ANNONS

Det uppror mycket nar ens barn hamnar pa akuten (emergency room)

Karaste vanner,

Jag har haft en jobbig men innehållsrik vecka, men det värsta var nar Erika hamnade pa akuten pa UCLAs sjukhus i Santa Monica som jag ar sa väldigt bekant me pga av mammas sjukhusvistelser. Erika hade kannt sig mycket trott och slut de senaste dagarna och hettan i Los Angeles har ju inte gjort saken bättre for någon som har latt for att bli uttorkad.

IMG_3309
IMG_3305

Det galler att dricka mycket vatten nar det ar sa hett och jag dricker otroligt stora mängder av den varan, men det var nog samre med Erika, Hon erkande att det var en dag da pressen fran skolan att prestera pa hogsta niva var sa pataglig att hon nastan inte drack nagot vatten alls.

Sa vi tog oss till Malibu Urgent Care dit vi alltid aker nar det ar nagot men den har gangen kom vi tre minuter efter stängningstid och blev inte insläppta… Fy! Vi bestämde oss sålunda att aka till Santa Monica Urgent Care som ar affilierad med UCLA. Dar förvägrades jag att komma in pga att Erika nu ar fyllda 18 ar och läkaren sa att hon direkt måste till akuten for hennes blodtryck var alldeles for lagt och hon var i behov av dropp. Som ni ser pa bilderna var det precis vad hon fick.

Daremot hade vi oturen att träffa en mycket nonchalant lakare pa akuten som inte tog manga tester alls och nar jag åkte hem for att lämna hem Scooby som satt i bilen hann hon bli UTSKRIVEN!Ve och fasa, allting andrar sig nar ungarna blir 18 ar! Jag ringde och försökte fa tag i läkaren men den snorkiga sjuksköterskan sa minst fem ganger innan jag la pa luren att Erika kan prata for sig själv eftersom hon ar 18 ar. Tydligen gick det ju inte sa bra for, enligt bada vara meningar, borde fler tester goras. Hon mar ju fortfarande inte alls bra. Jag tanker att vi i alla fall åker till Malibu urgent Care imorgon, man måste ju kampa med nabbar och klor vad det galler sjukvård, Jag har stridit for mamma i nästan TIO ar nu med hennes halsa sa jag ar, utan att skryta, ett proffs pa att fa lakare att gora som jag vill. Sa synd att jag lämnade Erika pa akuten ens for en kort tid! Men vi far hoppas pa att Erika far bli ordentligt undersökt imorgon.

AfterlightImage

Idag har mamma suttit uppe vilket har varit ovanligt sedan hon fick den har hemska lunginflammationen och det gör mig verkligen sa glad och nöjd att hon kan hanga med. Härligt att kunna krama mamma da det känns mycket bättre an da hon ligger i sangen. Kolla Scooby pa bilden. Han vill saga något, och kräver som vanligt mycket uppmärksamhet.

IMG_3356_Facetune_17-10-2020-23-40-29
IMG_3121
IMG_3129_Facetune_18-10-2020-01-31-57

Det har var från i torsdags kväll da Erika och jag gick ut pa restaurang, till ett stalle i Santa Monica som heter Wally’s som jag varmt kan rekommendera. Toppen bra service med superb mat. Kul med alla flaskor också…

IMG_3146_Facetune_15-10-2020-23-47-27

Servitörerna maste ha trott att Erika ar 21 ar gammal eftersom ingen reagerade da jag bestallde vin at henne ocksa. Erikas vin som jag for övrigt drack upp nästan själv, da hon inte madde sa bra. Ni kanske vet att åldersgränsen for alkohol ar 21 i USA…

IMG_3164_Facetune_18-10-2020-01-51-22

Kolla vad radd jag ser ut har nedan! Inte kul om man ramlar nar man ska stila med akrobatik!

IMG_3201_Facetune_18-10-2020-00-30-14

Nu, mina vanner vill jag onska er en fin vecka framover och jag later er veta snart nog vad som hander oss har pa denna sidan jordklotet.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00