ANNONS

Det galler att sta emot demonerna

Kara vanner,

IMG_7663
IMG_7666

Jag vill påminna att jag blev frikänd om brottsmisstankar i juni 2016! Alla som har skrivit eller sagt nagot annat om mig ljuger och begar ett BROTT! Detta galler främst GW Persson, Tramsfrans och Daniel Nylen!

Att Stoppa Pressarna ar en slaskblaska ar val knappast någon


hemlighet. Det finns flera ”ljug online sidor” som borde stoppas men att enmansshowen Daniel Nylen har fatt härja fritt sa lange utan att någon star upp och gar emot honom genom en stamning och polisanmälan förvånar mig.

Han bryter ju mot alla etiska och hederliga lagar och bestämmelser. Denne man som sitter och gommer sig i Spanien, narmare bestämt pa Marbella har skadat manga kända personer. Jag lärde faktiskt känna honom i början av förra decenniet…  Daniel Nylen ville bli min manager (tack Gode Gud att jag inte gick med pa det). Manga vet som sagt att man måste ta skriverierna med två nypor salt men det ar sannerligen inte roligt nar man blir taggad i rubriker som ” Stoppad vid gransen” med flera. Det finns ju trots allt de som tror pa vad som skrivs och tar till sig lögnerna.

Att fara med logn och skriva osanna rubriker straffas mycket sällan i Sverige som till skillnad fran USA ger man löjligt milda straff for förtal och ärekränkning, om man ens kan lyckas fa polisen att ta tag i det, vilket faktiskt ar mycket sällan. 

IMG_6857

Nu har i alla fall jag bestämt mig for att det far vara nog med smutskastning och förtal som jag skrev om i mitt förra inlagg och jag ar nu nöjd med mig själv att jag äntligen har anlitat advokat Mark Safaryan fran Juristhuset Advokat firman Sjöström AB. Intressant for mig darfor att jag kände Henning Sjöström pa 90-talet och vet att han var en av Sveriges basta advokater.

AfterlightImage

Imorgon skriver jag del två i att ”sta emot demonerna”. Jag blev hotad da jag forsøkte radda mamma pa sjukhuset for att bli felbehandlad med sonden att slas ned pa golvet med en pistol riktad mot pannan av två demoner till säkerhetsvakter.

Jag lovar att skriva om det imorgon men nu ska jag se ”The black power mixtape” dokumentären fran Sverige analyserande tidsperioden 1967 till 1975. Erika som ar mycket mer hemma an pa sitt college har intressanta uppgifter pa gang.

Skot om er älskade vanner, vi ses har imorgon.

Gunilla

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Nu far det banne mig vara nog med smutskastning och fortal

/

Hej alla vanner,

Jag vill ALDRIG någonsin mera läsa en rubrik som – Stoppa Pressarnas urusla och lögnaktiga artikel om att jag skulle bli arresterad val hemkommen till Sverige. Att inte Stoppa Pressarna blir stämda ofta gör mig förvånad men jag antar att det inte lönar sig att stamma någon i Sverige. Blaskor som National Enquirer, Star etc ar ju ständigt stämda av kända personer for deras lögner. I USA kan man som de flesta vet fa ratt till stora skadestånd for förtal och arekrankning och det tycker jag ar mycket bra. Tyvärr ar det svårare i Sverige men jag antar att det också hänger pa bra advokater och om man kan komma till forlikning. Sa se hit Stoppa Pressarna – Skot er jädrigt noga i fortsättningen och tala sanning nar det galler mig!

IMG_6857

Att Tramsfrans pa Aftonbladet (ge mig en ursäkt Tramsfrans) skulle spekulera pa detta satt och fara med logn tog mig oerhört mycket hardare. Jag sag honom som en van, eller åtminstone någon som ar mycket vanligt sinnad mot mig och som vet mitt varde inom TV.

Tramsfrans var en gast hos mig i min ”The Gunilla show” och han skriver alltid mycket fördelaktigt om mig. Sa det kom som en chock da jag läste detta. Se nedan

IMG_6875

Att media alltid fascineras av skandaler ar ju ingen hemlighet och den har bedragerihistorien med Försäkringskassan fyllde ju manga spaltmeter i mitten av forra decenniet och har onekligen fortsatt att förfölja mig. Jag sager det nu och en gang for alla – Jag hade aldrig for avsikt att bedra Försäkringskassan. Vi var hemma stora delar av aret,  efter att Erika fyllt fyra ar och vi hade lämnat kvar mamma i bostaden i Hogsjo, Erika var inskriven i svensk skola (i Hogsjo) och hon fick bidrag liksom vilket annat svenskt barn far. Nar de gällde de andra bidragen holl jag alltid en dialog med handläggare pa Försäkringskassan och jag följde deras direktiv och rad nar de gällde de bidrag jag hade ratt till.

