ANNONS

Att det ska vara sa omojligt att satta ut en bra bild

Karaste vanner,

Det ar jättekul att det nästan alltid blir en uppföljare i antingen dagspressen eller veckopressen da jag skriver pa bloggen. Aftonbladet KLICK uppmärksammade min blogg om hok attacken och en duktig journalist vid namn Linnea Lundgren skrev en bra artikel. Däremot skulle jag vilja ge bildredaktören pa Klick en ordentlig kanga for bildvalet av mig pa OMSLAGET.

Screenshot_20210214-191607_Word

Men ve och fasa! Det har ar en bild pa mig från bildmaterialet som togs av amerikansk media direkt efter branden pa småtimmarna den 13 april 2017 da jag totalförstörd och rödgråten talade med tv reportrarna. Tank er att man väljer just den bilden da man knappast kan se värre ut?Erikas bild ar förutbestämd och godkänd av henne. Man har ju haft for vana att publicera bilder som varit tre, fyra ar gamla pa henne och manga runt hennes 16-ars dag da Aftonbladet kom och fotade Erika och mig pa restaurang med Biggest looser VIP gänget och mina och Erikas vänner. Resultatet föll verkligen inte Erika i smaken… Jag hade skrivit till journalisten Linnea att jag ar härdad, vilket jag ar.

Jag har fatt sa manga fula bilder publicerade av mig genom aren… Det ar konstigt att jag inte BRYR mig sa mycket som jag gjorde förut da jag ville stamma folk som hade publicerat ofördelaktiga bilder pa mig, som tex Göteborgsposten, som följdes upp av Filip och Fredrik pa Breaking News, dar jag var med live i Stockholm for er som minns det.

I dagslaget bryr jag mig, som sagt, inte sa mycket som jag brukade gora men det ar ju tråkigt att folk kanske reagerar och tanker – Oh, vad ful hon har blivit den dar Gunilla.

Screenshot_20210214-191613_Word
Screenshot_20210214-191620_Word

Hoppas nu att ni har det bra därhemma och att ni skoter om er riktigt ordentligt. Vi lever ju i mycket farliga tider och jag ar inte saker pa att vaccinet kommer att bli lösningen pa pandemin. Men man kan ju verkligen och innerligt hoppas pa det. God bless you all.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00