ANNONS

Lev varje dag som om det vore din sista dag

Käraste vanner,

Jag ar tillbaka till bloggen and I love it!

:138 2

Fotografiet ovan ar skadat av vatten tror jag eller nagot som gor huden flammig men det ar ett av mina favoritfoton fran modelltiden som jag tankte jag skulle dela med mig. Jag har originalet någonstans i mina modellalbum. Jag har sorteringsjobb framfor mig som ar mycket tidskrävande och jag har varit halvt galen for att jag har förlorat sa mycket data pga att min dator har kraschat. Imorgon ska jag skicka iväg hårddisken till ett data recovery företag.

IMG_0746 3

Bilden ovan ar definitivt en av mina favoriter dar Erika har en blick som ar helt outgrundlig och himmelsk och jag vill gora fotot till en stor affisch.

IMG_0750

Mamma ar pa sjukhuset for tredje gangen sedan i borjan av maj. Det ar langa historier om vad som har hänt men just nu ar jag sa in i sjalen utmattad sa jag kan inte skriva ned dem. Jag vill bara saga att jag ar tacksam for era kommentarer och böner som ni skriver om pa Instagram (thegunilla) och det hjälper mig oerhört mycket. Mamma mar under omständigheterna mycket bättre nu (lunginflammation) Tack gode Gud. Familjen betyder allt och vi kampar pa och vi LEVER VARJE DAG SOM OM DET VORE VAR SISTA DAG.

59675385-CBA2-4D41-A7A2-79AFEE813E37

Copyright 2018. All rights reserved.

Det basta jag vet i livet ar nar Erika skrattar och nar hon sjunger och jag hoppas att hon snart delar med sig av den fina musik hon skriver. Den har bilden ar fran TV inspelningen ”Fyra stjärnors middag” i Norge.

AfterlightImage
Screenshot_20210214-191620_Word
IMG_5429

Bild 1. Happy times I Norge med underbara TIX som gjorde sa bra ifrån sig pa Melodifestivalen och kara Kristin Gjelsvik.

Bild 2 Tidningsartikel om en hok som forsokte attackera Scooby nar vi var pa hajk.

Bild 3. Love of my life och jag i harliga Norge.

Ha nu en underbar helg allihopa. Det ar val fantastiskt med sommar? Jag hoppas att ni njuter nu nar naturen bjuder pa sin oerhört färgsprakande skonhet, livet ar obeskrivligt värdefullt och NJUUUT i fulla drag av allt det ljuvliga som finns runt omkring oss.

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00