Mitt stora misstag var att jag inte la ned tillrackligt mycket tid watt fa fram dessa rapporter fran polisen omedelbart efter att jag smutskastats av G W Persson i Brottsjournalen, TV4 da han for med liknande lögner om att jag skulle bli arresterad val hemma i Sverige… Vad jag inte förstod var att Jenny Strömstedt som en kritisk journalist inte kollade upp fakta innan hon satt och flinade och höll med denne i Sverige sa omtyckte kriminal professor.

Men igen, mitt misstag var att jag inte skaffade fram dessa handlingar sa att sanningen kommer fram SVART PA VITT! Men jag antar att det ar bättre sent an aldrig.

IMG_7663

Nu vill jag att ni laser den har slutgiltiga brottsrapporten väldigt noga. Vad star det? ”Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen” star det fran Polisregionen Ost, Sodermanland. Förundersökningen till det s.k. bedrägeribrottet som Forsakringskassan anmälde till polisen ar NEDLAGD och MISSTANKE GALLER EJ! Och nar fattades det har beslutet den 27 juni 2016! TvatusenSEXTON!!!!!

IMG_7666

Och snälla ni, las vidare ”DET GAR INTE ATT BEVISA ATT DEN MISSTANKTE HAR HAFT SADANT UPPSAT (INSIKTER OCH AVSIKTER) SOM KRAVS FOR ATT FORFARANDET SKA VARA BROTTSLIGT.

Johan Eriksson fran Forsvarsadvokaterna i Stockholm var den försvarsadvokat jag valde. Jag traffade polisen pa hans kontor den 16 juni 2016 och det var speciellt en mycket trevlig kvinnlig polis som jag har sökt fran Eskilstuna som höll förhöret. Tyvärr har jag glömt hennes namn. Jag minns hur polisen bad mig om ursäkt for att det var helt klart enligt de papper och undersökningar Försäkringskassan i Vingaker hade agnat sig at att detta var en form av PERSONLIG VENDETTA! Tank er själva. Jag har kallat och fortsätter att kalla Hemtjänsten i Vingaker for MORDARE! De lat mamma svalta i sitt eget hem och hon gick ned TRETTIO kilo pa två månader! Jag sa det pa SHF i den första episoden jag var med i att ”det ar början till vallande av annans död och det ar mycket allvarligt”

Jag vet inte om Inger Malmqvist arbetar kvar i kommunen i Vingaker längre men hon försökte satta en överförmyndare pa mamma och for med lögner for att fa bort mig. Men det var omöjligt enligt svensk grundlag. De tog till och med upp det i Tingsratten och agendan var att gora sig av med mammas bostad och fa in mamma pa Humlegarden i Vingake. Jag kan bara tacka Gud att jag ar rustad med en kämparglöd som saknar motstycke och jag blir livsfarlig nar det galler mammas eller Erikas välfärd och pa mammas 85 födelsedag tog jag ut henne fran det hemska demensboendet pa Humlegarden dar hon satt inlast mot var vilja. Sa ni förstår kanske vilka krafter jag har kampat mot, Forsakringskassan i Vingaker inkluderat.

Hoppas nu att jag har gjort klarhet i alla fakta sa det inte finns några som helst tvivel att jag definitivt ar rentvådd fran polisen och inga misstankar riktas mot mig längre.

Och att jag skulle bli ”Stoppad vid gransen till Sverige” ar ju skrattretande men sa väldigt ledsamt och bedrövligt eftersom vissa personer kanske har trott pa det. Men NU har ni bevis pa att jag blev FRIAD i juni for FEM ar sedan, det tog mig lang tid att fa tag i dessa dokument (jag har Forsakringskassans rapporter och de ar gräsliga att läsa, maken till hat har jag sällan sett). Men jag ar mycket glad for min blogg och att jag nu har kunnat uttrycka mig har och gett sanningen till er alla.

Skot om er nu och var radda om varandra.

