ANNONS

Nu far det banne mig vara nog med smutskastning och fortal

/

Hej alla vanner,

Jag vill ALDRIG någonsin mera läsa en rubrik som – Stoppa Pressarnas urusla och lögnaktiga artikel om att jag skulle bli arresterad val hemkommen till Sverige. Att inte Stoppa Pressarna blir stämda ofta gör mig förvånad men jag antar att det inte lönar sig att stamma någon i Sverige. Blaskor som National Enquirer, Star etc ar ju ständigt stämda av kända personer for deras lögner. I USA kan man som de flesta vet fa ratt till stora skadestånd for förtal och arekrankning och det tycker jag ar mycket bra. Tyvärr ar det svårare i Sverige men jag antar att det också hänger pa bra advokater och om man kan komma till forlikning. Sa se hit Stoppa Pressarna – Skot er jädrigt noga i fortsättningen och tala sanning nar det galler mig!

IMG_6857

Att Tramsfrans pa Aftonbladet (ge mig en ursäkt Tramsfrans) skulle spekulera pa detta satt och fara med logn tog mig oerhört mycket hardare. Jag sag honom som en van, eller åtminstone någon som ar mycket vanligt sinnad mot mig och som vet mitt varde inom TV.

Tramsfrans var en gast hos mig i min ”The Gunilla show” och han skriver alltid mycket fördelaktigt om mig. Sa det kom som en chock da jag läste detta. Se nedan

IMG_6875

Att media alltid fascineras av skandaler ar ju ingen hemlighet och den har bedragerihistorien med Försäkringskassan fyllde ju manga spaltmeter i mitten av forra decenniet och har onekligen fortsatt att förfölja mig. Jag sager det nu och en gang for alla – Jag hade aldrig for avsikt att bedra Försäkringskassan. Vi var hemma stora delar av aret,  efter att Erika fyllt fyra ar och vi hade lämnat kvar mamma i bostaden i Hogsjo, Erika var inskriven i svensk skola (i Hogsjo) och hon fick bidrag liksom vilket annat svenskt barn far. Nar de gällde de andra bidragen holl jag alltid en dialog med handläggare pa Försäkringskassan och jag följde deras direktiv och rad nar de gällde de bidrag jag hade ratt till.

Mitt stora misstag var att jag inte la ned tillrackligt mycket tid watt fa fram dessa rapporter fran polisen omedelbart efter att jag smutskastats av G W Persson i Brottsjournalen, TV4 da han for med liknande lögner om att jag skulle bli arresterad val hemma i Sverige… Vad jag inte förstod var att Jenny Strömstedt som en kritisk journalist inte kollade upp fakta innan hon satt och flinade och höll med denne i Sverige sa omtyckte kriminal professor.

Men igen, mitt misstag var att jag inte skaffade fram dessa handlingar sa att sanningen kommer fram SVART PA VITT! Men jag antar att det ar bättre sent an aldrig.

IMG_7663

Nu vill jag att ni laser den har slutgiltiga brottsrapporten väldigt noga. Vad star det? ”Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen” star det fran Polisregionen Ost, Sodermanland. Förundersökningen till det s.k. bedrägeribrottet som Forsakringskassan anmälde till polisen ar NEDLAGD och MISSTANKE GALLER EJ! Och nar fattades det har beslutet den 27 juni 2016! TvatusenSEXTON!!!!!

IMG_7666

Och snälla ni, las vidare ”DET GAR INTE ATT BEVISA ATT DEN MISSTANKTE HAR HAFT SADANT UPPSAT (INSIKTER OCH AVSIKTER) SOM KRAVS FOR ATT FORFARANDET SKA VARA BROTTSLIGT.

Johan Eriksson fran Forsvarsadvokaterna i Stockholm var den försvarsadvokat jag valde. Jag traffade polisen pa hans kontor den 16 juni 2016 och det var speciellt en mycket trevlig kvinnlig polis som jag har sökt fran Eskilstuna som höll förhöret. Tyvärr har jag glömt hennes namn. Jag minns hur polisen bad mig om ursäkt for att det var helt klart enligt de papper och undersökningar Försäkringskassan i Vingaker hade agnat sig at att detta var en form av PERSONLIG VENDETTA! Tank er själva. Jag har kallat och fortsätter att kalla Hemtjänsten i Vingaker for MORDARE! De lat mamma svalta i sitt eget hem och hon gick ned TRETTIO kilo pa två månader! Jag sa det pa SHF i den första episoden jag var med i att ”det ar början till vallande av annans död och det ar mycket allvarligt”

Jag vet inte om Inger Malmqvist arbetar kvar i kommunen i Vingaker längre men hon försökte satta en överförmyndare pa mamma och for med lögner for att fa bort mig. Men det var omöjligt enligt svensk grundlag. De tog till och med upp det i Tingsratten och agendan var att gora sig av med mammas bostad och fa in mamma pa Humlegarden i Vingake. Jag kan bara tacka Gud att jag ar rustad med en kämparglöd som saknar motstycke och jag blir livsfarlig nar det galler mammas eller Erikas välfärd och pa mammas 85 födelsedag tog jag ut henne fran det hemska demensboendet pa Humlegarden dar hon satt inlast mot var vilja. Sa ni förstår kanske vilka krafter jag har kampat mot, Forsakringskassan i Vingaker inkluderat.

Hoppas nu att jag har gjort klarhet i alla fakta sa det inte finns några som helst tvivel att jag definitivt ar rentvådd fran polisen och inga misstankar riktas mot mig längre.

Och att jag skulle bli ”Stoppad vid gransen till Sverige” ar ju skrattretande men sa väldigt ledsamt och bedrövligt eftersom vissa personer kanske har trott pa det. Men NU har ni bevis pa att jag blev FRIAD i juni for FEM ar sedan, det tog mig lang tid att fa tag i dessa dokument (jag har Forsakringskassans rapporter och de ar gräsliga att läsa, maken till hat har jag sällan sett). Men jag ar mycket glad for min blogg och att jag nu har kunnat uttrycka mig har och gett sanningen till er alla.

Skot om er nu och var radda om varandra.

Varma hälsningar,

Gunilla

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00