ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hjärnstillestånd när man får en paus

/

Idag hände det! Jag fick en timmes paus mitt i ”efter-hämtning-före-läggnings-rejset”!!
Jag föreställde mig en effektiv timme. Beta av lite mejl, komma på några braiga blogginlägg, kanske skissa på lite illustrationer. En timme, det är lång tid!
Vad som hände? Jag var helt blank. Blank? Som i skinande? Mm, jo ja kanske det också, men här menade jag tom. Jag tänkte på några blogginlägg jag längtat efter att skriva, ingen energi till dem. Jag tänkte på några skisser jag velat göra, ingen energi. Jag försökte PREEEEESSA fram ett svar på ett jobbmejl, inget kom ut.

Lite som att ögonen är omöjliga att stänga när man äntligen lägger sig i sängen.

Jag antar att det är stress? Att man föreställt sig den där ”bonustiden” så länge att man känner att man måste göra allt när man väl får chansen? Effektiviseringssidan i mig vrålar: ANVÄND DENNA TID VÄL!!!

Det hela slutade med att jag försökte intala mig själv att detta fick vara tid för att tanka energi. Satte mig på en bänk i solen och skrev det här blogginlägget. Haha! Där lurade jag allt mig själv! Jag trodde att jag inte gjorde någonting men jag skrev ett blogginlägg! In your face blanka ineffektiva jag!!

Drabbas ni också av hjärnstillestånd när ni får bonustid?

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00