ANNONS

En dag som USA far skammas for – 6 januari 2121

Gott Nytt Ar alla kara vanner,

Jag har mycket att berätta men nu känns dagens händelser viktigast. Vilken förödande kalabalik! Det har val aldrig hant förut att våldsamma kravaller brutit ut pa Capitol Hill och att Trump foljare till och med lyckades ta sig in i regeringsbyggnaderna.

im-281813

Var fanns alla sakerhetsvakter, poliser och varför vidtog man inte hårdare åtgärder? Detta kommer att kritiserats lange eftersom man borde ha varit mera förberedd pa eventuellt vald med tanke pa det oerhört delade land vi nu lever i. Fyra döda, varav en kvinna från San Diego som skots ihjäl och minst tio svart skadade. Det ryktas om att det var vicepresidenten Mike Pence som beordrade nationalgardet, inte Trump! Inte underligt eftersom Trump lag bakom det hela.

https://www.wsj.com/articles/u-s-capitol-has-a-history-of-occasional-violence-but-nothing-like-this-11609982224

President Trumps korta tal som Erika och jag sag pa natet forbjods senare under dagen. You Tube, Facebook och Twitter  tog ned videon eftersom den inneholl den typen av HETS som medför vald istället for lugn. Att valet skulle vara riggat och att bedrägeri begåtts och att valet därigenom ar stulet.

Vi far val se om ytterligare kravaller bryter ut den två veckors period som återstår innan Joe Biden utnämns den 20 januari till USAs fyrtiosjätte president.

Fred önskar jag, frid som den har bilden andas.

IMG_5849_Facetune_04-01-2021-17-50-06

Ta val hand om er härhemma. Har i LA ar det nu ett katastrofläge med överfyllda sjukhus och fullbelagda intensivvårdsavdelningar med Covid sjuka människor.

Gud beskydde och bevare er och oss alla.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

1
36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00