ANNONS

Mordarpatrullen stod i beredskap nar mor o jag kom hem fran sjukhuset

Kara vanner,

Forst vill jag tacka sa innerligt mycket for allt det fina stod jag far från er vanner nar jag skriver har och pa Instagram.

Det ar naturligtvis en jobbig tid da mamma har varit och ar sa sjuk pga slarv av en caregiver. Ja, ni vet kanske att hon fick ”aspirations lunginflammation” da en caregiver lat näringen rinna in i sonden da hon lag platt pa sangen (vilket ar livsfarligt eftersom det orsakar lunginflammation).

IMG_2462_Facetune_26-09-2020-21-23-26

Jag trodde att David (killen ni ser nedan med mask pa sig) var en van och han kampade verkligen att jag skulle signera med en hospice som han företräder. Han ar en registrerad sjukskötare och kom ofta pa besök da mamma var inskriven i en annan hospice kallad True Care. Men nej da, någon van var han definitivt inte,  utan han fick säkert sin ficka oljad av pengar genom att signa upp mamma. Försäkringsbolagen betalar hospice vid signering.

IMG_2030_Facetune_24-09-2020-19-44-48

David visste mycket val att jag kampar hart for mammas överlevnad och han lovade mig guld och gröna skogar da jag slutligen skrev under pa hans hospice.

AfterlightImage

For att gora en lang historia kort kom hans bundsförvanter springande och motte oss, val hemkomna till huset med ett s.k. ”comfort kit” med lugnande och smärtstillande ”döds” medel som Lorazepam och morfin!

Monstret insisterade pa att jag skulle satta mig ned for att fa genomgång vad ”dodsmedicinerna” var for något (precis som jag inte visste, jag har gjort mig av med mycket narkotika da det inte ar första gången jag skriver under med hospice). Vad jag däremot ville och behövde var en förklaring av de mediciner som sjukhuslakarna hade skrivit ut, men ack, jag hade glömt att jag hade med mordarpatrullen att gora och denne meddelade mig att mamma inte skulle fortsatta med den medicinen hon fatt från sjukhuset utan nu skulle den bytas ut mot deras dödliga morfin etc.

Det dröjde inte manga minuter förrän vederbörande blev utslangd av mig och det känns sa väldigt gott i sjalen att gora sig av med sådant pack. Tank er själva, har kommer jag hem med mamma som nästan avled och ar själaglad, speciellt som mamma skiner som en sol, och sa kommer det in patrask som vill morda en maniska som inte har det minsta vark eller oro. Som tur ar har jag mycket skinn pa näsan och kan jag skota alla mediciner genom sonden själv sa mamma fick sin medicin av mig.

Vad jag däremot inte kan ar slemsugning etc sa jag kände att jag definitivt behövde 24 timmars vak efter att hon varit sa otroligt sjuk, aven pa sjukhuset.

IMG_1991_Facetune_23-09-2020-00-08-06

En av mina favoritbilder tagen samma kväll vi kommit hem från sjukhuset… Och nar det gällde overnattningsvaket som jag blivit lovad av David och som var mitt absoluta krav innan signering sa var snubben som kommit bara anställd till klockan 12,oo midnatt. Sedan INGEN alls. Det blev kamp igen(som vanligt) och snubben gick med pa att stanna till klockan fem pa morgonen. Sa det blev for mig att vakna varje timma pa natten for att se om han fortfarande var kvar, och det var han. All min verbala formaga ger oftast belöning och följande morgon stod ansvariga pa givakt for att gora det jag ville fa gjort for mamma.

Vet ni vad som ar det basta med Amerika? Att man kan stamma skitlusen ur bovlarna som gör fel och det gör jag, var sa saker! Det galler att man vet var skapet ska sta inom medicin och hälsovård om ni vet vad jag menar, inget ar utan kamp da jag inte har kunnat skaffa de basta halsoförsäkringarna som finns for mamma.

IMG_2432

Ett kapitalistiskt system funkar inte, ej heller ett socialistiskt nar det galler sjukvård sa jag undrar vad ni tycker. Svara mig gärna har ( jag ska bli bättre pa att svara har) eller pa min Instagram (thegunilla) dar jag ar mycket aktiv…

Det ar mycket pa gang nu inför det amerikanska presidentvalet och Erika ar uppeldad eftersom hon har mycket starka politiska övertygelser. Jag, som aldrig har rostat i USA ska rosta for första gången därför vi kan ju inte tillåta att Trump vinner ytterligare en gang. Bovelen har ju inte ens pa sig en mask nar alla andra har det…

IMG_1749

Nu, mina vanner, ar jag fardig att klappa ihop om jag inte sover sa god natt från mig och det blir god morgon for er därhemma Njut nu av dagen sa ska jag gora detsamma imorgon med lilla mamma, precis som jag gjorde idag och alla dagar som Gud ger oss tillsammans. Vad som ar underbart att veta ar att Herren välsignar och bevarar oss intill tidens ande.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

16
40

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00