ANNONS

Nar man ar smal blir man mer kritiserad an da man ar fet

Kara vanner,

Jg skrev pa min Instagram (thegunilla)att jag och Erika inte madde bra och att mamma hostade och det ar med ödmjukhet i hjärtat som jag nu talar om for er att vara symptom, efter bon till Gud, ar borta. Vi kommer inte att testa oss som jag skrev for Covid19 utan vi tar en dag i taget och följer vara strikta lockdown förhållningsregler har i LA county.

Jag har blivit bombarderad med kommentarer (en del elaka) for att jag satt ut den har ”snapshoten” pa min Instagram da Erika hjälpte mig i trädgården. Hon visste inte ens att jag tog den har bilden sa det ar verkligen en ”intet vetande” bild. Däremot har hon godkant den därför att jag skulle aldrig posta något som hon inte vill fa ut.

Expressen ringde mig idag och sa har blev artikeln, er mandag.

https://www.expressen.se/noje/gunilla-perssons-insikt-efter-bilden-pa-dottern-erika-17/

IMG_7800

Jag tar nästan alla bilder pa Erika och vi har roligt ihop och det gladjer mig nu i vart nya levnadssätt att vi kommer varandra anda narmare da vi alltid ar tillsammans. Däremot ar skolarbetet for tillfallet väldigt påfrestande for henne och hon gillar inte en del av sina lärare (behöver inte namna vilka) som ar orättvisa och dar jag faktiskt måste kliva in och sta upp for henne. Erika ar en hart arbetande A- student… i junior year pa gymnasiet. Titta sa sot hon ar pa bilden nedan.

IMG_7802

Jag vet med säkerhet att man aldrig oppet kritiserar en överviktig tjej som lagger ut bilder pa sig sjalv i bikini eller i det har fallet, ett kort bomullslinne och shorts. Alla kvinnor ar fina trots en eventuell fetma, det vill jag verkligen saga MEN man tycker att det ar helt okey att kommentera och kritisera om hur smal en tjej ar. Bade Erika och jag undrar om dessa, nästan alltid kvinnor, som hatar pa framfor allt mig, for att jag satt ut bilden, inte har något bättre for sig.

Tank er mig sitta och kritisera en ungs tjejs kropp. Det skulle ju aldrig komma pa fråga. Och detta ständiga moralpredikande ”jag som ar kristen hur kan jag lagga ut en sa lättklädd bild pa min dotter da otäcka man ser den”. Ska vi verkligen behöva anpassa oss efter vad dreglande snuskhumrar ser och tanker? Ar det inte att vara antifeminist att inte sta upp for en kvinnas fundamentala rättigheter? Bilden ar vacker och oskyldig tagen en het eftermiddag i var trädgård och det finns inget i mina ögon, oanständigt med den.

Det kommer en ny artikel i Expressen om Erikas syn pa det hela som ni far läsa förhoppningsvis till helgen, eller senast nästa helg. Tusse och Lulle ville också vara med… gullungar.

IMG_4301

Vi hors igen, kara vanner, imorgon eller nästa dag.

De varmaste hälsningar,

Gunilla

5
14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00