Varma hälsningar,

Gunilla

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Förra Labor Day weekend var ödestiger

Kära vänner,

Vid det här laget skulle Erika och jag ha befunnit oss på Nobis hotell i Stockholm i väntan på inspelningen av ‘Hide & Seek’ producerad av ITV och skapat av ingen mindre än Joakim Lundell. Att få träffa Jocke och Jonna, Norrköpingsbor som dom är hade varit jättekul. Och att få se mig hänga i taket för att inte bli upptäckt av dom hade nog blivit en sällan glömd syn. Men jag har en misstanke om att de nog hade blivit Erika som utfört de akrobatiska konsterna istället. Men så blev det inte den här gången, vi fick inställa resan och jag behöver kanske inte gå in på anledningarna här. Men glöm nu för all del inte att se på programmet som visas på Halloween på Discovery, kanal 5. Det kommer att bli fantastiskt!

IMG_5369_Facetune_02-08-2021-21-47-50

Förra Labor Day här i Pacific Palisades blev ödesdiger för mamma och för oss. Det var då mamma fick sitt första och värsta kvävningsanfall då en manlig caregiver la henne platt medan hon matades med sonden. Mordtankar efteråt som ni kanske förstår!

En kraftig lunginflammation utvecklades som resultat och mamma har inte kunnat tala sedan dess. SIsta gången jag hörde mamma säga något var på hennes födelsedag den 18 februari (95 år). Hon sa ‘I love you’ och det får jag leva på resten av mitt liv. Det är ju det man mest av allt vill få sagt, eller hur? Och i min familj säger vi det ofta till varandra. Man vet ju aldrig om det är sista gången på jorden.som man hör de orden uttalas. Att hon blev stum efter lunginflammationerna och kvävningsanfallen finns ingen förklaring till. Min kusin Christina tror att det kan vara att hon hamnade i något slags chocktillstånd. Men jag får trösta mig med att hon fortfarande skiner som en sol när hon får se mig och ler igenkännande emot mig.

IMG_5456_Facetune_05-08-2021-13-32-31

Ni kanske undrar varför mamma aldrig blir utskriven från sjukhuset. Det beror inte på att hon är så sjuk så hon måste stanna kvar på lasarettet. Mamma har överlevt allt och är så stark och modig och hennes vilja att leva är så tydlig för oss alla.

Anledningen till att hon inte får komma hem är att sjukhusets ‘case manager’ inte har kunnat hitta en ‘home health agency’ som kan ta hand om henne hemma med sjuksköterskor etc.

Jag vägrar att sätta tillbaka mamma på hospice där de så fort hon blir sämre och behöver sjukhusvård kommer farande med sitt jädra morfin. Att morfin behövs i vissa fall i slutskeendet av livet är ju helt klart, men inte i mammas fall. Min pappa hade benmärgscancer och det var så hemskt med så svår värk, då måste man ge morfin.

IMG_6466

I mammas fall som inte har värk så skulle morfinet, med hennes låga blodtryck, döda henne ganska omedelbart och hon skulle somna in i sömnen. Det kan jag inte leva med, aldrig i livet! Att vara mors mördare som min kusin, Mikael Nyquist är inget jag vill ha på mitt samvete. Finns inte en chans att jag skulle vägra mamma den vård hon behöver då hon får en ytterligare ‘aspirations attack’. Chanserna är små att hon överlever ändå, men hittills har hon överlevt sepsis och lunginflammationer… Detta har alltid orsakats av att vissa vårdgivare inte kan få in i sitt huvud att mamma inte får läggas platt vid sondmatning och att man måste vänta 20 minuter då pumpen stängts av innan hon läggs platt för omvårdnad (all sjukvårdspersonal som läser detta vet vad jag menar).

Mamma har en dålig försäkring (Medical) och kan inte kvalificeras till att få en bättre och man har mycket svårt att hitta en hemhjälpsagentur som kan ta hand om mamma i Pacific Palisades (rikaste området) där ingen patient har den dåliga försäkringen som mamma har. Så det är dilemmat! Under tiden har mamma det jättebra med bästa rummet med en härlig utsikt och dessutom har hon vårdgivare som jag betalar för att hålla henne sällskap 24 timmar dygnet.Jag försöker även komma till henne varje dag eller kväll och sjukhuset börjar kännas som mitt andra hem.

AfterlightImage

Detta ar en liten uppdatering om situationen. Erika går ju på Pitzer College och hon är hemma nu i skrivandets stund. Vi har det bra på det viset eftersom det knappt känns som hon har flyttat ut eftersom universitetet är så nära vårt hem (bara en timma utan trafik) och hon är lika mycket här som där. Bästa av två världar vill jag säga och jag är mycket tacksam för det.

Hoppas nu att ni får en underbar vecka därhemma. Jag saknar Sverige jättemycket och hoppas att vi kan ses snart igen.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00