aningen svårt att ta till sig. En klassiker är det här med amning. Förr gick man efter klocka och det var var fjärde timme som gällde, varken mer eller mindre. Nu säger man att man vid minsta tecken på att barnet vill amma ska slänga fram ett bröst. Krock! Har ni hört: ”Nämen tror du verkligen hon är hungrig igen??” någon gång?

Och även om det ibland är så irriterande så det kliar, så kan man ju förstå (till en viss gräns).

Tänk om jag får barnbarn en vacker dag och de ska läggas ner på mage och sova. Jag kommer att tänka ”NEJ det är fel!” och säkert att ifrågasätta och undra, irriterande många gånger. Eller ska jag försöka minnas och istället hålla klaffen? Hmmm…

29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00