ANNONS

Den nya kroppen – SEXVECKA

/

Det kan vara svårt att känna sig bekväm i sin nya kropp. Ny och ny. Sin förändrade kropp. Och inte blir det lättare av alla jäkla ”kom i form efter graviditeten”-uppmaningar som trycks upp i fejset. ”Mamma-kilon” är något dåligt och helst ska man se ut som innan man ens var gravid. Och det en kvart efter utklämmandet.
Att man burit ett barn i 9 månader tycks vara en detalj att glömma. Att man fött ut barnet verkar inte heller räknas. Att man, tack och lov, har lite annat att pyssla med än att tänka på hur ens bröst eller mage ser ut verkar inte heller räknas. Det är visst ”dåliga ursäkter”. Det allra viktigaste när du fått barn är inte hur du mår och hur du känner dig i din nya roll som mamma, eller hur livet har förändrats, eller hur barnet mår… NEJ sånt är inte i närheten av så viktigt som DIN KROPP OCH HUR DEN SER UT!!!

Vad har ni för tankar kring kroppen efter barn?
Känner ni er mer avslappnade än innan?
Eller känns det jobbigt att den förändrats?
Tänker ni mycket på hur kroppen ser ut nu?
Har ni fått kommentarer om kroppen efter graviditet och förlossning?

Lästips: Spana in Elisabeths fantastiska inlägg om just kroppen och pressen efter graviditet och förlossning!
”…jag tänkte att vi kör upplägget: ”vad jag läst på internet” vs. ”hur det är för mig” och några punkter som jag oroat mig mest för. Förhoppningsvis känner någon igen sig i något och får mig att inse att jag inte är ensam. ”

32
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00